![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
I enjoyed it though.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
bljaaviens stulbais search engins, nenjem keywordus, kur mazaak par 4 simboliem.
Lai vai kaa, gribeeju atziimeet, ka pavisam nesen uzradaas tulkojums vecajai AIR filmai (anime, protams) kuru ir veerts noskatiities, storijs bish atshkjiraas no seriaala, taakaa cieniitaajiem patiks. Zheel tikai, ka tulkojums taads pasuudiigs ar vairaakaam kljuudaam. torrents: http://www.point-blank.cc:7001/torrents/%5...8f80f520ee2bb33 |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Noskatījos Air.
Pats lielākais mīnuss seriālam ir tas, ka viņš ir par īsu. Pārāk daudz tajā ir mēģināts salikt iekšā. Bet ja neskatās uz to - scenārija ziņā ļoti labs un, varētu pat teikt, oriģināls darbs. Un skumjš bez gala. Un vēl kas interesants - anime veidota par pamatu ņemot H-gāmi. Parasti uz hentai spēļu pamata taisītās anime ir pilnas ar ecchiness un divdomīgām situācijām, šeit ne miņas no ecchi nav. Eh, vispār skatoties šādas te animes ir skaidrs, ka anime kā žanrs tikai attīstās un kļūst bagātāks un interesantāks. Anime noriets vēl ir aiz vairākiem kalniem. Ak, un Misuzu, kawaii iemiesojums, viņas smiekli un raksturīgais izteiciens "Gao"! Kawaiiness animē sit augstu vilni, un tāpēc vēl jo vairāk ir skumji to visu skatīties. Vairāk gan neko neteikšu, tas jau būtu nežēlīgais spoileris. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
veel pievienoshu pie ieprieksheejaa posta domaam vismaz manaas aciis reti skaistu surrounding/nature/sky animaaciju / un general kraasu gammas izveeli.
P.S. Lunar laikam ir Air saistiibaa .. ehh .. norakstaams. Kuru no paareejiem suberiem buutu veerts njemt? |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
bu bu bu, Lunar ir pavisam labs, nemaz nesuudzies. Protams, ja tev nepatiik briivs, bet preciizs tulkojums, tad tev radiisies probleemas... kvalitaate Lunar ir ljoti augsta.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Sep 30 2005, 01:34) bu bu bu, Lunar ir pavisam labs, nemaz nesuudzies. Protams, ja tev nepatiik briivs, bet preciizs tulkojums, tad tev radiisies probleemas... kvalitaate Lunar ir ljoti augsta. es uz to pusi meegjinaaju graabt sausaas lapas, ka jau 9 grupas pabeigushas sho showu. Lunar savukaart bremzee kaut kaa pailgi :/ |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Es skatījos Koi relīzi. Man tajā patika tas, ka tulkotāji katrai sērijai sākumā bija uzrakstījuši paskaidrojošus komentārus par visādām tēmām, kas skartas sērijā. Ļoti noderīgi. Par pašu tulkojumu man nav komentāru, jo japāņu valodu tik labi nesaprotu. Šrifts arī izvēlēts viegli lasāms.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Laikam Triad ir labaakais variants tikai vinji nenosuboja 13 epu jo taa itkaa ir flashbaki
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Noskatījos Air. Ļoti skaisti uzzīmēta.
Tikai Story ļoti lēni attīstās, ka varēja iemigt. Mazāk sērijās to visu varēja sastumpt. Dažās vietās atgādināja Azumanga Daioh, kur 10 reizes pēc kārtas saka vienu un to pašu teikumu vai dara vienas un tās pašas lēnas kustības, vai ilgi neko nedara. ![]() Kā vispār ir ar Air Movie? Tas ir tas pats, kas seriāls, vai kaut kas savādāks? |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Dec 11 2005, 18:14) nju es ar noskatījos ļoti skaisti uzzīmēts patīk mūzika.....sākumā pirmās epa ne īpaši bet beigas super...Hikaru cik es skatījos traileri Air movie man likās kad sižets tas pats... ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Iepazinos ar šo anime jau kādu laiciņu atpakaļ tik bija slinkums ko meklēt un kko rakstīt. Tagad es uzrakstīšu. Ļoti patika animes atmosfēra, kā arī Misuzu tēls un viss, kas ar to notika.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Beigās es tā arī nesapratu, kur palika Yukito sans... . Anime ļoti patīkama un mūzika tik skaista. Es novilku un bieži klausos šīs animes ostus. Kopumā dotu 9/10, jo likās tiešām ārkārtīgi interesanti. ![]() -------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tad tā, šodien beidzot noskatījos AIR. Teikšu tā: bija mazliet par traku! Nekad vēl nebiju redzējusi animi, kas ir tik ļoti pārlādēta ar drāmu! Tas bija viens no iemesliem, kāpēc es ar lielu piespiešanos šo seriālu skatījos. Mazliet arī tracināja zīmēšanas stils. Tādam nopietnam sižetam pārāk mīļš. Tā it kā zīmēts būtu bērniem vecumā no 4 līdz 13 gadiem. Taču es neteiktu, ka šīs animes mērķauditorija ir šāda vecuma bērni. Viņi vienkārši nesaprastu, kas animē notiek. Stils ar sižetu šķiet ļoti dažādi un nesavienojami. Tas bija otrs iemesls, kāpēc ar lielu piespiešanos šo skatījos. Bet mūzika gan bija baudāma. Vismaz sākuma un beigu dziesmas. Par dziesmām, kas skanēja atsevišķās sērijās jāsaka tā: mazliet par saldu, bet ir klausāmas. Tēlu raksturi dažviet šķiet nesaprotami (Tohno, Michiru, Misuzu, Kanna), taču lielākoties ir patīkami. Vismaz Misuzu mātes raksturs patīkami attīstījās. Dzīvnieki bija tādi, kā lai saka, dīvaini. Īpaši izcelšu Potato. Tas domāts suns? Izskatījās un arī izklausījās pēc Pikachu AIR versijas. Piedodiet, bet tā nu bija. Vārna arī bija savā ziņā dīvaina. Nu labi, tā nebija gluži vārna, bet vienalga. Pats sižets: pagrūti uztverams, ja neskatās uzmanīgi. Es teikšu atklāti, ka neiebraucu tajā visā. Kopumā varētu dot 6 balles. Nu nav šis seriāls manā gaumē.
![]() This post has been edited by Kikumi: Jul 28 2006, 13:44 -------------------- Go and die, please.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
dabuuju skatiities ar krievu dubiem...
![]() bet vispaar skaista taa AIR movie , seerijaam liidzi nestaav(AIR TV ir vieniigaa anime, [graamata, filma], kas man izsaukusi asaras, so... saku ka tas ir vislabaakais ko esmu redzeejusi) bet filma arii laba, savaadaaka, ne tik dziļa, bet tikuntaa tik ļoti skaista. jebkuraa gadijumaa iesaku visiem drama cieniitaajiem, tiktieshaam saapiiga sajuuta. (ja iet runa par seerijaam tai spoilerii, tad ) Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. yukito-sans kljuva par vaarnu/kraukli pats, izraadijaas, ka taa vaarna ir bijis vinjsh. This post has been edited by Tigra2: Jul 28 2006, 01:00 -------------------- |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Ei, gadiijumaa pilnais nosaugums nav ''air gear'' ???
![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Jan 24 2007, 19:52 -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Air gear ir cita anime.. doh!!
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:29 |