![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Jaa Chibi, es paskatiijos spogulii un redzeeju mieru miiloshu, zaali smeekjeejoshu hippiju
![]() Par tusu, cik tad mees buusim? |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(FaNtA @ Apr 7 2005, 23:28) QUOTE(+Chibi+ @ Apr 7 2005, 23:00) Hah, no draugiem.lv manu vārda dienu izvilki, vai ne? Heh. Schmart. Nu skatīsimies, skatīsimies... Jau sākat ciemos uzprasīities! KĀDA NEKAUNĪBA!!! ![]() ![]() ![]() a bet protams, hm a kapeec mees vienmeer pie tevis ejam, kapee mees nevareetu paarmaiņas peec aiziet pie kaada cita ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 8 2005, 08:27) Es zinu. Tev nevajag man to visu laiku atgādināt. ![]() -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Uuhhh pie sevim tik vasaras viduu vareeshu, tagad remonts iet pa gaisu uz nebeedu un attieciigi tads bardaks un visas istabas taa aizsitas, ka nezinu kur pasham iisti apmesties =), bet vasara ja kas man ir arii seeeta, kur jauka zala zaaliite [driizaak bija] ar to buuvnieciib remontu 1/2 ir pazudusi =(, bet nu zaale atri aug. Kadu anime/barbequ pasaacienu =))) uz vasaras pusi =)
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Tekens labpraat uzciiniishos tiesa nu no maniim pretinieks ir jau taa taaa vot agraak tie bija LABIRINTA laiki, kad es nopirku 4 zhetonus mani draugi saaka parasti raudaat =)))))) vini pateica, lai es to daru cik vien aatri ir tas iespeejams. Teken 2 un teken 3 tad vel 4 bet nu jau ar 4 reti sanaaca paspeeleeties, tas labirints kluva ne pa celam taa teikt =(
Anyway degu nepacietiibaa showakar es ariibuushu ^^ Shinobi-sama slish es arii buushu =) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(kamui21 @ Apr 8 2005, 08:29) Ka tikai es zinaashu, kas ir kuri...staavees cilveecinji pie piemineklja un es pieieshu klaat...uz jautaajumu par anime teiks jaa, un aizieshu veel aizieshu ar citiem, kameer beigaas maniishu, ka esmu nonaacis neiistaa vietaa... sarkani karodzinji sarkani karodzinji ![]() buus veel dzjeks ar PC ![]() jaa luudzu luudzu luudzu panjem kaads foto aparaatu un zaljas bantes ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
ak jaa... vajadziigs kompis, pele, klava, baroshanas vads un arii vads kas savieno kompi ar monitoru... savu shoreiz nevareeshu dabuut.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tador @ Apr 8 2005, 10:36) ak jaa... vajadziigs kompis, pele, klava, baroshanas vads un arii vads kas savieno kompi ar monitoru... savu shoreiz nevareeshu dabuut. eeeeeeeee ? Tador un to tu tikai tagad pasaki?! ©alt -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Man nav vada no kompja uz monitoru!! AA un veel lielaakiem suudiem varu pateikt ka DVD roma arii man nav!
-------------------- Because i can!
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Taaks:
1) Rags var dabuut vadu kas vinjam ir no monika uz kompi. Tjipa tam vadam esot abi gali vienaadi. Man skjiet ka tieshi taads arii vajadziigs. Ja kljuudos, bljaujiet. 2) Ja kaads veel atnes DVD lasiitaaju viss ir ok. Paareejaa komplektaacija man itkaa ir taada pati kaa pagaajushajaa lieltusaa (respektiivi arii kodeki ir tieshi tie pashi). -------------------- Because i can!
|
ETM |
![]()
|
Taatad tu njem DVD romu. Ja nebuus, blame kamui21!
Rags laikam panjems to monika signaala vadu. Veel atliek jautaajums par skanju. Gribeetos dzirdeet ka buus vismaz tikpat (labi?) kaa pagaajushreiz. -------------------- Because i can!
|
Spectre |
![]()
|
Varu atstiept savu Romu ja nu gadienaa tomer ........ DVD+/-RW/CD-RW- Lite-On
mani var sazvaniit 24h diennaktii 9442199 BTW man ir Return Of The Cat origanal DVD in Latvian, ja kas PM varu atstiept. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
skanja ir un 10 metri vads arii!
![]() taaks, kompis, monitora vads, dvd, baroshanas vads, klava, pele, audio vads... shkjiet ka viss! ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
tilts pāri kanālam. tur stāvēs BARS, kas skaļi bļaustīsies. Tie 100% esam mēs. Un ja būs tāds mazs radījums sarkanā mētelī, tad noteikti būs arī kāds kautiņš, jo man raxturīga neliela agresivitāte pret tiem, ka smejas par manu chibiness.
-------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
peedeejaas minuutes piebilde:
ja kaads gribees kafiju via teeju, njemiet liidzi (nemaljamo kafiju) jo man taa kaa bikiit par maz peso buus lai nopirktu to veel. sorr, ja kas, paskaidroshu uz vietas ja interesees. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 10:40 |