![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
![]() P.S. Skatos uz sho visu un dmaaju: "Cik gan slims es esmu...." -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tev ir maza nojausma par slimuma robezhaam, ja domaa, ka tas ir slimi.
Btw, ETM, tavi paint skilli ir tieshaam reaali. Manus gjeniaalos jau gan nepaarspeet... Atljaushos noslinkot, un cereet, ka kaads cits sakaus to terminatoru liidz man sadziis bruuces ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu tauta sanjemas!
We need a new hero (victim). P.S. Par tiem skillz, es pateicos savam slinkumam par to ka savu konservbundzu taisiiju uz aatru roku, savaadak komiksu seerija buutu neiespeejama. -------------------- Because i can!
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
AA, Dzonis nogalinaaja staastinju!! Maita taads, tagad vinjam kaads irl (in real life sados) pa galvu pa celjam uz veikalu.
Bet nu iisteniibaa gjeniaali, kko taadu nebiju gaidiijis. P.S. Shamais pasaakums man liekas pat labaaks par foruma staastinjiem 8) -------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol... Vajadzētu atrast kādu paintchat kautkur, tad būtu arī jautri. XD
Btw ETM, kas tas bija ar to zobens -> shaujamais? Transmutācija? XD |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa... Lielais ljaunais visus izniicinoshais peleekais terminators seezh savaa gultinjaa rocinjas salicis pie sirds un skumst. Tas ir teh viiii
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
Fanarts, Chibi Terminators:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
ETM |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Apr 2 2005, 09:11) Tikai nevajag te spiest uz to, ka peedeejaas dienas intensiivi FMA skatos, mkey. Tas absoluuti nav ar to saistiits, shamais ir teels, ko es jau sen biju izdomaajis. Tomeer jaatziist, ka paraleeles saskatit var 8), bet, kaa jau teicu, taa ir tikai sakritiiba. P.S. Varbuut shito beidzam? var tak izveidot kkur atseviskju topiku un tur taa arii laist, man jau biki pieriebaas shis teels. Paaraak kruc 8) (s4as saaksies!) P.P.S. Manu blekji nekropljot ar chibi formaam! Tikai es taa driikstu! ![]() -------------------- Because i can!
|
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
to Dzona postu vajadzeetu likvideet, lai mees vareetu turpinaat >.> Man gribas turpinaat.. Bet staasts beidzies? >.>
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
Jaa, staasts ir beidzies. Bet top jauns staasts ETM vadiibaa.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Ak taa! Nu tad gaidiishu ar nepacietiibu! *
![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
vajag mazaak spamot un pieteikties kur vajag. tie kas nepieteicaas nedriikstees tanii visaa piedaliities. es jau labu laiku gaidu, bet driiz buus viss un staasts saaksies ar tiem kas tanii briidii buus.
-------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
Iipashi akliem "pats samekleet nejeedzu" Search pogas lietoshanas nejeegaam: http://otaku.lv/index.php?showtopic=2455&hl=
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:14 |