![]() |
![]() ![]() |
![]() |
maakoniitis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 14-February 05 From: Ventspils ![]() |
Man 20. peedeejais zvans, un 23 ieskaite anglj. val. ehh.. gan jau kaut kaa sanaaks...
![]() -------------------- Taisni uz priekšu jau nevar nekur tālu aiziet...
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Lija @ Apr 27 2005, 10:53) Tas nav GODĪGI... es jau pierunāju priekšniecību ņemt 5, 6, brīvu no darba... ![]() ![]() ![]() onkuliits meerfijs dazhbriid bij ieguvis diezgan interesantus statistiskos datus par varbuutiibaam un pamaniijis dazhas likumsakariibas ;> |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
ko???? paarnes??? taS naW godiigi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
Kaapeec vispaar festu nevareeja taisiit juunijaa, tad gandriiz visi buutu apmierinaati
-------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Junijaa buutu mazaak raizu par skolu, bet kursh ta grib tik ilgi gaidiit???
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
njaa, bet vairaak laika sagatavoties
-------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Par sagatavoshanos tev taisniiba- shushanaa pati esmu nozzeelojama
bet ja gribees Juunijaa uztaisiis veel vienu. ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(maakoniitis @ Apr 27 2005, 14:00) the same....*raud* vienēgi varu priecāties tikai par to laiku, lai uzšūtu tērpu, jo vēl joprojām netieku tam klāt.... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
bloody_dragon |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
adata wienaa rokaa fizikas graamata otraa ,un taa paies iiiiiiiiiiiiilgais laiks liidz festam
![]() -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
watcing you. It is the only way to know what you really do |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
YES!!!! ^__^
No vienas puses žēl, no otras puses - man ir nolikts frizieris uz 11. maiju, būs, būs man zaļi mati. Vismaz būs kāds prieks pirms klavieru gala eksāmena 24. maijā. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
YAY!!! Citaadi es jau beisiijos, ka reklaamas nekaadas, ka nebuus apmekleetaaju! YAY~!!!
Man tur kaut kaads exaamens 20ajaa, but who cares? XD Yay, Edvardam tikai melnaa jaka palikusi, cimdi jau ir. ^^ -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Bez tam - pārceļot festiālu viņiem būs iespēja dabūt vēl kādu filmu, tā kā tas varētu būt pat labāk!
Look at the bright side ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu, nez vai programa mainīsies, plakātus tomēr jau , es ceru ka beidzot, ir nodevuši izdrukai, reklāmas arī jau palaistas, tikai maz.
Nu teiksim tā... tas ka ir tik tālu pārcelts mani piemēram neiepriecina, bija vispār plānoyt pārmest tikai uz nedēļu, pieņemu ka k/t bija aizņemts nākamajā nedēļā,tapēc tā laikam sanāca. Hmm.. nez kā es tikšu, man eksāmeni.. Bet... nu.. tomēr laiks tiek dots, un man tik rpeiks par to ka varēšu rikstīgi izdomāt ko ar cosplay'u darīt. -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Apr 28 2005, 10:45) Nu, nez vai programa mainīsies, plakātus tomēr jau , es ceru ka beidzot, ir nodevuši izdrukai, reklāmas arī jau palaistas, tikai maz. Kur tad taas reklaamas ir palaistas? -------------------- |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
QUOTE(Church @ Apr 27 2005, 13:17) QUOTE(Lija @ Apr 27 2005, 10:53) Tas nav GODĪGI... es jau pierunāju priekšniecību ņemt 5, 6, brīvu no darba... ![]() ![]() ![]() onkuliits meerfijs dazhbriid bij ieguvis diezgan interesantus statistiskos datus par varbuutiibaam un pamaniijis dazhas likumsakariibas ;> meerfijs bija optimists. . . -------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:18 |