![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tā, es vairs neko nevaru saprast, ar to visu Buša lietu.
Kas būs slēgts, kas nē. kāds kompitenti labak ar faktu pārbaudījumu, var atbildēt, kas būs slēgts, kas nē? man viens saka ka viss nafig, būs slēgts. Utr saka ka transports un tilti. Trešai sola robežas noslēgt. certurais saka, ka tikai cenr būs nekustīgs. UTT. kas tad īsti ir? -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Njaa.. dievs atradies.. shis Bushs..
![]() Es ariigribeetu zinaat, ka iisti buus sleegts.. Interesanti vai starpilseetu autobusi uz Riigu maz kursees.. savaadaak es nemaz liidz Riigai netikshu, ja nu vien tad jaapaliek kaut kur Riigaa jau no piektdienas.. ![]() Kaads izskataas visneuzkriitoshaakais apgeerbs amerikaanu skatiijumaa? Tas taa lai samazinaatu iespeeju, ka kaads vareetu piesieties.. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
1) Fests pagaidām nav atcelts un ja tieši neaizliegs, tad arī netiks atcelts. Tā kā visi turpiniet gatavoties pilnā sparā.
2) Festivāla noslēgumā rādīs Tokyo Godfathers (par šo lūdzu skaļi nebļaut par visu pasauli... Oficiālajās programmās šo arī neatradīsiet, tāda ir izplatītāja prasība) -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
nu vismaz kautkads labums... redzesim kautko jauku...
![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
ja radis Tokyo Godfathers, tad noteikti jaiet!!! jau sen gribeju to redzet!!! ari uz gonzo studijas filmu gribu iet, es esmu Last Exile fane, gribu redzet ko vini ieprieks ir uzrazhojusi.
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
hmzz jaa uz to vareetu 5dien laikam sakaraa ar tiem busha murgiem nebraukshu uz Rīgu nezin kau kā negribās nervus bojāt, lai gan hz hz visādi jau var gadīties
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
\\Rīga, 26.apr., LETA.\\ Lai īstenotu drošības pasākumus ASV prezidenta Džordža Buša vizītes laikā Rīgā, pilsētas centrā būs vairāki cilvēku un transporta kustības ierobežojumi.
Drošības pasākumus saistībā ar Buša vizīti Rīgā īstenos Vecrīgā un tai blakus esošajā teritorijā līdz 13.janvāra ielai, viesnīcas "Radisson SAS "Daugava"" un Kuģu ielas apkārtnē, pilsētas centrā starp Krišjāņa Valdemāra un Krišjāņa Barona un 13.janvāra ielu no Daugavas līdz Dzirnavu ielai, aģentūru LETA informēja Ministru kabineta preses sekretārs Aivis Freidenfelds. Atsevišķos laika posmos kustība tiks ierobežota arī uz Akmens un Vanšu tilta. Visām valsts un pašvaldību iestādēm, kā arī privātajiem uzņēmumiem, kuri atrodas šajos rajonos un kuru darbiniekiem būs nepieciešams šajā laikā atrasties savās darbavietās, par to ir jāsniedz informācija Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienestam pa telfonu 9473027 vai 7389060, vai arī pa faksu 7368706. Turpat var saņemt papildu informāciju par ierobežojumiem. //tas te ir no zinju agjentuuras Leta -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Neesmu Riidzinieks, un galvaa neglabaajas Riigas ielu blueprints (papeetiishu maajas karti), bet priecee fakts, ka salu tilts netiek sleegts. Tad jau veel spiid ceriiba
![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Wooooooooowww!!!!
Vesels viens no trijiem Rīgas tiltiem netiek slēgts!!!!! ![]() -------------------- Press any key to continue
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
no tvnet: "Ir skaidrs, ka rīdziniekiem 6. un 7. maijā nav gaidāma viegla dzīve, taču par ierobežojumu apjomīgumu Rīgas dome solās informēt tikai nedēļas nogalē. "
Gaidam nedēļas nogali.... -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Karte iespējamajiem ierobežojumiem: http://atoms.netparks.lv/staff/karte_ierobezojumi.jpg
Avots: http://atoms.netparks.lv/new/2005/04/26/Busa_vizite |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
eu, eu, eu es te ik pa brīdim lasu, ka jūs pamazām atmetat cerības uz festu
![]() ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
bloody_dragon |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
es iipashi labi kartee neorienteejos, bet man liekas, ka labaak piektdienas wakaraa pazust no Riigas un tikai sweetdien iet uz festu
![]() -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
watcing you. It is the only way to know what you really do |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(bloody_dragon @ Apr 26 2005, 17:01) es iipashi labi kartee neorienteejos, bet man liekas, ka labaak piektdienas wakaraa pazust no Riigas un tikai sweetdien iet uz festu ![]() cik sapratu kino riiga atrodas tuvu "sleegtajam" rajonam.. kaut gan iisti nezinu, nekad tur neesmu bijusi.. -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 15:54 |