![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 9 2005, 17:02) Nākamreiz nāksiet ar vecākiem . ![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Apr 9 2005, 18:37) QUOTE(+Chibi+ @ Apr 8 2005, 22:30) Ja nu kādreiz vajadzēs, man ir daži gigabaiti AMV. ![]() ![]() haha, maniaks! ![]() Yume, maniem vecaakiem nav iebildumu pret to ko daru, taakaa tikpat labi vinjus var arii nevilkt liidzi ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(Yume @ Apr 9 2005, 18:28) QUOTE(Sigfa @ Apr 9 2005, 17:02) Nākamreiz nāksiet ar vecākiem . ![]() phi un phe ar senchiem?????? Juuus aizmirsaat ka man bija ,miesassargi? Ja winji paliktu, tad za4peedinja wisu wakaru buutu engjelis un TAS ir skats!!!! Bet tad Juus nedabuut speeles ![]() Bet pasaakums man patika, lai arii no saakuma shkjita You'll eat me!!!!! ![]() No za4peedinjas sweiciens (Sigfa naaakoshreiz gan labaak mikrofonu, shii tagad staigaa ka taads maakonis, kjipa "Come On, Es NEWARU pabljaustiities uz citiem un paarpleest bungaadinjaas!!!!!Grrrrr") Hehehehe......mans PIRMAIS posts un pat nebija jaaadomaa par 60 chariem......heheheh Shinobi-Sama turies!!!!!! -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
maajaas... guleet... bet lai nu kaa man patika... tikai vot naakamais tuss nenotiks, ja nesavaaksies normaalaaks daudzums cilveeku, jo tas tomeer nav jauki, ka dazhiem pienaacaas tur taa un shitaa 10 latus mest
![]() bet paskatiisimies, kas veel notiks un tad jau redzeesim. |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 9 2005, 18:02) QUOTE(Rags @ Apr 9 2005, 17:16) Mnjaa, shkjiet, ka vieniigie kas tur bija under-age bija es un zakjpeedinja ar maasu ![]() Nu tad naakosho reizi mees panjemsim un piedzersimies, lai wisi uzzin muusdienu tiinja raxturinju un domas!!!! ![]() ZUZIX!!!!!!!!!!!!Tu PIRMAAA dabuusi zinaat ka mana balss ir atgriezusies, zinot mani, iesaku neguleet!!!!!Un izsleegt mobilo!!! ![]() Mana kaarta tikt pie neta...heheheh, winja weel nezin kas winju gaida.....kjipa pie neta palaidu.......Ak, jaaa man maajaas nets ar ierobezhotu lietoshanas daudzumu.. ![]() Pasaakums man patika....tikai juus no saakuma bijat Flegmas un ar lielo burtu, man pat bija izmisums, bet redz ar kaadaaam speeleem ir jaasaak.....Daudzi cilweecinji man priekshaa atklaaja neredzeetas sawas iiipashiibas, man tas iepriecinaaja, ne man wienai ir kaads skeletinjsh Gadiijumaa nebija topix, kaut kur, atskaite wai kaut kaa taaa? -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Atvainoshos netiku uz Tekken machu lai arii kaa es veeleejos majas nogruzija ar darbiem taa ka netiku araa esu guleejis 3h ^__^ tagad jaabrauc veel uz pirti utt.... redzees kaaads dziivotaajs es buushu riit ^^
Anyway pasaaciens bija labs tagad kachaju Elfen Lied =) Knagi bija super ghhhhhhhh ....... ^__________^ -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Finnaly back in da Liepaja....
Ko lai saka - afterparty vienmēr man ir patikuši labāk nekā paši anime tusi... Ehz.. es lielais yu-gi-oh nīdējs pirmo reizi turēju rokās yu-gi-oh kārtis un pie tam vēl 5h no vietas nospēlēju... Nja... Bet melnais kaķis rlzz... it īpaši mūsu ierastais otaku galdiņš.. ![]() Pašā anime tusā nekā jauna nebija... pat līdz galam nenoskatījāmies Elfen Lied ![]() ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šitais pat pēc anime party neizskatījās, animes bija skaistā mazākumā...
Paldies visiem, bija fun. Un strap citu, es esmu izteikti laimīga, jo es sapratu, ka pa pēdējiem gadiem laikam tomēr esmu izaugusi!!!! YAY~!!~~~!!! Iešu mērīties. Nekāds 1m53 vairs neesmu. ![]() Un yes. Miega vēl nav bijis. Es arī uz daļu afterpartija ielidoju - paspelēju t.i paskatījos, kā šamie spēlē savas advancētās kārtis, airāvos, nokavēju satikšanos, bet pie meiga tā arī neesmu piekļuvusi. Eh. Ziniet. Man laikam tomēr būs tā otaku parties overdose. ![]() -------------------- ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 9 2005, 22:43) JŪS ESAT OKUPĒJUŠI MANU DZĪVI!!!!! manu arī, manu arī!!! ![]() ![]() _______________________________ -------------------- Хентайная табуретка!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Rags @ Apr 9 2005, 22:59) QUOTE(+Chibi+ @ Apr 9 2005, 22:43) JŪS ESAT OKUPĒJUŠI MANU DZĪVI!!!!! manu arī, manu arī!!! ![]() ![]() _______________________________ I do love everything about it 'cept the part of having no sleep each week-end when people are supposed to REST. Oh, no, wait, i love that part too. ![]() -------------------- ![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 9 2005, 23:26) I do love everything about it 'cept the part of having no sleep each week-end when people are supposed to REST. Oh, no, wait, i love that part too. ![]() otakus, otakus, we are crazzzy ![]() a vispār žēl ka afterparty izrādās vēl kāds atnācis bija, es jau domāju ka viss itkā ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ek, kad jūs no afterparty jau gājāt prom, es vēl pie darba sēdēju. I hate my workday.
![]() Un šodien jau atkal 9:00 jābūt darbavietā. Nē, viennozīmīgi jāmeklē cits darbs. -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 9 2005, 21:43) Paldies visiem, bija fun. Un strap citu, es esmu izteikti laimīga, jo es sapratu, ka pa pēdējiem gadiem laikam tomēr esmu izaugusi!!!! YAY~!!~~~!!! Iešu mērīties. Nekāds 1m53 vairs neesmu. ![]() /me klusaam pachukst slepeno recepti - augstpapeezhu kurpes ;D mm .. un veel panka frizuuru ar grebeni uz augshu %) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 14:38 |