![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Tātad, uzmanību visiem māksliniekiem: Zīmējumu nodošanas laiks pagarināts līdz 15. maijam. Lūdzu izplatiet info visiem interesentiem, Yume, lūdzu ieliec atpakaļ pie zīmējumu galerijas pinned pavedienu. (Tas ir, atslēdz)
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Taka @ Apr 20 2005, 14:11) Es, laikam, sastaadiishu Tev kompaaniju... =) arii uz paarcelatjiem datumiem... =) -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(maakoniitis @ Apr 27 2005, 14:00) man ar peedeejais zvans 20.05... 23.05 Valsts ieskaite matemaatikaa (un tieshi taapeec jaatpushaaas... =)) -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
es laikam ieshu uz I Wish You Were Here, jo manupraat taa ir vissnormaalaakaa anime
-------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Jautājums (visai aktuāls):
Vai kādam nav padomā, vai arī, vai kāds nejūtas tik atraisīti un brīvi, lai pabūtu AnimeFestā kā programmas vadītājs (tas ir, atklātu festivālu, paziņotu viskautko utt) Ja ir kāda doma par šo tematu, lūdzu sūtīt privato ziņojumu man. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Huh, a kas ar jau plānotajiem noticies?
Man šķiet ka Alex teica ka paliks tie paši... -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
Delfi raksts par animfest - 2. Postējiet komentus
![]() http://notikumi.delfi.lv/news/movies/artic...=11080519&com=1 -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Ja godīgi es nevaru saprast iet vai neiet uz festivālu iet lai atradītos, nezinu vai tas ir tā vērts .
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
teikshu kaa ir - man baigais slinkums caur postiem informaaciju mekleet, taapeec kaads luudzu nevareetu pateikt kas tur tieshi notiks? arii - kaados laikos. Jo es te taa domaaju ka pat vareetu aizvilkties - ja buus daudz cilveeku tad vareeshu iezust puulii
![]() _____________________ jautaajums - animefest tach nav latcon ietvaros? -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nekā draudziņ, meklēt ik uz priekšu..
![]() Bet īstenībā, var darīt vēl vieglāk, man šķiet Zenofex'a saitā ir iepostots viss saraksts, un nav tālu jameklē. ![]() Un-nē, anime fest nav LatCon ietvaros. Viņiem nav nekādas saistības, janu daži kopīgi piekritēji. -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(SheWr @ May 5 2005, 20:21) teikshu kaa ir - man baigais slinkums caur postiem informaaciju mekleet, taapeec kaads luudzu nevareetu pateikt kas tur tieshi notiks? arii - kaados laikos. Rekruteejoshaa kalendara notikumaa loga apakshaa ari ir tāpati infa, kas pie zeno lapā nav tik linku =) http://otaku.lv/index.php?act=calendar&cod...event&eventid=7 -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Festa atklāšanā un noslēgumā rakstīts "anime filma". Drīkst uzzināt, kas aiz šī apzīmējuma slēpjas?
QUOTE Ja godīgi es nevaru saprast iet vai neiet uz festivālu iet lai atradītos, nezinu vai tas ir tā vērts . - tā lūk. |
Yume |
![]()
|
Bija taču jau raxtīts vienreiz, atklāšanas anime ir "Tokyo Godfathers" Kā teica viena mana pažina... "аниме про бомжиков..", personīgi man tā ir vienīgā lieta uz kuru es ietu, kautgan vienreiz jau redzēju, bet tiešām laba.
-------------------- ![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
/me tiko piefiksē \o/ un nodomā ka labi ka šonedēļ nenotika...
cik saprotu tad Galaxy Express 999 vairs nav programmā ? un vēl interesēja kas slēpjās zem "Anime parāde" ? -------------------- my megabusters :X
|
Leonheart |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 89 Joined: 7-March 04 ![]() |
QUOTE(CryRat @ May 8 2005, 22:41) /me tiko piefiksē \o/ un nodomā ka labi ka šonedēļ nenotika... cik saprotu tad Galaxy Express 999 vairs nav programmā ? un vēl interesēja kas slēpjās zem "Anime parāde" ? Ja neshaubos Galaxy Express buus primaa dienaa, uz atklaashanu. Vieniigais kas bija, bet tagad nav, programmaa ir Grave of the Fireflies. Yume a man bija teikts ka Tokyo Godfathers buus pedeejaa festa dienaa. Kam tagad ticeet!? >__<' |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 22:42 |