![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Cik atceros, tad seriāls gan. Nezinu kāpēc viņu tā nosauca.
-------------------- ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
ja nav nosleepumus kad aptuvemi buus kaada WEB adrese kur programu varees apskatiit un kad jau billetes varees saakt pirkt?????
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
WEB lapat tiek atjaunota, bet biļetes, to gan nezinu..
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
nolaapiits, buutu divas nedeeljas veelaak taisiijushi
![]() atkal ies man secen. . . -------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Jautaajums par programmu. Jebshu,par nosaukumiem.
Tie ir iistie, angliskie nosaukumi? Nedz `Prince of north`, nedz `Five star stories` googlee neatrod. Nu vismaz neko saistiibaa ar anime.. Gribeeju vienkåarshi uzzinat kas tie iisti taadi ir.. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
QUOTE(xikes @ Apr 19 2005, 06:16) Jautaajums par programmu. Jebshu,par nosaukumiem. Tie ir iistie, angliskie nosaukumi? Nedz `Prince of north`, nedz `Five star stories` googlee neatrod. Nu vismaz neko saistiibaa ar anime.. Gribeeju vienkåarshi uzzinat kas tie iisti taadi ir.. Šeit ir linki uz visām animēm, kuras taisās tādīt festivālā: http://anime.bug.lv/content/view/52/2/ -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
1. Biļetes būs uz katru seansu atsevišķi.
2. Biļetes cena no 1,50 LS līdz 3,00 LS. 3. K/t Rīga beļesu kasē. Es, protams, neko nezinu, bet tā man liekas, ka tā būs. ![]() 4. Vai cosplay'eri varēs skatīties filmas bez maksas? Atbilde: Nē, bet visi cosplay'eri dabūs dāvanas un, iespējams, atlaides uz biļetēm. ..... es neko nezinu |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(zenofex @ Apr 19 2005, 06:52) nedaudz diivaini liekas vairaaki TV formaata seriaali (t.sk. viens 113 epu) shajaa listee :/ |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(kamui21 @ Apr 19 2005, 11:50) Kau ko jaunaaku jau arii vareeja iemest, bet laikam shitie ir vieniigie ko var raadiit...Nu bet ja par 2h ilgu skatiishanos jaamaksaa 3ls, nu tad soryy vechi, aizieshu tikai iecholeet pasaakumus, nejau tas ka nauda truukst, bet zjeel to izmest, labaak ierakstu sev uz DVD jaunos novilktos anime ![]() ![]() necieni oldskool [tm] ? ;> no savas puses piebildiishu ka ljoti daudzi starp maniem miiljaakajiem showiem i no 70-80.to animeem, vismaz vairaaki romance showi jau nu gan .. |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Bāc, es nu gan festā gribētu redzēt kaut ko acij tīkamu.
Nu, neba uz kinci nākt, lai skatītos kaut kādu oldskūlu. Ceru, ka daļa repertuāra tiks mainīta uz 1990+. Varēja parādīt Beyond The Clouds uz lielā ekrāna, tas noteikti būtu iespaidīgi. ![]() Anyway, noteikti būšu vismaz uz vienu sensu principa pēc, kaut gan dotajā brīdī tiešām nezinu uz ko. Praktiski nevienu no dotajā animēm neesmu redzējis. Sakiet, kas ir redzēšanas vērts? |
Church |
![]()
|
QUOTE(bypass @ Apr 19 2005, 12:47) Bāc, es nu gan festā gribētu redzēt kaut ko acij tīkamu. Nu, neba uz kinci nākt, lai skatītos kaut kādu oldskūlu. Ceru, ka daļa repertuāra tiks mainīta uz 1990+. Varēja parādīt Beyond The Clouds uz lielā ekrāna, tas noteikti būtu iespaidīgi. ![]() Anyway, noteikti būšu vismaz uz vienu sensu principa pēc, kaut gan dotajā brīdī tiešām nezinu uz ko. Praktiski nevienu no dotajā animēm neesmu redzējis. Sakiet, kas ir redzēšanas vērts? galaxy express mani interesee. paareejie so-so. bet cik cilveeku/tik viedoklju. viss i subjektiivs ;> |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
man vispaar nekas iipashi no taa visa neinteresee (tikai UROTSUKIDOJI bet uz to mani neviens nelaidiis
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Man ar biski chaabiigi, ka raadiis vecos kusakus. Esmu vairaak vai mazaak 1990 gadu un uz augshu piekriteejs. Iisteniibaa gribeetos redzeet arii kaadu mechu uz lielaa ekraana. Repertuaaraa arii labi ja viens galabs izskataas sameeraa veertiigs (manaa skatiijumaa) un kuru ieshu. Nu nepievelk mani oldschools, gribu ko virs 1990 gada, bet uz festu ieshu paoperatizeeties ")
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Varu vien piekrist ieprieksh teiktajam..
Mani pagaidaa nedaudz piesaista tikai `I Wish You Were Here`un varbuut bishku `Five Star Stories` paareejais kaut kaa nepaaraak.. -------------------- |
bloody_dragon |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
wareeja protamz jau bishinj jaunaakus gabaluz raadiit...Bet man taapat ir labi, anime nekad newar buut gana
![]() -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
watcing you. It is the only way to know what you really do |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 15:53 |