![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 9 2005, 14:33) Vajadziigs kaads, kursh noskaidro cenas pirkshanai, kopeeshanai, uzkraaj info par to, kursh ko ir ar mieru pirkt un par cik. Vienaa vaardaa: organizators. Piesakies TU, ja tevi tas interesee! man ir viens pazinja kas var noorganizeet verbatim matrichu iepirkshanu lielos apjomos (vairaakus simtus ja peerc). pagaajusho reizi vinjsh taas tirgoja pa kaadiem 65-70 santiimiem (njemot veeraa ka taas ir vislabaakaas matricas ever, tad taa ir laba cena). ja interesee, PM mani. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nav jau slikta doma... bet pirmkaart pa cik būtu jāsametās(Ls). otrkārt kuram būtu tas gods turēt tos dvd un nesabojāt ja nu gadijumā kādam sabojājas sava kopija? (jo ir zināks ka ir cilvēki kas pret diskiem izturas kā pret smilš papīru)
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Jun 9 2005, 18:22) nav jau slikta doma... bet pirmkaart pa cik būtu jāsametās(Ls). otrkārt kuram būtu tas gods turēt tos dvd un nesabojāt ja nu gadijumā kādam sabojājas sava kopija? (jo ir zināks ka ir cilvēki kas pret diskiem izturas kā pret smilš papīru) ja nu nevienu citu neatradiisiet, tad es varu pieteikties glabaat diskus, jo es pret tiem izturos ljoti saudziigi. godiigi. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Sinistry-Orleo |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 13-June 05 From: Tvaika ielā,prasot eklērus... ![]() |
Tu esi skatījies pārāk amz Anime,ka vārdu "Anime" Attiecini uz Cartoon network multenēm
![]() Tu esi skatījies pārāk maz Manga,ka dzirdot vārdu "Manga" uzreiz iedomājies Mango augli ![]() Tu esi skatījies pārāk maz Manga,ka domā,ka japāņieši nezin kas ir Anime. Tu eis skatījies pārāk maz Anime,ka domā ka InuYasha ir kaut kas līdzīgs Powerpuff Girls ![]() Tu esi skatījeis pārāk maz Manga,ka vispār nezini kas ir InuYasha,un domā ka Mangas pirmsākumi meklējami Disneja vēsturē ![]() ![]() Un vēl Tu esi skatījies pārāk maz anime,ja tā arī nesaproti Dragon Ball Z galveno jēgu ![]() -------------------- Div' dūjiņas gaisā skrēja, Saskrējās,un avarēja! .SAVE IT. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sinistry-Orleo @ Jun 13 2005, 12:43) Aaaaaa, es esmu skatiijies paaraak maz anime! *edg raud, ka nav redzeejis DBZ* -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 13 2005, 14:55) QUOTE(Sinistry-Orleo @ Jun 13 2005, 12:43) Aaaaaa, es esmu skatiijies paaraak maz anime! *edg raud, ka nav redzeejis DBZ* Ai-jai-jai, kā tu tā neredzēji. Ir taču janoskatās 291 sērijas. Tāds meistardarbs - tik daudz sēriju uzzīmēt, un visās sērijās čariem ir ko runāt. ![]() ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Sinistry-Orleo par to mango
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Tas pierada ka cilvekam nav jabut prasmigam lai zimetu uz datora.
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jun 13 2005, 14:06) QUOTE(edg @ Jun 13 2005, 14:55) QUOTE(Sinistry-Orleo @ Jun 13 2005, 12:43) Aaaaaa, es esmu skatiijies paaraak maz anime! *edg raud, ka nav redzeejis DBZ* Ai-jai-jai, kā tu tā neredzēji. Ir taču janoskatās 291 sērijas. Tāds meistardarbs - tik daudz sēriju uzzīmēt, un visās sērijās čariem ir ko runāt. ![]() ![]() Phe, pokemoniem japaanaa paraadiitas jau 407 (+ movies + specials) un neviens i nedomaa apstaaties ![]() Bet, ja var ticeet anidb (pokemonu gadiijumaa, piem, nevar), Dragon Ball Z + Dragon Ball GT + Dragon Ball = 508 seerijas. Tas laikam ir rekords... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nekā, Santabarbarai ir pāri par 5000, Hameleonu rotaļām pāri 2000 (ja var ticēt Rīgas Viļņiem), tā kā animei vēl ir kur augt
![]() -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
QUOTE(Taka @ Jun 13 2005, 15:28) Nekā, Santabarbarai ir pāri par 5000, Hameleonu rotaļām pāri 2000 (ja var ticēt Rīgas Viļņiem), tā kā animei vēl ir kur augt ![]() Mees runaajam par anime. Un google apstiprinaaja manas aizdomas, ka hamaleonu rotaljaam ir paari 4000: Shii gada 10 juunijaa paraadiita 4572. Un turpinaas! Turpretii Santa Barbara ir 2137 (kas apstiprinaaja aizdomas, ka ap 2000). -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nu tak es saku - animei ir vēl kur tiekties.
Nezinu tikai kas tās 4000+ sērijas skatās un vai tie, kas skatās maz atceras, kas tur bija sākumā ![]() -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
QUOTE(Taka @ Jun 14 2005, 09:06) Nu tak es saku - animei ir vēl kur tiekties. Nezinu tikai kas tās 4000+ sērijas skatās un vai tie, kas skatās maz atceras, kas tur bija sākumā ![]() Iesaakumaa neviens nezinaaja, cik seerijas buus. Bet, ja tu 500 esi redzeejis no pashas pirmaas seerijas (un ar to tev patiik lepoties), kaa nenoskatiisies veel 100? Un veel 100. Un veel... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(Sinistry-Orleo @ Jun 13 2005, 10:43) Heh!Es godīgi sakot nezinu DBZ jēgu a varbūt jēga tur sišanā vai kaušanā vai vai ....ēēē... ![]() ![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tīri DBZ jēga ir aizsargāt draugus, Zemi un labi pieēsties.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:30 |