IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Air
Tomoko
post Dec 25 2006, 01:05
Post #31

Shishaku

Group: Chuunin

Nyārg, nelepošos, bet esmu noskatījusies tikai pirmo epu, bet šai animei ir kāda noskaņa. Nevar īsti pateikt kāda, bet šis noteikti ir labs gabals. To var secināt kaut vai pēc citu atsauksmēm :B
Es nevaru sagaidīt, kamēr atkal tikšu pie kompja, lai redzētu Air.:3 Vienvārdsakot - I like it. ^^
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nerine
post Jan 20 2007, 23:58
Post #32

Danshaku

From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus.

Es noskatījos visu vienā vakarā. happy.gif beigas bija tiiik labas. Man ļoti patika. Tik skumji un skaisti. un viss tik nevainīgs un mīļs un tad beigas mani trakoti saskumdināja. ļoti laba anime. happy.gif

--------------------
~Today is always the most enjoyable day~!

IPB Image
+Quote Post
Tomoko
post Mar 29 2007, 20:44
Post #33

Shishaku

Beidzot es saņēmos un šo brīnišķīgo animi noskatījos līdz galam. Skaista. Tiešām skaista anime, nevienā animē neesmu tik daudz raudājusi kā Air. Nebija arī neviena vieta, kur kaut kas būtu ieklemējies, notikumi vislaik ritēja uz priekšu. Vēl protams arī piestaistīja noskaņa. Nesaprotu kā, bet animē ir ļoti patīkama noskaņa, kas padara tās skatīšos ļoti patīkamu.
Iesaku šo animi visiem. smile.gif
+Quote Post
Storm
post Mar 29 2007, 21:01
Post #34

Danshaku

From: nya

QUOTE(Tomoko @ Mar 29 2007, 20:44) *

Tiešām skaista anime, nevienā animē neesmu tik daudz raudājusi kā Air.

The wery same as me wub.gif ph34r.gif

--------------------
skills of a snail
IPB Image
+Quote Post
Mimi
post Apr 1 2007, 21:16
Post #35

Shishaku

Es tikko tikko noskatījos visu Air. Un tad atklāju, ka jūs te par to rakstāt.

Tā nudien ir ļoti skumja anime multene. Nudien. Aizkustinoša. Es neraudāju, bet es savaldīju asaras. Kaklā bija tas rūgtais kamols. Un kaut arī šī Anime nebija ļoti skaidra, man tā ļoti patika.

Tagad man ir tik skumji... Skaista anime.

P.s. tikai tagad sapratu, ka viena no manām mīļākajām anime bildēm ir no Air. Bilde, kuru atradu Jūnijā 2006, nozīmēju un daudzreiz aplūkoju. Tik skaisti. MAn ir tik lieli iespaidi no Air, ka pat ieliku to Desktopā.
IPB Image

Un tagad viens jautājums. Sakiet man lūdzu, kad Yukito-san kļuva par vārnu??? Kad viņš paspēja un kā viņš to izdarīja?

This post has been edited by Roserette: Apr 1 2007, 21:22

--------------------
(sun)
+Quote Post
Skyfall
post Apr 1 2007, 22:59
Post #36

Heimin
*

From: Lost in my Dreams...

^ Par vārnu viņš kļuva pēc tam kad viņš ziedoja savu dzīvību lai paildzinātu laiku kas bij palicis priekš Misuzu. (episode 7). Kā viņš to izdarīja... kas to lai zin smile.gif

Un tagad iesaku noskatīties Air the Movie wink.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Mimi
post Apr 2 2007, 23:23
Post #37

Shishaku

Un labi. Bet vēl viens jautājums. Es īsti nesapratu, kas tai meitenei bija par slimību, ka viņa sāka raudāt, tiklīdz atrada draugus? o_O kāds man var paskaidrot? ^^

--------------------
(sun)
+Quote Post
Skyfall
post Apr 3 2007, 00:46
Post #38

Heimin
*

Būtībā tas bija lāsts ko mūki uzlika Kannai 1000 gadus atpakaļ. Misuzu ir Kannas daļēja reinkarnācija, tapēc viņa cieš no tā paša lāsta. (Cik es sapratu tas lāsts ir ka Kanna būs mūžam nelaimīga, peldot debesīs).

Pēc idejas Yukito un Misuzu izdevās šo lāstu lauzt - Misuzu (Kannas reinkarnācija) izdevās iegūt patīkamas/laimīgas atmiņas pirms savas nāves. (Laiks ko viņa pavadīja ar savu māti (ignorēsim to faktu ka Haruka nav viņas īstā māte) ir šīs atmiņas - tā ir lieta ko Kanna pati nekad nesasniedza, jo viņas māte nomira gandrīz uzreiz tad kad viņiem izdevās viņu atrast.

Pēc Misuzu nāves Sora (Yukito vārnas formā >.<) aizlido sameklēt Kannu debesīs un nogādā viņai šīs atmiņas, laužot lāstu). Yukito ir Ryuuyu reinkarnācija -> iemesls kapēc viņš bij gatavs ziedot savu dzīvību lai palīdzētu Misuzu.

Tie divi bērni ko mēs redzam beigās ir nākamā (iespējams pēdējā) Kannas/Ryuuyu reinkarnācija... un no viņu teiktā var saprast ka lāsts ir lauzts (Skatoties uz Yukito un Misuzu zēns saka: "Viņiem - skarbas dienas. Mums - jauns sākums.")

bleh

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ragana
post Apr 4 2007, 20:27
Post #39

Danshaku

From: yume no sekai

Skyfall, kur tu to visu ķēri?
Nu, man Air ļoti, ļoti patika, kaut arī es daudz raudāju. Visskaistākā anime, ko esmu redzējusi - lieliska, detalizēta animācija, perfekta skaņa... Vismaz man likās, ka nemaz nebija tik ļoti nesaprotama, man vismaz pieleca, tos pagātnes notikumus es sapratu, un atkārtoto stāstu arī. Tiesa, es arī nonācu pie secinājuma - Air animē kaut kas nav kārtībā ar laiku, jo Yukito pārvērstā forma - krauklis dzīvo vienlaicīgi ar cilvēku - Yukito, un tie divi bērni, kas it kā ir reinkarnācijas, ir turpat blakus, kad stāsts tikai sākas, un jau zin visu saturu. Laikam jau laiks šajā animē vispār neeksistē. Bet stāsts man liekas ļoti labs, un veidotāji izvēlējās labu veidu, kā pastāstīt, lai visu varētu puslīdz saprast, un reizē interpretēt, kā pašam patīk.

--------------------
Hey, the world is pretty, isn't it?
+Quote Post
Isabel Carmin fon Edelhain
post Apr 5 2007, 00:48
Post #40

Satsujin

From: Somewhere over the rainbow

To visu var ''ķert'' sekojot līdz notikumiem, ka arī lieki pieminēt to ka priekš dvēseles reinkanējoties nepastāv laiks kā tāds.

--------------------
+Quote Post
Ragana
post Apr 5 2007, 11:47
Post #41

Danshaku

From: yume no sekai

QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Apr 5 2007, 00:48) *

To visu var ''ķert'' sekojot līdz notikumiem, ka arī lieki pieminēt to ka priekš dvēseles reinkanējoties nepastāv laiks kā tāds.

Nu, es jau arī sekoju līdzi notikumiem, bet tur nekur nebija teikts/rādīts/ļauts nojaust, ka tie bērni ir reinkarnācijas... un arī nevarēju izdomāt, vai lāsts ir lauzts vai nav... Par šo anime tiešām ļoti jādomā, lai vispār kaut ko varētu saprast.

Noskatījos Air movie, nav tik laba kā Air anime. Sliktāka animācija, un piemēram, par Misuzu slimību/lāstu neko nepaskaidro... Yukito tēls ļoti patētisks. Vienīgais iemesls, kāpēc skatīties - lai redzētu Yukito/Misuzu skūpstu un Ryuuya/Kanna "hentai" scēnas.

--------------------
Hey, the world is pretty, isn't it?
+Quote Post
Skyfall
post Apr 5 2007, 21:42
Post #42

Heimin
*

QUOTE(Ragana @ Apr 5 2007, 11:47) *

Nu, es jau arī sekoju līdzi notikumiem, bet tur nekur nebija teikts/rādīts/ļauts nojaust, ka tie bērni ir reinkarnācijas... un arī nevarēju izdomāt, vai lāsts ir lauzts vai nav... Par šo anime tiešām ļoti jādomā, lai vispār kaut ko varētu saprast.

Pēdējais ko tas zēns saka skatoties uz Yukito/Misuzu "To them, cruel days. And to us - a begining". - viņš zin kas saigaida Yukito un Misuzu, jo viņi ir nākamā reinkarnācija, un Sora jau bij nogādājusi viņu atmiņas Kannai. Un pacik Misuzu bij izdevies iegūt patīkamas atmiņas, no šī varam secināt ka lāsts ir lauzts - "And to us - a begining".

Noskatījos Air movie, nav tik laba kā Air anime. Sliktāka animācija, un piemēram, par Misuzu slimību/lāstu neko nepaskaidro... Yukito tēls ļoti patētisks. Vienīgais iemesls, kāpēc skatīties - lai redzētu Yukito/Misuzu skūpstu un Ryuuya/Kanna "hentai" scēnas.

Nu, animācijas kvalitāte ir sliktāka (kaut gan "sliktāka kvalitāta kā Air TV" neko daudz neizsaka, jo Air ir viena no kvalitatīvākajām animācijām tongue.gif ). Air ir taisījuši Kyoto Animation, kuri izceļas ar labu animāciju. Movie taisīja Toei animation.

Man pašam viņa patika nebūt ne mazāk kā TV versija. Vai viņa kaut kas tika izskaidrots par lāstu neatceros, bet ja arī nebij es to drošvien nepamanīju, pacik es jau zināju izskaidrojumu smile.gif. Manuprāt movie no manis izspieda vairāk emocijas (kaut gan te drošvien palīdz fakts ka es jau biju pieķēries personāžiem skatoties TV versiju). Es viņus uztveru kā papildinājumus vienu otram, tā vietā lai funktierētu kurš ir "labāks". (Un pacik es dodu priekšroku ja animē ir arī romance, tad movie dabū plus punktus tongue.gif )

Tas pats būs ar Clannad - KyoAni taisa TV series verisju, Toei taisa movie versiju .... nevaru sagaidīt kad tas sāksies smile.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:28