![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Runa bija par frāzi ''būtiskais ir acīm neredzams'', nevis ''būtisko ar acīm nesaskatīt''
Nevis ''ko nevar saskatīt?'', bet gan ''kas ir neredzams?'' tas ir domāts kā apstāklis. ![]() Ja tev patīk P.S., tad P.S. vienai no tām grāmatām autore ir Storm Hiroko, tā ir tikai pārtulkota krieviski... ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
es tak teicu ka es paarliecininaajos ka visas versijas (abas manas un taveejaa der).. striic izbeigc....
lieta taada par wo を ka ir vietas kur vinju var izmest nezaudeejot saturisko jeegu, bet teikums ar vinju ir gramatiski pilnveertiigaaks ![]() -------------------- ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
OK. .
|
labvelis |
![]() ![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 24-February 05 ![]() |
Sorry, ka iejaucos, bet man ir viens komentars. Izskatas, ka cilveeks taisaas to kaut kur kabinat klaat lidz ar to shini gadijumaa stilistiski pareizak man shkiet lietot "plain" nevis "polite style" 見えない/ 見えず (mienai/miezu) nevis 見えません (miemasen) :)
|
Yanka_ronin |
![]()
|
palasi augstāk, klātkabinātāj... .
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
negribas jau piesieteis jo labvelis ir aka japaana amaciijeis bet -zu ーず forma nav tas pac kas -nai ーない .. respektiiiv teikuma jeega mainaas:
noziimiigais ir aciim nesaredzeets < shis teikums ir gan literaari gan stilistiski nepareizs -------------------- ![]() |
labvelis |
![]()
|
![]() P.S. blakus Korakuen stacijai Tokio ir karstie avoti un pirtis ar sekojoshu uzrakstu "cilveki ar tetovejumiem netiek ielaisti" ![]() |
labvelis |
![]()
|
QUOTE(Shinobi-sama @ Apr 1 2005, 22:04) negribas jau piesieteis jo labvelis ir aka japaana amaciijeis bet -zu ーず forma nav tas pac kas -nai ーない .. respektiiiv teikuma jeega mainaas: noziimiigais ir aciim nesaredzeets < shis teikums ir gan literaari gan stilistiski nepareizs taisniiba tev ir vieniigi gribu pateikt, ka prieksh tetovejuma tas par garu |
Yanka_ronin |
![]()
|
QUOTE(labvelis @ Apr 1 2005, 23:24) ![]() P.S. blakus Korakuen stacijai Tokio ir karstie avoti un pirtis ar sekojoshu uzrakstu "cilveki ar tetovejumiem netiek ielaisti" ![]() Tas jau nav atkarīgs no tā, kas tur rakstīts! Tur ir runāts pat tatoo vispār. . |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:59 |