![]() |
![]() ![]() |
![]() |
wIZARD |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 31-December 04 ![]() |
es varu dazus plakaatinjus jelgavaa uzliimeet
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Es vareetu pa Ziepniekkalnu postus izliimeet!!!
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mha, nu es domāju šoreiz ar reklmu būs labāk nekā pagaišreiz, tomēr cilvēki jau zin. Un pastāstīs tālāk.
Bet par dzīvo reklāmu pirms- kā būtu ja cosplayeri nedēlu iepriekš pa Rīgu pabradātu? Vienīgais ka auksti varētu būt. -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Yume @ Apr 13 2005, 12:52) Mha, nu es domāju šoreiz ar reklmu būs labāk nekā pagaišreiz, tomēr cilvēki jau zin. Un pastāstīs tālāk. Bet par dzīvo reklāmu pirms- kā būtu ja cosplayeri nedēlu iepriekš pa Rīgu pabradātu? Vienīgais ka auksti varētu būt. Jā un Buša miesassargi visus mūs saliks trakonamā vai uz īslaicīgās aizturēšanas kabīnīti... līdz personības noskaidrošanai... ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hehe, a mēs dienu pirms Buša atbraukšanas, ar plakātiem rokās.
![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Count me in. XD ______________________________________________
-------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
Count me in too!!!!!!
![]() ![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Yanka_ronin @ Mar 20 2005, 14:21) es jau ne par to, tas vienkārši ir neizdevīgi, jāmaksā vēl par nokļūšanu tur, nu tas vēl tā, bet ja tas gadās darbdienā, ko, vai par skolas kavējumu attaisnojošu iemeslu var noderēt ''aizbraucu uz animefestu''? attālums + skola = no anime! Tā iemesla pēc jāmaina skola uz RKV, varbūt mani tur pirmdien uzņems, varbūt nē. Ja jā, tad būs vismaz iemesls dzīvot Rīgā... ![]() Ņemot vērā, ka šāds pasākums ir 1x gadā, var jau izgrozīties un visu nokārtot. Domāju, ka arī skolā var ar skolotājiem iepriekš sarunāt, bastosi tak 1, max. 2 dienas nevis nedēļu. Arī naktsmītni ar kādu no vietējiem otaku var sarunāt. Visu var, ja tikai grib... Atceries, ka cilvēki dalās tikai 2 grupās - tie kas čīkst un tie kas dara. Choose your side! -------------------- Press any key to continue
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() ![]() piekdien 6 maijaa man nevajadzes iet uz skolu ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
O, laimīgs cilvēks, man gan.. un to vairs manīt nevar.
![]() Hehe, un Kamui- man šķiet, ļoti šķiet ka es tavu bračku pazīstu. ![]() -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Laikam atkal naaksies 5dien no darba atprasiities
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Yume |
![]()
|
OK, tauta ekslūzīvi jums, te būs festa programma, es vēl nepaspēju iztulkot, taču domāju ka visi sapratīs.
Animefest-2 6 мая, пятница 19.30 Открытие фестиваля 7 мая, суббота 14.00 "Принц Севера" / Prince of North 16.00 "Летающий Корабль-призрак" / Flying Phantom Ship 17.00 Конкурс художников 18.00 "Герои пяти планет" / Five Star Stories 20.00 "SIN: Создатели монстров" / Sin 21.30 Нон-стоп "Urotsukidoji"! 8 мая, воскресенье 11.30 "Кот в сапогах" / Puss 'n Boots 13.00 "Солдаты будущего"/ I Wish You Were Here 15.00 Аниме-шествие 15.30 "Экспресс-галактика 999" / Galaxy Express 999 17.30 "Манускрипт ниндзя 2" / Ninja Scroll 2 20.30 Закрытие фестиваля -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
A man te tāds jautājums rodas - 6 kas notiks īsti 6 maijā? Kā izpaužās tā animefesta atklāšana. Cik saprotu ta nekādu animi nerādīs...?
-------------------- |
Yume |
![]()
|
būs, tikai tas viss ir plānošanas fāzē. Un vispār tā programma ar pa blatu un nepabeigta, so nesūdzamies.
-------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es jau to programmu kaut kur redzēju...
![]() Un tos nosaukumus pamēģini saproti. Piemēram, tas Ninja Scroll 2 ir Ninja Sroll TV seriāls īstenībā, ne? Nez kur divnieku izrāva.... Vismaz anime.lv pārlaboja uz TV, lai skaidrāk būtu.... Vai tomēr tas kaut kas cits? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 15:54 |