![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Mans ar beidzot ir paarradies savaa migaa.
Viss OK, kropliitis Riigas brugji tureeja itin labi, uz to chuhnju kur autish jatstaaj aizklapeejaam bez starpgadiijumiem (saveejie sapratiis). Tuss pie Chibi ir pat ljoti stipri OK. Naakamreiz noteikti vajag to kurinaamo vielu atkal. Jurchikam juutu liidzi, jo bija baisia iespeeja tikt uz sho pasaakumu, bet darbs.... nu zheel. Aa un liels paldies par 30GB animes materiaala Chibi! Tagad buus veel viens iemesls neiet guleet 8) -------------------- Because i can!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() daudz esmu palaidis garam aaaaaaa lai es velreiz aizietu tik agri ..... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
He he, man "pavisam nejaushi" bija pakjeeries cietnis liidzi. Taalaako procesu var piedomaat 8)
-------------------- Because i can!
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Church @ Mar 28 2005, 21:34) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 20:00) /me nodreb .. sazveerestiibas / atspeeleeshanaas par 'chibi' .. laikam man vaidzees aatri skriet un labi sleepties ;D nekas nekas church tev ar es biezus vaardus esmu pietaupiijusi... joprojaam gaidu avsviekumu pukji un buchu uz vaiga... uz Tadoru un Yumi tas arii attiecas... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 28 2005, 19:15) i neuzdroshinies ![]() rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ©alt -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
alt |
![]()
|
QUOTE(Church @ Mar 29 2005, 06:52) QUOTE(alt @ Mar 29 2005, 06:44) nekas nekas church tev ar es biezus vaardus esmu pietaupiijusi... joprojaam gaidu avsviekumu pukji un buchu uz vaiga... mazlietotu bukjeti no kapiem (1.gab) .......... x sapiipeetu iebalzameetu buchu uz vaiga .... x meegjinaashu atcereeties ;> nu shaadu kompleku tikai no tevis ![]() cilveekiem jaabuut orgjinaaliem :PPPP -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Church |
![]()
|
|
alt |
![]()
|
QUOTE(Church @ Mar 29 2005, 07:49) QUOTE(alt @ Mar 29 2005, 07:21) man tachu jaauztur sava ljaunaa teela .lv folkloraa reputaacija ;D tu un ljaunais teels?! hehzz ![]() nu tad man simpatizee ljaunie teeli lv fokloraa vismaz tik lai sanjemtu pukji un buchu ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 28 2005, 13:27) par to viiraku, cilveekiem vajadzeeja redzeet kaa paliceeji juudzaas nost ap chetriem riitaa° bija harijs poters, vinja galva, ruuchiishi, lauminja elfinji un histeersiki smiekli... he,he,he... Tas viss laikam par mani... ![]() ![]() ![]() ![]() Vāaaaaaaa!!!!! Chibi-sama, tev vismilzīgākais paldies par Gravitation!!!!!! *paklanās līdz zemei un sāk domāt par chibi fankluba izveidošanu* vakar līdz 2.naktī skatījos!!!!! p.s. kā exis??? |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ETM @ Mar 28 2005, 21:54) Kuram te nu būtu jāsaka paldies.. ![]() ![]() QUOTE(-Kai- @ Mar 29 2005, 00:24) ![]() daudz esmu palaidis garam aaaaaaa lai es velreiz aizietu tik agri ..... ![]() ![]() ![]() ![]() Būs tev mācība! ![]() QUOTE(Lija @ Mar 29 2005, 09:44) Vāaaaaaaa!!!!! Chibi-sama, tev vismilzīgākais paldies par Gravitation!!!!!! *paklanās līdz zemei un sāk domāt par chibi fankluba izveidošanu* vakar līdz 2.naktī skatījos!!!!! p.s. kā exis??? Man priex, ka tev ar Gravi gāja tik labi! Tas tiešām ir noskatīšanās vēŗts gabals! ![]() Nekāda eksāmena nebūs. Es neaizgāju.. Nolēmu, ka Chobits un miegs ir svarīgāki! Noskatījos beidzot to līdz galam, tad atslēdzos, lai naktī atkla sapņotu par chobitiem, vobšem, es laikam esmu kļuvusi traka un TĀ VISA IR JŪSU VAINA!!!! ![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 29 2005, 09:48) Nekāda eksāmena nebūs. Es neaizgāju.. Nolēmu, ka Chobits un miegs ir svarīgāki! Noskatījos beidzot to līdz galam, tad atslēdzos, lai naktī atkla sapņotu par chobitiem, vobšem, es laikam esmu kļuvusi traka un TĀ VISA IR JŪSU VAINA!!!! ![]() blame alt blame alt ![]() nebuutu teikusi ka jaasvin nebuutu tev sms rakstiijusi nebuutu tas un shitas ![]() ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 29 2005, 11:16) QUOTE(+Chibi+ @ Mar 29 2005, 09:48) Nekāda eksāmena nebūs. Es neaizgāju.. Nolēmu, ka Chobits un miegs ir svarīgāki! Noskatījos beidzot to līdz galam, tad atslēdzos, lai naktī atkla sapņotu par chobitiem, vobšem, es laikam esmu kļuvusi traka un TĀ VISA IR JŪSU VAINA!!!! ![]() blame alt blame alt ![]() nebuutu teikusi ka jaasvin nebuutu tev sms rakstiijusi nebuutu tas un shitas ![]() ![]() zini, godīgi sakot, ja man jāizvēlas starp mācībām un 24h ilgu jautrību nezin kāpēc es tomēr izvēlos to otru.... ![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 29 2005, 10:24) zini, godīgi sakot, ja man jāizvēlas starp mācībām un 24h ilgu jautrību nezin kāpēc es tomēr izvēlos to otru.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a skukji vismaz tie aizgaaja? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:29 |