![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seto |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
tas ar uz maniim ir attiecinaams? es jau te iipashi nefluudoju un visaas teemaas nelienu - a varbuut tev liekas savaadaak? -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
||
CryRat |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
kapēc tu tā domā ? umm... kas attiecināms ? par ko iet runa ?
![]() es tikai teicu ka pietiek cilvēku kuri ir piereģistrējušies labi ilgi bet nav nevienu vai gandrīz nevienu postu ielikuši... ja kāds reti posto viss ir ok nekāda problēma... bet ja cilvēks piereģistrējās un vispār neieposto vai kaut kādu spamu iemet un pazūd tad tas bišku besī... -------------------- my megabusters :X
|
||
Seto |
![]()
|
||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
nju ja taa , tad jau vis ok. vienkaarssi es paarpratu... nu varu piekrist - vajadzeetu uzlikt kautkaadu laika limitu- ja reggistreejies lietotaajs nelieto savu nicku vairaak par meenesi -tad nu sory ( neesmu tik stiprs shajaas lietaas , var tak uzlikt taadu limitu ne?) -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
||||
SD. |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Es zinu adresi no kuras var nokacat visas 3 yugioh speles
http://www.area51warez.com/viewtopic.php?t...95e7cbd74427669 ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
-------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |