![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 27 2005, 14:26) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 27 2005, 13:08) jā, 20sant. līdz ņemat, šaubos, vi jums būs velme iet ar kājā,m, kaut arī tas nav nemaz tik tālu... apmēram tā kā līdz Jukatānam.. ![]() Un jā - lai Yume un Aya-chan nāk PĒC koncerta. Līdz rītdienas vakarma šajā mājā tikai es un vīraks. XD hmmmmmmmmmmmmmm kaads viiraks???? a daudz viiraka? ^_~ Tagad vairs nav daudz... Bet vēl ir... XD Heh. Kāds, kāds - nu LABS! Galvenais, ka dūmo un nesmird. ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Church @ Mar 27 2005, 14:58) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 27 2005, 13:08) Un jā - lai Yume un Aya-chan nāk PĒC koncerta. Līdz rītdienas vakarma šajā mājā tikai es un vīraks. XD mok domaac ne viiraks/smarzhaales aber chibi's viirietis. un iespeejams arii taads .. chibi. ;> Tās bija domātas smaržīgās nūjiņas, nevis mans vīrietis, kurš nu nemaz nav chibi, HA! -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
A...taa....Manis laikam nebuus.
![]() Nezinu vai tikshu..... ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Hikaru @ Mar 27 2005, 15:18) tas būs kaut kas neredžets.. mēs ejam pie chibi un Hikaru nav.. Vienīgais, kas vienmēr atnāk... -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
chibi: tastur. jebkuraa gadiijumaa. kongratulaacijas ar veel 1 gadu tuvaak naavej ;>
audz liela .. mhmm .. gara .. un jaa. gara. ;DD sejaa laikam nevareeshu apsvejkt, drausmiigi saap peec vakardienas dzertinja galva (tadors - visa ljaunuma sakne. saatans-kaardinaataajs/uz nepareizaa celja uzvedeejs ;> ) pietam ja satikshos, aizdomas ka dabuushu pa muti par pirmo rindkopu 8D |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
19.00 hmmm.... nezinu bušu vai nebūšu
![]() Jo es tagad eju... talu... un nezinu kad atgriezišos ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Tātad....Tauta ar ko es sakontaktējos...
Za4uks nebūs... ierašanās iespējamība ir 1% pret 99% (apstākļi, apstākļi) ![]() Yume ir pēc traka nakts tusa, bet liekas, ka man izdevās pierunāt uz vēlvienu, ![]() Es pati, nju, 50 uz 50... ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu, kā jau Lija rakstīja, maz ka es pēc "Šturma" atvilkos, stundu gulējusi uz darbu aizvilkos, tad tas maita arī beidzās tikai ap kādiem 20:00, nu stundu vēlāk aizšmaukt jau varu protams, bet uz 19:00 tāpat šaubos ka paspēšu. Plus, es ceru ka es tiešām nesaķēru pa šo nedēļi angīnu, jo.. emm, sajūta ir tieši tāda.
tad nu... Chibi, gaidi, centīšos. ![]() Un Altiņ, es gribu kabelīti mobīlajam, un diskiņu atpakaļ, man viņš tā kā bišķiņ jāatdod -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Ee gribeeju pateikt ka es origo ar maasu buushu jau ap 18:00 bet taa kaa mums ieplaanota staigaashana pa stacijas disku tirgotavaam tad varbuut pirmais kursh atnaak (peec mums) lai uzpiikstina uz maasas nr 6882064 lai mees zinam ka kopaa vaakshanaas jau notiek ^^
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Church @ Mar 27 2005, 14:27) chibi: tastur. jebkuraa gadiijumaa. kongratulaacijas ar veel 1 gadu tuvaak naavej ;> audz liela .. mhmm .. gara .. un jaa. gara. ;DD sejaa laikam nevareeshu apsvejkt, drausmiigi saap peec vakardienas dzertinja galva (tadors - visa ljaunuma sakne. saatans-kaardinaataajs/uz nepareizaa celja uzvedeejs ;> ) pietam ja satikshos, aizdomas ka dabuushu pa muti par pirmo rindkopu 8D Noceelies ne pa jokam, chibi vecaaka nepaliek alt paliek. alt tagad stuurii luur paar plecu un bozjaas par shaadu komentaaru -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Mar 27 2005, 14:31) kaads ir tava moba nr? -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Eee man taads jautaajums Liepaajniekiem!!!! Juus zinat kas par sveetkiem 11. apriilii Liepaajaa notiek *viltiigi smaida*
Pasaku priekshaa pasaakums notiek kkaadaa ostaa, taa kaa Liepaajaa mans nav bijis nezinu cik jums tur ostu... ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Church @ Mar 27 2005, 15:27) chibi: tastur. jebkuraa gadiijumaa. kongratulaacijas ar veel 1 gadu tuvaak naavej ;> audz liela .. mhmm .. gara .. un jaa. gara. ;DD ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |