![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man ;laikas, ka tā nav nekāda klasiskā mūzika, bet gan vienkārši melodija...
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Intuiicija kaa parasti mani nevilj.
No taas reklaamas taisiitaajiem sanjeemu shaadu vienkaarshu atbidi: "Tas tacu ir Vivaldi!!!!" Iipashi ieveerojiet 4 (veselas 4) izsaukuma ziimes galaa! (!!!! - tas ir daudz). Ieraugot visas taas izsaukuma ziimes, uzreiz kauns paliek par savaam praktiski neesoshajaam klasiskaas muuzikas zinaashanaam. Taapeec arii es rakstu sho postu - lai Juus vareetu kauneeties liidz ar mani. Protams, tas neattiecas uz tiem, kas jau uzmineeja, ka tam jaabuut Vivaldi un, protams, taadaa gadiijumaa "Chetriem gadalaikiem". Diivaini, es tomeer veel aizvien nevaru saprast, kaapeec man taa melodija saistaas ar anime... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Masha |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 92 Joined: 22-April 05 ![]() |
ohooo, tu pat rakstiji reklamas taisitajiem!
un kas to lai zin, varbut kada anime kaut kas lidzigs ari skaneja:) |
wIZARD |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 31-December 04 ![]() |
vai kaads ir pamaniijis kas ir kopiigs Final FantasyX ar latvieshu filmu ar nosaukumu _es miilu juusu meitu? laikam taa to filmu sauca
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(wIZARD @ Apr 27 2005, 09:15) vai kaads ir pamaniijis kas ir kopiigs Final FantasyX ar latvieshu filmu ar nosaukumu _es miilu juusu meitu? laikam taa to filmu sauca naivi ceru, ka nekas. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(edg @ Apr 27 2005, 00:36) Aizej pie psihiatra, viņš varētu nodiagnosticēt kas par lietu ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |