![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tikko redzēju chibi un kenshin, un vēl ko pa tv Zootropā.
![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
nu, nu un kaa???
![]() ![]() ![]() duh.. tas nav godiiigi..... :raud: es vairs neredzeeshu..... :raud: 11:15 bija atkaartojums.. tas gan nav forshi vairaak.... kapeec vinni mums samuldeeja??? es taa gribeeju redzeet sevi ekraanaa.... kaac neieraxtiija??? -------------------- ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Es iradisos kopa ar nuinu.
![]() Bet ir viena problema es nezinu ka lai tieku lidz jums vai mani pa celam nesavaks policija jo Wolfvoodam ir mazins krustins. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Kenshin @ May 20 2005, 13:40) nu, nu un kaa??? ![]() ![]() ![]() duh.. tas nav godiiigi..... :raud: es vairs neredzeeshu..... :raud: 11:15 bija atkaartojums.. tas gan nav forshi vairaak.... kapeec vinni mums samuldeeja??? es taa gribeeju redzeet sevi ekraanaa.... kaac neieraxtiija??? Šodien varbūt vēlreiz rādīs 23:45 (laikam atkārtos). Programmā ir rakstīts. |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
tur raxtiic ka atkaartojums??? nu baac... man taa gribeejaas redzeet... taa.. nez, ap cikiem kospleyi vareetu beigties???
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Heh..... es ar palaidu Zootropu
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kenshin |
![]()
|
mees te 4 kospleijeri pus7 pie bp pulceejamies.... dosimies uz kt riigu jau gatavi(wismaz es un veel 1a meitene^^)....
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
|
Kenshin |
![]()
|
nee, visi (daudz, daudz.... ejct) pulceejaas pie kt riiga, bet mees vnk kopaa jaw ejam uz turieni ^^
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ok, peec iipasha Chibi luuguma es uzdroshinaashos ierasties shodien 19:00
UPDT: esmu atgriezies vienaa gabalaa, laikam speeks ir ar mani. Spilgtaakie briizhi- Viena lieliska fotograafija bija piekaarta pie sienas... klintis un uudens... lieliska. Tad veelaak konstateeju, ka koncerta aparatuura bija par shvaku tiem decibeliem kurus grieza atbildiigie. Veel veelaak konstateeju, ka meitenes dzied japaaniski. Nevar nepiemineet Chibi izteikti pielaagoto raksturu Eda teelam. Attri aizdegaas, un hiperaktiiva. Jaasaka, ka auguma specifika arii atbilst. Sak, ka tik vinja buutu piedzimusi par puiku... Veel viena lieta- Kekss ar krustu (chara vaardu neatceros.. Trigun...). Izcili. Krusts sanaacis tieshaam izcili. Sheit mees vinju laikam paziistam kaa Janus? Taadi mani spilgtaakie iespaidi. Un taa ir tikai atklaashana. Bildes! BILDES! |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Komplimenti, komplimenti, a te pekšņi "auguma specifika".. >.> Very funny. Kaut kā mani pārāk daudz apceļ.
![]() Es gribētu teikt, ka Inuyasha's cosplay bija perfekts. cik perfekts vien perfekts var būt. Yay for Hikaru! *bows* -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Uztver 'auguma specifika' kaa komplimentu un viss buus labi
![]() Jaa, Hikaru arii bija pacenties, gods kam gods. |
Hikaru |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ May 21 2005, 02:37) Komplimenti, komplimenti, a te pekšņi "auguma specifika".. >.> Very funny. Kaut kā mani pārāk daudz apceļ. ![]() Es gribētu teikt, ka Inuyasha's cosplay bija perfekts. cik perfekts vien perfekts var būt. Yay for Hikaru! *bows* Wow.... perfekts?.... man likās ar matiem gluži nav tas, kas vajadzīgs, bet ok. Izjutu, kas ir cosplayošana. Interesanti pavērot cilvēku reakcijas. ![]() ![]() Un jā, tas krusts baigi labs uztaisīts. Un vispār daudz cosplayeru. Forši, forši... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ May 21 2005, 08:33) stunda Tadora sabiedriibaa un es raustos no jebkuras skanjas. ![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ May 21 2005, 09:28) QUOTE(Sigfa @ May 21 2005, 08:33) stunda Tadora sabiedriibaa un es raustos no jebkuras skanjas. ![]() a man temperatuura ![]() es meegjinaashu atkopties ... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:18 |