![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
tik es taa ariii nesapratu: 'tokyo godfathers' ir atklaashanaa waj nosleegumaaa????? un kas tad taadaa gadiijumaa ir tajaa otraa (no atkl. un nosl.) - tas 'galaxy express' or kaa?
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tieši tā, pirmais tas ir Galaxy Express ir atklāšanā, un Tokyo Godfathers ( ko silti visiem iesaku noskatīties) ir nobeigumā.
Bet par tavu vareno plānu. Nu es viņu labi stipri apšaubu. Bet lai saprastu manas šaubas tas ir jāiedziļinās mārketinga darbībās un festivālu rīkošanas noteikumos, un to man ir slinkums skaidrot, so- cerēsim uz gaišo nākotni. -------------------- ![]() |
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
pirmkaart jau jaasaak pa telviizoru raadiit labi iztulkotas anime seerijas ar labu sizzetu lai piesaistiitu peec iespeejas vairaak cilveeku. vareetu raadiit Naruto uzreiz butu piekrissana
![]() ![]() -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() Rit vajadzes obligati izrauties un aiziet.... heh... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
QUOTE(-Kai- @ May 17 2005, 00:45) ![]() ![]() Rit vajadzes obligati izrauties un aiziet.... heh... ![]() godiigi sakot tu te neesi vieniigais es ar domaaju ka vareetu riit aiziet (laikam) ![]() -------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Vai cosplay ir arī atklāšanā?
-------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ja grib var iet piektdien, ja grib. Bet ta bus jaiet sestdien no rita lidz vakaram.
Cik gribi tik paliec. ![]() -------------------- |
bloody_dragon |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
QUOTE(Yume @ May 9 2005, 19:07) Tā, kas ir anime gājiens - tas faktiski attiecās tikai uz kospleieriem- gājiens no k/t Rīga līdz krastamali, kur gaidīs kuģītis, tas ir kospleierus izvizinās, plus festam būs reklāma. Un pēc tam atpakaļ uz k/t Rīga. Atklāšana un noslēgums- paliek jau solītās anime, plus pašas cerimonijas, ko arī nevajadzētu palaist garām. cik nopratu, tas festa triis dienu ietwaros ![]() kuraa dienaa buus un cikos? ![]() -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
watcing you. It is the only way to know what you really do |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
kas kurā dienā?
hmm, nu par cosplayeriem, būtu jau labi ja piektdien vakarā tur kāds pagrozītos ar', bet nejau visi, kam ir brīvāks tas laiks, tas nāk. bet tā, tiktiešām, abas pārējās dienas jūs tiekat laipni giadīti visu dienu. -------------------- ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Woot, ir doma piektdien pagrozīties, ir, ir ^^ Vnk nezinu, vai uz cosplayer gājienu tikšu, sakarā ar kora mēģinājumiem
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
bloody_dragon |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
QUOTE(Yume @ May 18 2005, 19:51) kas kurā dienā? hmm, nu par cosplayeriem, būtu jau labi ja piektdien vakarā tur kāds pagrozītos ar', bet nejau visi, kam ir brīvāks tas laiks, tas nāk. bet tā, tiktiešām, abas pārējās dienas jūs tiekat laipni giadīti visu dienu. nu ,gaajiens ![]() es arii warbuut piektdien wakaraa tur pagroziishos ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
watcing you. It is the only way to know what you really do |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es varbūt piektdien varētu arī pagrozīties...maybe. A tik uz cikiem cosplayieriem labāk atnākt. Ja nu ir vērts atnākt...?
|
Yume |
![]()
|
hmmm, tā cikos ir seans? Kur ir kautkāda programma.. *šaudās pa dzīvokli, meklējot.. atrada, ir ļoti apmierināta ar sevi.. * tā... nu a seans ir 19:30 tad jums būtu ieteicams ierasties un vismaz pusstundu iepriekš sākt tur grozīties apkārt.
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tas nozīmē ka cosplays būs piektdien? Tā kā es tieku tikai sestdien ta es varu aizmirst par savu Hideki tērpu?
![]() *JurCHiX padauza galvu pret sienu....shit shit shit..* -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:16 |