![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
The post you entered in was too short. You must have at least 60 character(s) in your post before it will get posted. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Akdies... XDDD
Kādas 2 minutes pavadīju skaļi rēcot istabā. ![]() Un tad vēl ar lieliem burtiem tas teksts.... XD Kautko tādu es vispār gaidīju, bet tik un tā smieklīgi. ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
He he tas tik ir grautiņš paint stillā
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
aaaaaaaaaaa......... labais...
a domaa mees to taa atstaasim? he he.... saturies.... ©JurCHiX -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
This means WAR!
P.S. Tu mani tikai padariiji stipraaku >8] ![]() -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taa jau ir - pret tevi vienmeer saceljas tie, pret kuriem tu vislabaak esi iztureejies. Atriebiibas saldaa garsha!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
リベンヂ!!!! ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Ja Baseboalbatboys redz kutiņu viņam tur noteikti ir jātiek...un starp citu jums nav nekādu izredžu pret manu Izsitēju
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Jauns prusaku pretinieks
Jauka kauja, ne. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
edg |
![]()
|
Vai kaa man patiik taa chibi fane! Kawaii!
![]() baseboalbatboy, neliec te iekshaa kaut kaadus kjeepaajumus! Ja gribi piedaliities, ziimee labas bildes, kaa mees paareejie! Vai arii gjeniaalas, kaa es! :> -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
wIZARD |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 31-December 04 ![]() |
infernoooooooooooooooooo
..................................................... |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Un tev skjiet ka taas ir beigas??
Fear my unimaginable power! ![]() -------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
...turpinājums. ![]() Šitā mēs varētu flashā uztaisīt 2h filmu, haha. XDD |
ETM |
![]()
|
gribeetos redzeet taa Boom rezultaatu, lai vareetu paturpinaat.
-------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
Pfft, FINE! XD |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:18 |