![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tu esi skatījies par maz anime, ja - Tu fano par animēm, kurus tu pat neesi redzējis (man naruto (nevienu sēriju))
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(dmonster @ May 31 2005, 20:50) Tu esi skatījies par maz anime, ja - Tu fano par animēm, kurus tu pat neesi redzējis (man naruto (nevienu sēriju)) oooho,tad me noteikti redzeejuse krietni par maz..principaaa - gandriiz neko... tik to,ko pa TV var dabuut,jo nekaadus dc++ etc. izmantot nemaaku un taapeec nelietoju..hehzz..kkas jaamaina.steidzami. aa,un - Tu esi skatiijies par maz anime (waj arii wnk glups ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(kamui21 @ May 31 2005, 12:18) QUOTE Anime skatiishanaas posmi: 1. Maz. Tu juuties redzeejis paaraak maz, lai iedereetos otaku tusos. 2. Videeji. Tu juuties redzeejis pietiekami un ej uz otaku tusiem. 3. Daudz. Tu esi paaraak liels otaku, lai sheerdeetu savu laiku tusu apmekleeshanai. Laiku skaita seerijaas! Jurchix runaaja par 1. posmu. Tu aizmirsi par 2. posmu. Tomeer pastaav ljoti liela varbuutiiba, ka 2. posms vienkaarshi tiks izlaists. Taapat kaa 3. nesasniegts. Un arii 2. nesasniegts var buut. Viss var buut ![]() Nu es biju uz vienu aizgaajis, tachu secinaaju, ka esmu redzeejis tos, kurus neskataas citi, bet neredzu to ko paareejie skataas... Nu man ir savas domas par anime, un ja taa godiigi, tad teikt ka fonot par anime ir tas pats, kas teikt fanot par muuziku....taa luuk...nu nepatiik man visi anime, man ir savi, kas patiik un citi, kas nepatiik...Tie kas jau ilgaaku laiku tur vaaraas tie jau saskatiijushies animes kopiigi un kopiigas interses un fanoshana.... Un man jau saak likties, ka anime forshi var skatiities tikai maajaas, viens pats, ja tevi netraucee, tad tu vari taa iisti iebraukt, sataisi kofe, bulcinjas un paarvaacies uz kaadu laicinju citur... Tev taa pati lieta, kas man. Es galiigi neiekriitu tajaa kategorijaa, kur lielaakaa dalja. Līidz ar to visu laiku juutos 1. posmaa... ![]() P.S. Par NGE luudzu nespoilot. Es jau 2 gadus gribu noskatiities, bet kaut kaa nevaru sanjemties. Laikam patiik taa sajuuta - ka ir anime, par kuru tu tik daudz esi dzirdeejis un no kuras tik daudz ceri, bet tu vinju marinee, velc liidz peedeejam, neskaties. Laikam negribas nozheelas sajuutu, ka izraadiijusies ne tik laba kaa gribeejaas. Vai arii paaraak ljoti patiik sajuuta iedomaaties, cik laba taa buus, apzinoties, ka redzeet vari jebkuraa briidii. Taatad - ko juus tur runaajaat par otaku, kas nav redzeejushi NGE? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
QUOTE(rebel @ May 31 2005, 22:12) QUOTE(dmonster @ May 31 2005, 20:50) Tu esi skatījies par maz anime, ja - Tu fano par animēm, kurus tu pat neesi redzējis (man naruto (nevienu sēriju)) oooho,tad me noteikti redzeejuse krietni par maz..principaaa - gandriiz neko... tik to,ko pa TV var dabuut,jo nekaadus dc++ etc. izmantot nemaaku un taapeec nelietoju..hehzz..kkas jaamaina.steidzami. aa,un - Tu esi skatiijies par maz anime (waj arii wnk glups ![]() man likas ka nava slikti fanot par anime ko neesi redzeejis. un liekas ka no anime esmu redzeejusi pa maz. vispaar, kur veel ir animes ja neskaita RTL2? man tas RTL2 nojuka ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tsukino @ Jun 4 2005, 15:58) Internetaa. Ej uz foruma sadalju Resursi un meklee. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Danke.
Bet vai pa citiem TV canaaliem neko neraada? ![]() ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
edg |
![]()
|
QUOTE(Tsukino @ Jun 4 2005, 21:21) Kameer tu gaidi liidz kaads, kursh skataas tv, tev atbildees, iesaku padariit 2 lietas: 1. Ja tev aatrs internets, atver winamp (ja tev ir un versija apmeeram >=5), uzliec tur kaut kur tv bija, panjem kaadu kanaalu un paskaties, ko tur raada. Daudzos raada anime. 2. Paskaties, kaadus kanaalus tur vispaar redzi (to nosaukumus), ej uz to kanaalu maajas lapaam (var mekleet ar www.google.com), un skaties programmas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Tsukino |
![]()
|
Danke,edg.
Laikam es zinu kas tagad jaadara. -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
tu esi skatiījies par maz anime,ja piereģistrējies šajā forumā un esi nikns,jo nevari saprast,kur palikušas visas Britnijas Spīrsas un BSB bildītes,bet to vietā "k-kādas lielacainas multenes"
![]() -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 4 2005, 20:14) QUOTE(Tsukino @ Jun 4 2005, 15:58) Internetaa. Ej uz foruma sadalju Resursi un meklee. ![]() Vispār jau var arī nopirkt animi, bet Latvijas otaku vidū tas skaitās megaperversi un netiek piekopts, ja atskaita dažus absolūti nepieskaitāmus personāžus. Bet pēc tam visi korī brēc, ka redz animi kino nerāda un pa TV arī nav... ej nu saproti ![]() -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
QUOTE(Taka @ Jun 8 2005, 18:20) QUOTE(edg @ Jun 4 2005, 20:14) QUOTE(Tsukino @ Jun 4 2005, 15:58) Internetaa. Ej uz foruma sadalju Resursi un meklee. ![]() Vispār jau var arī nopirkt animi, bet Latvijas otaku vidū tas skaitās megaperversi un netiek piekopts, ja atskaita dažus absolūti nepieskaitāmus personāžus. Bet pēc tam visi korī brēc, ka redz animi kino nerāda un pa TV arī nav... ej nu saproti ![]() Bet Latvijas otaku tachu nav naudas... *edg, noduuris galvu, ar kaaju ziimee apliishus smiltiis* -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es taču teicu - tas ir perversi
![]() Un arī tirgus mums maziņš, tāpēc neviens gar mums neliekas ne zinis ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 8 2005, 22:13) Bet Latvijas otaku tachu nav naudas... *edg, noduuris galvu, ar kaaju ziimee apliishus smiltiis* Citās zemēs redzēts ka nauda kādas konkrētas animes DVD disku pirkšanai tiek samesta kolektīvi-pēc tam vienam tiek dvd, pārējiem DVD R ar kopijām. ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Taka |
![]()
|
QUOTE(Hideki @ Jun 9 2005, 08:40) QUOTE(edg @ Jun 8 2005, 22:13) Bet Latvijas otaku tachu nav naudas... *edg, noduuris galvu, ar kaaju ziimee apliishus smiltiis* Citās zemēs redzēts ka nauda kādas konkrētas animes DVD disku pirkšanai tiek samesta kolektīvi-pēc tam vienam tiek dvd, pārējiem DVD R ar kopijām. ![]() Ļoti pozitīva lieta! Īpaši jau lielu seriālu megaboxu pirkšanā. ![]() Tikai humors ir tāds, ka daudziem par DVD-ROMa datorā nav, un tad pat DVD-R nav kur skatīties. Ko lai ar tādiem iesāk? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
QUOTE(Taka @ Jun 9 2005, 12:22) QUOTE(Hideki @ Jun 9 2005, 08:40) QUOTE(edg @ Jun 8 2005, 22:13) Bet Latvijas otaku tachu nav naudas... *edg, noduuris galvu, ar kaaju ziimee apliishus smiltiis* Citās zemēs redzēts ka nauda kādas konkrētas animes DVD disku pirkšanai tiek samesta kolektīvi-pēc tam vienam tiek dvd, pārējiem DVD R ar kopijām. ![]() Ļoti pozitīva lieta! Īpaši jau lielu seriālu megaboxu pirkšanā. ![]() Tikai humors ir tāds, ka daudziem par DVD-ROMa datorā nav, un tad pat DVD-R nav kur skatīties. Ko lai ar tādiem iesāk? ![]() ... ja tev veel nav iegaadaata dvd skatiishanaas iespeeja. Vajadziigs kaads, kursh noskaidro cenas pirkshanai, kopeeshanai, uzkraaj info par to, kursh ko ir ar mieru pirkt un par cik. Vienaa vaardaa: organizators. Piesakies TU, ja tevi tas interesee! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 19:56 |