![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 25 2005, 18:29) Man jaabrauc maajaas un jaapciemo vecvecaaki :/ mezjoniigs marshruts, var jau buut ka sveetdienas vakaraa buushu, bet tad nu es negalvoju ka buusho mozjaaka par mozju :/ -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 25 2005, 23:04) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 25 2005, 18:29) Man jaabrauc maajaas un jaapciemo vecvecaaki :/ mezjoniigs marshruts, var jau buut ka sveetdienas vakaraa buushu, bet tad nu es negalvoju ka buusho mozjaaka par mozju :/ Eh.... Ta izskatās, ka neko. Eh. Nu, varbūt tad svētdien tikai vakarpusē.... -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 26 2005, 00:02) NEEEEEEEEEEEEEEEEE buushu, es neiazibraucu ![]() teeloshu slimu, nobruka man brauciens kaa bija plaanots, atmetu ar roku, zinu es slikts beerns bet tomeer tad kur kas un kaa??? kuraa vietaa? itkaa man dzimshanas diena jaasvin ir taakaa vareetu meegjinaat pie manis, jaaskataas tik ko teiks dziivoklja biedri ![]() aa jaa ![]() CHIBI!!! ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 26 2005, 10:31) ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Pss, tad kautkas ir norunāts?
Es tā biš, netīšam.. vārdu sakot slinkuma pēc izlidu visus postus izņemot pirmo un 3 pēdējos, un nekā nesapratu.. hmmm... Kas, kur, kad.. un kāpēc? -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 26 2005, 14:08) Pss, tad kautkas ir norunāts? Es tā biš, netīšam.. vārdu sakot slinkuma pēc izlidu visus postus izņemot pirmo un 3 pēdējos, un nekā nesapratu.. hmmm... Kas, kur, kad.. un kāpēc? ![]() vai ari 16.00... var buut jukatans ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Viss es pec pusstudas eju pastaigat pa centru.... uz visu dienu ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
+Chibi+ |
![]()
|
Es varu šodien vēlu vakarā vai rīt jebkurā mirklī... Davai rīt?
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:19 |