![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
JurCHiX 5Ls
Lija 5Ls ETM 5ls 15 ls veel jaavaat avaarijas gadiijumaa (sigfa+ETM 5-10) nu kamon kaut lai tas ir peedeejais shitaads lielais... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, skaidrs ir viens, tusaks notiks
![]() ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
ja tos kas uz vietas maksā Tadors neskaitīja, tad atgādinu ka būšu, tiesa gan 5Ls šoreiz laikam ir max ko varu dot
![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
ok, ja kas notiks tad nelaidiishu projaam!!!
bet lai nu kaa tomeer taisam ja nesavaaksies grieziishu matus (juusu) un paarstraadaashu zeltaa ![]() bet lai nu kaa tiekamies pie briiviibas piemineklja 24:00, visi saprot? |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Rags @ Apr 7 2005, 16:49) eee, jūs tik biki lēnāk, nevar jau zināt vai pie Chibi varēs, viņa ne viena dzīvo, un 2 weekendi pēc kārtas ir smagi ![]() sirds. tieši tā. smagi. es tikko dabūju pirmo ģimenes skandālu. ![]() ![]() Tātad. cik trūxt naudas? Es rīt nesu savus 10.... Cik vēl? Un jā.... Ja nu beigās aptrūxtas... Nu labi, es varu arī novilkt no savas kartes vēl kaut ko.. Tikai netaisam pie manis. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
He he... +Chibi+ šoreiz paveicās...
![]() Ok... Ta rīt 24:00 būšu [būsim] pie brīvības pieminekļa.. Cerams ka vairs nepārdomāsiet... -------------------- |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(Tador @ Apr 7 2005, 18:40) ok, ja kas notiks tad nelaidiishu projaam!!! bet lai nu kaa tomeer taisam ja nesavaaksies grieziishu matus (juusu) un paarstraadaashu zeltaa ![]() bet lai nu kaa tiekamies pie briiviibas piemineklja 24:00, visi saprot? Sir! Yes Sir! ![]() __________ __________ __________ __________ -------------------- Хентайная табуретка!
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ui, viss notiek, savādāk mani Lija jau sabiedēja, tā kā pie datora es netieku tad naudu dodu uz ķepas.
mani ar var skaitīt klāt. -------------------- ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
eh... es laikam ta netieku, kautvai ļoti gribeetu
![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
hei, davai, brauc.. atliec visu plānus.. šitie pasākumi ir vērnienīgāki kā pie manīm...
![]() -------------------- ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
njaa, bet mani nelaiz, saak smadzenes skalot ka var visaadi nelaimes gadiijumi notikt utt :/ bet ja juus vareetu sarunaat ar vecaakiem
![]() ![]() -------------------- /moo
Rags |
![]()
|
QUOTE(FaNtA @ Apr 7 2005, 21:09) njaa, bet mani nelaiz, saak smadzenes skalot ka var visaadi nelaimes gadiijumi notikt utt :/ bet ja juus vareetu sarunaat ar vecaakiem ![]() ![]() ja baidīties no tādām lietām tad vispār nevar no mājas līst lauka un dzīvot ![]() ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
FaNtA |
![]()
|
QUOTE(Rags @ Apr 7 2005, 21:23) es jau zinu, bet viņi ![]() -------------------- /moo
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
prom uz baaru, piedzerties
![]() . |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 11:23 |