![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
naakoshajaa pasaacienaa imho neslikti buutu uzlikt Video Girl AI un (ja atnaaks pasuutiitais dvd laiciigi) Koko wa Greenwood. Mahoujin Guruguru, ja nu kas, shodien izgaajusi peedeejaa, 45taa, epa.
|
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(Church @ Mar 30 2005, 07:40) naakoshajaa pasaacienaa imho neslikti buutu uzlikt Video Girl AI un (ja atnaaks pasuutiitais dvd laiciigi) Koko wa Greenwood. Mahoujin Guruguru, ja nu kas, shodien izgaajusi peedeejaa, 45taa, epa. emm, Video Girl Ai OVA man itkā ir, ja tas ir tas ko vajag ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Church @ Mar 30 2005, 07:40) naakoshajaa pasaacienaa imho neslikti buutu uzlikt Video Girl AI un (ja atnaaks pasuutiitais dvd laiciigi) Koko wa Greenwood. Mahoujin Guruguru, ja nu kas, shodien izgaajusi peedeejaa, 45taa, epa. emmm... tu taisies skatīties visas 45 epas? Man šķiet ka vajadzētu skatīties kautko īsu, lai varētu paspēt visu noskatīties... Un skatīties pēdējās epas arī nebūtu prātīgi, visi jau nav redzējuši šo animi... -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
emm... gadījumā vai nebija runāts, ka skatīsies Gravitation????
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu ja skatiisies Gravitation, tad shaubos ka tas pasaaciens vispaar notiks, jo imho diez vai savaaksies pietiekoshi daudz tautas.
-------------------- Because i can!
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(ETM @ Mar 30 2005, 11:01) Nu ja skatiisies Gravitation, tad shaubos ka tas pasaaciens vispaar notiks, jo imho diez vai savaaksies pietiekoshi daudz tautas. šaubos ka vispār savāksies tik daudz tautas lai savāktu 100Ls.... nebūtu prātīgāk sameklēt jaunas telpas.. lētākas... Klau a kā būtu ja mēs skatītos šo te? Domāju ka daudzi nav redzējuši un spriežot pēc komentāriem anime ir ok... Pie tam vēl uz lielāka ekrāna varēs noskatīties nekā uz PC... Tik ja kādam viņš ir...? -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 30 2005, 11:08) QUOTE(ETM @ Mar 30 2005, 11:01) Nu ja skatiisies Gravitation, tad shaubos ka tas pasaaciens vispaar notiks, jo imho diez vai savaaksies pietiekoshi daudz tautas. šaubos ka vispār savāksies tik daudz tautas lai savāktu 100Ls.... nebūtu prātīgāk sameklēt jaunas telpas.. lētākas... Klau a kā būtu ja mēs skatītos šo te? Domāju ka daudzi nav redzējuši un spriežot pēc komentāriem anime ir ok... Pie tam vēl uz lielāka ekrāna varēs noskatīties nekā uz PC... Tik ja kādam viņš ir...? - telpas pat pa 150 ls no kuriem tadors treshdalju apmaksaa ir _ljoti_ leetas. prieksh vecriigas - _mega_ leetas. bez paziishanaas domaaju ar mazaak kaa 500ls netiktu cauri. ir alternatiivas: - leetaakaa krogaa. bez paziishanaas cena visdriizaak taada pati kaa austrumu robezhaa caur tadoru. (un nau liidzejosha projektora. visdriizaak kautkaadaa attaalaa nomalee.) - pie kaada dziivoklii. vai daudziem dziivoklis ievietos 10-15 cilveekus? ievietoshana noziimee arii nelamaashanos ar vecaakiem ;> (sho variantu es neapmekleetu, jo ne mieriigi vareetu piesmeekjeet istabu, taa ka cirvi var pakaart, ne aizejot pamest vienmeeriigi piemeetaatu griidu ar tukshajaam alko pudeleem ;DD ) - manliekas ka pirmajaa vai otrajaa reizee es biju jamo saacis likt (Beyond the Clouds) .. katik ne pirmajaa .. un tika nolemc ko citu, jo pie taam audio iespeejaam kas bij pirmajaa reizee neiipashi bij baudaams ;> P.S. i ienaacies Steamboy dvdrips. |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
no telpaam es taru piedaavaat jums šaadu variantu, par cenu vel var meeginaat sarunaat
![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
jurc |
![]()
|
QUOTE(FaNtA @ Mar 30 2005, 22:12) ![]() Bet nu.. tas ir ārpus Rīgas... šaubos ka būs daudz gribētāju... Bet vieta un cenas ir tiešām skaistas..... -------------------- |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nju nevar jau visu laiku tikai animee skatiities
![]() Ah kāpēc neskatities Kite vai kādu citu anime klasiku Akiru piem. Urotsokidoji .... ![]() -------------------- Geeks rock!
|
Church |
![]()
|
jebkuraa gadiijumaa .. no man pashlaik esoshaas nfo tadora AR variants i visleetaakais / visderoshaakais vairaakumam utml. utjp. .. es ceru ka liidshineejie ikmeeneshpasaacieni tur nepagrims / nenochuukstees entuziasma truukuma deelj. alternatiivas kautkaa liekas daudz sliktaakas viena vai cita vai vairaaku aspektu zinjaa.
pirts variantus imho labaak atstaat uz vasaru, un arii tad - labaak pie kaada ezera ar visu baru doties (papildus springtne par transportu - aka kam i benziinritenji / etc) .. ghah, un pietam papildus uzmaniishanaas prieksh zhenjshenj no manas, izvirtiigaas, ecchi, personiibas puses ;D |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 30 2005, 23:18) var jau ar tautu srunaat ka viens otru aizvediis, tik jaazin kur6 kur dziivo un tad jaaskataas kas ir speejiigs aizvest -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Ginji |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 20-September 05 From: Latvia ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Cilveeki runaa par 2005. gada apriili. Taatad: aizveesture!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 20:49 |