![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Church @ Mar 27 2005, 15:20) eek. baka church. gomen ceru ka iistaa jubilaare njems veeraa manus gjeneetiski/psihologjiskos defektus un piedos kljuudu ;> BAKA BAKA speeries arii tadoram par to ka vakar dzeerushi esat, shodien jau protams nedzers ne viens ne otrs ![]() rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ©alt -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 27 2005, 16:29) Es te stūrītī pasmiešos par šito lielisko fīču... ![]() Mjā, speram, speram... Man patīk spert. Īpaši cilvēkiem, kas ir garāki un domā, ka tādējādi ir labāki. ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Ella @ Mar 27 2005, 14:52) Eee man taads jautaajums Liepaajniekiem!!!! Juus zinat kas par sveetkiem 11. apriilii Liepaajaa notiek *viltiigi smaida* Pasaku priekshaa pasaakums notiek kkaadaa ostaa, taa kaa Liepaajaa mans nav bijis nezinu cik jums tur ostu... ![]() Hmm.. Man nav ne jausmas bet pirmais kas nāk prātā ir Jūrassvētki... Tā ir? Taisies uz Liepāju braukt? ![]() -------------------- |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
aaaaaaaaaaaaaaaa
1 stundu laiks bija jāpārceļ ![]() gandrīz nogulēju ![]() alt sorry, es uzreiz saku ka bez dāvanām, bet ja uz vietas ko vajadzēs tad droši pie manis ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
jurc |
![]()
|
QUOTE(Rags @ Mar 27 2005, 16:32) he he.. tu vēl vēlāk esi atjēdzies kā es... šodien darbu nokavēju.. neviens neteica ka plkst ir jāpagriež... a zini ka bez dāvanām ir slikti nākt ciemos! ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es te sāku mēģināt skaitīt, cik cilvēku atnāx - sanāca loti maz.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Fju, atskreju laikam to4 bušu...
![]() QUOTE(JurCHiX @ Mar 27 2005, 14:51) Man tada jau kadas 2 nedeļas nava... ![]() QUOTE(Rags @ Mar 27 2005, 16:32) ![]() ![]() ![]() Nu un par davanam es nepaspešu to iegadaties sorry ar no manis ALT... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
jurc |
![]()
|
QUOTE(-Kai- @ Mar 27 2005, 17:21) ak jūs ļaunie cilvēki... Vismaz kādu animi varējāt ierakstīt cd-r un uzdāvināt ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Em, gomen, gomen... emm, es tikko pārrados mājās, no kleistiem, un tagad domāju ka pie Chibi braukt jau ir labi par vēlu.
Njā, un gulēt reizi 4 dienās arī vajag... šodien es guļu. Gomen vēlreiz par to ka apsolīju, bet neierados. Publisks fui man... un , nu ja kāds ir īpaši dusmīgs, drīkst iespert, bet tikai tad, kad pamodīšos. -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Bija tada doma aiziet atpakaļ (pat tagad ir ![]() ![]() jo kad es atnacu majas daži pat nepamanija ka manis nebija... ![]() Hehe bija labi un pie chibi ir forshi ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 27 2005, 16:22) QUOTE(Ella @ Mar 27 2005, 14:52) Eee man taads jautaajums Liepaajniekiem!!!! Juus zinat kas par sveetkiem 11. apriilii Liepaajaa notiek *viltiigi smaida* Pasaku priekshaa pasaakums notiek kkaadaa ostaa, taa kaa Liepaajaa mans nav bijis nezinu cik jums tur ostu... ![]() Hmm.. Man nav ne jausmas bet pirmais kas nāk prātā ir Jūrassvētki... Tā ir? Taisies uz Liepāju braukt? ![]() Es jaa piespiedu briivpraatiigi ![]() Mums Liepaajaa Juuras sveetku ietvaros un visa paareeja fufelja kas nu tur notiks buus taads pasaakums kaa Sviniigais soliijums!!! Mees esam jaunsargi (Jungas) Taads jaunsardzes virziens kas iet uz Juuras speekiem nu un taapeec 11. apriilii mees buusim Liepaajaa =]]] -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
jurc |
![]()
|
kā jums gāja vispār vakar? Kā nosvinējāt alt dzimšanasdienu? Cik olu sasitāt?
![]() -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
olu??? Nevienu, Alt atnaaca ar diezgan nokaveeshanos, bet bija ok, LJOTI JAUTRI, (neskaitot to ka mana maasa draudeeja izvarot Ragu)
Skatiijaams Full metal Alchemist, es gan redzeeju tikai pirmo seeriju, peecaak bij paaraak jautri lai kko skatitos, un kaapec man liekas ka pie vainas bija Chibi virraks??? -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
jurc |
![]()
|
QUOTE(Ella @ Mar 28 2005, 12:12) olu??? Nevienu, Alt atnaaca ar diezgan nokaveeshanos, bet bija ok, LJOTI JAUTRI, (neskaitot to ka mana maasa draudeeja izvarot Ragu) Skatiijaams Full metal Alchemist, es gan redzeeju tikai pirmo seeriju, peecaak bij paaraak jautri lai kko skatitos, un kaapec man liekas ka pie vainas bija Chibi virraks??? ![]() ![]() ![]() ![]() kapēc tu domā ka viņa dedzināja vīraku... mož tas bija kautkas cits vīraka formā ![]() *JurCHiX`u pārņem skaudība...* -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:30 |