![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 27 2005, 23:52) baka baka baka alt ritiigi sabozusies uz Yume ienem kaujiniecisku pozu.... rrrrrrrrrrrrrrrrrrr bet tiem kas bija liels liels paldies negribaas pat prom iet ![]() ©alt -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 28 2005, 14:09) QUOTE(Ella @ Mar 28 2005, 12:12) olu??? Nevienu, Alt atnaaca ar diezgan nokaveeshanos, bet bija ok, LJOTI JAUTRI, (neskaitot to ka mana maasa draudeeja izvarot Ragu) Skatiijaams Full metal Alchemist, es gan redzeeju tikai pirmo seeriju, peecaak bij paaraak jautri lai kko skatitos, un kaapec man liekas ka pie vainas bija Chibi virraks??? ![]() ![]() ![]() ![]() kapēc tu domā ka viņa dedzināja vīraku... mož tas bija kautkas cits vīraka formā ![]() *JurCHiX`u pārņem skaudība...* :PPPP melots melots 5cas olas tika sasistas un taas apeeda alt!!!! par to viiraku, cilveekiem vajadzeeja redzeet kaa paliceeji juudzaas nost ap chetriem riitaa° bija harijs poters, vinja galva, ruuchiishi, lauminja elfinji un histeersiki smiekli... creaapy ![]() ©alt -------------------- ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
jeeeeeeeeeeeee
![]() bija fun, tiešām jautri ![]() iespaidi super, Chibi rulz, tuss pie Chibi rulz, smieklu lēkmes 4 no rīta kad visi itkā "iet gulēt" ari rulz ![]() tagad varu bezgala laimīgs iet vēl nedaudz pagulēt ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Rags @ Mar 28 2005, 15:22) jeeeeeeeeeeeee ![]() bija fun, tiešām jautri ![]() iespaidi super, Chibi rulz, tuss pie Chibi rulz, smieklu lēkmes 4 no rīta kad visi itkā "iet gulēt" ari rulz ![]() tagad varu bezgala laimīgs iet vēl nedaudz pagulēt ![]() tas raxturo lielāko daļu rīta - vienkārši lieliski! ![]() Tie, kas nebija, ļoti daudz zaudēja. ![]() Ok, man kā mājas saimniecei būtu tagad jāsāk vaidēt, ka jūs izdemolējāt manu māju un jūsu dēļ es nesamācijos exāmenam, un es vairs nekad nevienu nelaidīšu, BET... Tā kā viss izvērsās daudz labāk kā es biju gaidījusi un cerējusi - respect! Nāciet vēl. Vīraka pietiks arī turpmākai jautrībai. *sazvērenieciksi smiekli* ![]() -------------------- ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 14:32) *sazvērenieciksi smiekli* ![]() hehee, šitos aizdomīgos smieklus es beidzot vakar dabūju dzirdēt ![]() baisi, baisi ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Rags @ Mar 28 2005, 15:45) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 14:32) *sazvērenieciksi smiekli* ![]() hehee, šitos aizdomīgos smieklus es beidzot vakar dabūju dzirdēt ![]() baisi, baisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iipashi ja smejaas robots..... :/ ©alt -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 15:20) QUOTE(Rags @ Mar 28 2005, 15:45) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 14:32) *sazvērenieciksi smiekli* ![]() hehee, šitos aizdomīgos smieklus es beidzot vakar dabūju dzirdēt ![]() baisi, baisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iipashi ja smejaas robots..... :/ ©alt ....................... Honey i'm home :PPPPPPPPPPPPPPPP -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(alt @ Mar 28 2005, 18:22) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 15:20) QUOTE(Rags @ Mar 28 2005, 15:45) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 14:32) *sazvērenieciksi smiekli* ![]() hehee, šitos aizdomīgos smieklus es beidzot vakar dabūju dzirdēt ![]() baisi, baisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iipashi ja smejaas robots..... :/ ©alt ....................... Honey i'm home :PPPPPPPPPPPPPPPP ai, žēl, vairs nebūs chibi sarunas pašai ar sevi! XD WEEEEEEEEEEEEEEEE, tauta!!!! Šādas party ir pa manam prātam, ja vēl pašās beigās notiek anime apmaiņa... Es no ETM 40GB novilku... XD MAN VAIRS NEBŪS DZĪVES!!! ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
...
*izlasot vakardienas tusa aprakstu Yume aiziet kārties, jo tur nebja..* -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 28 2005, 17:30) me pasniedz Yume virvi... rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ©alt -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Mar 28 2005, 18:30) Tādēļ jāiet uz visiem tusiem. Ja nu kas labs gadās. ![]() -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Pff naakamreiz maasu liidzi nenjemshu un liidz riitam ar varu maajas neieshu
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
+Chibi+ |
![]()
|
Ella, tu vismaz uz daļu no jautrības tiki! Tikai tā lielā Fullmetal Panic sesija tev izpalika....
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 28 2005, 17:35) QUOTE(Yume @ Mar 28 2005, 17:30) me pasniedz Yume virvi... rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ©alt *JurCHiX paprasa vai nebūtu vēl kāda lieka virve.... JurCHiX ies sastādīt kompāniju Yume-samai..* -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
Hei, tautieši. Ne pirmā, ne pēdējā reize. viss vēl būs.
QUOTE(Rags @ Mar 28 2005, 15:45) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 14:32) *sazvērenieciksi smiekli* ![]() hehee, šitos aizdomīgos smieklus es beidzot vakar dabūju dzirdēt ![]() baisi, baisi ![]() ^ atceraties šo. Būs VĒL sazvērestības. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:30 |