![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(xikes @ Apr 3 2005, 15:34) Kaut kur padzirdeeju, ka tieshi shjaa laikaa uz Latviju iecereejis braukt Bush (ASV prezidents) Ceru, ka visi droshiibas pasaakumi nekaadi neietekmees anime festa norisi. ![]() Anyway, ceru, ka atkal esmu kaut ko sajaucis un tagad par velti sho postu uzraxtiiju.. ![]() Hahaha atnāks, izgriezīs ārā visus "liekos" kadrus no animēm un brauks prom. ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
A, ja nopietni? Vai vispār būs iespējams uz centru aizkratīties, ja lielākā daļa ielu būs slēgtas un nekursēs gandrīz neviens transports? Nāksies ar kājām iet...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(xikes @ Apr 3 2005, 15:34) Kaut kur padzirdeeju, ka tieshi shjaa laikaa uz Latviju iecereejis braukt Bush (ASV prezidents) Ceru, ka visi droshiibas pasaakumi nekaadi neietekmees anime festa norisi. ![]() Anyway, ceru, ka atkal esmu kaut ko sajaucis un tagad par velti sho postu uzraxtiiju.. ![]() Ja gribat bez raizēm kosplejot brīvdabas variantā tad dariet to 6. datumā, jo 7. un 8. Buša kordons ālēsies pa centru un jūs kā dīvainus "saspektus" ( kā nekā iespējami antiglobālisti) var vienkārši savākt. Lai gan ja jums ar Rīgas domi izdosies saskaņot šo pasākumu, tad varēsiet droši bliezt vaļā, plus vēl apkarināties ar saukļiem "censored anime - bad anime", "USA stop spreading those low quality anime wannabies", "Bush tell Hollywood to shut the f**k up, we don't need no NGE and Akira live action movies", nu kaut kā tā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ninja-sword |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 18-March 05 ![]() |
kur tieshi notiek viss tas festinjsh ? : uz kuru es tik dikti gribeetu aiziet? kaa tas viss izpauzjas? es veel nekad uz taadu neesmu gaajusi
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(ninja-sword @ Apr 3 2005, 20:13) kur tieshi notiek viss tas festinjsh ? : uz kuru es tik dikti gribeetu aiziet? kaa tas viss izpauzjas? es veel nekad uz taadu neesmu gaajusi ![]() pacietību pacietību.. nāks tuvāk tas laiks visu uzzināsi.... -------------------- |
ninja-sword |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 18-March 05 ![]() |
Cik ilgiiiii... tuuliit jau tas buus klaat
![]() nevaru vien sagaidiit ![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ETM @ Apr 3 2005, 15:12) QUOTE(Kikyou @ Apr 3 2005, 13:26) QUOTE(+Chibi+ @ Apr 3 2005, 13:21) *spiedz* JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ^_____^ A cik daudz te maz tādi, kas vispār skatījušies?.... nē... cik cosplayeri? *skaits sarūk* es tip iedalos... jaaizemj tikai konkreeti kuru teelu njemu ![]() ©alt Es domāju, ka alt varēu būt Hawkeye. But that's me. Un ETM solīja taisīt bruņas. Un Rags varētu būt Greed [ mweh heh heh heh], vai Hughes, un tad Lija varētu būt Lust vai Winry. ![]() Re,jau grupa. {Khe khe, nemaz nav tā, ka tie cilvēki, kas tusē pie manis tagad pēkšņi tika ievilkti FMA cosplajā..XD] -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Church @ Apr 3 2005, 18:59) QUOTE(Kikumi @ Apr 3 2005, 17:44) A, ja nopietni? Vai vispār būs iespējams uz centru aizkratīties, ja lielākā daļa ielu būs slēgtas un nekursēs gandrīz neviens transports? Nāksies ar kājām iet... ![]() mhmm. vai neviens iekljaus sevii sabiedrisko arii? shaubos. Tad, kad Bils Klintons bija Rīgā, sabiedriskais arī nekursēja. Bušs vai tad ir kaut kāds izņēmums? ![]() Whateva... -------------------- Go and die, please.
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Kad Bušiņš bija Vācija visas kanalizācijas aizmetināja ciet... Un nabaga cilvēki, kas apkārt dzīvoja ārā iziet nevarēja... I Hope Pie Mums Tā Nebūs...
Bet vispār arī baumo, ka skolas un citas mācību iestādes būs ciet... ![]() -------------------- |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 3 2005, 21:16) Es domāju, ka alt varēu būt Hawkeye. But that's me. Un ETM solīja taisīt bruņas. Un Rags varētu būt Greed [ mweh heh heh heh], vai Hughes, un tad Lija varētu būt Lust vai Winry. ![]() Re,jau grupa. {Khe khe, nemaz nav tā, ka tie cilvēki, kas tusē pie manis tagad pēkšņi tika ievilkti FMA cosplajā..XD] ![]() veel dazji palika domaajam ![]() ETM domaa ka driizaak kas cits man, es pati nezinu itkaa ir vairaaki teeli, mees te pasmeejaamies kaYume vareetu buut sen sei un tadors buudiigais viirs ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Es nupat savaa vannasistabaa atradu pieklaajiigu kaudziiti ar aviizeem. PVA tagad leeti jaaiepeerk buus. Bet vispaar es veel Ala brunjas papeetiis, padomaas kas un kaa, un vai shamaas ir reali uztaisaamas.
-------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tad jau toč vesela grupa beigās savāksies! ^____^ *skraida apkārt pa māju priekā spiegdama*
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() ![]() Hmzeeee.... -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 4 2005, 20:09) ![]() ![]() Hmzeeee.... vismaz Yume piekrita buut par sen sei ![]() nez vai tadors piekritiivs vinajs viiru teelot ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 17:36 |