![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Vārdiņam => 黒田 Kuroda (black field) 美晴 Miharu (beautiful clear sky)
[Kuroda vislabākais ![]() Nicks => 山下 Yamashita (under the mountain) 歩 Ayumi (walk, deeper meaning: walk your own way) Very, very Dīvaini mani vārdi ![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu vāks!!! Es sanācu Saruwatari Etsuko...ha...ha.
Galīgi greizi... ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
WooooooW es esmu Nakashima Mikumo ................vai nav skaists vaards????????
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vārds - 遠藤 Endoh (distant wisteria) 恵美 Emi (blessed with beauty)
Nicks - 吉国 Yoshikuni (good fortune country) 歩 Ayumi (walk, deeper meaning: walk your own way) |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
vārdam - 原Hara (wilderness) Ayumi (walk, deeper meaning: walk your own way) - a man patīk:)
Nikam - Kojima (small island) Emi (blessed with beauty) baigi smukie vārdi sanāk ![]() ![]() Kawaii vārdam - Shizue Kamioka Kawaii nikam - Arisa Iijima |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Vārdam - 藤原 Fujiwara (wisteria fields) 拓海 Takumi (open sea)
nikam - 石丸 Ishimaru (round stone - apaļš akmens) 大輝 Taiki (large radiance - liels spīdums, mirdzums) Tad lūk, kāpēc man patīk mans niks vairāk nekā mans vārds.=> Jo Ishimaru Taiki skan labāk nekā Fujiwara Takumi. ![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Vārdam -> 中島 Nakashima (center of the island) 駿 Shun (fast person)
Nikam ->遠藤 Endoh (distant wisteria) 亜門 Amon (asian gates) Vārds+Uzvārds ->中島 Nakashima (center of the island) 直樹 Naoki (straight tree) V+Uv man patīk ^^. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
藤原 Fujiwara 蓮 Ren
![]() Palasot citu "namaes" var padomāt, ka jap. valoda ļoti plika un vārdiem trūcīga. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Vārds- 藤原 (Fujiwara) 拓海 (Takumi)
![]() Uzvārds- 中島 (Nakashima) 陸 (Riku) Niks- 猿渡 (Saruwatari) 明 (Akira) ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
ok..šoreiz es ar piedalīšos..
Vārds (tiek pieņemts, ka atzīst arī grumzīmes): 遠藤 Endoh (distant wisteria) 直樹 Naoki (straight tree) Un virtuālajam "vārdam" ar, joka pēc: 川添 Kawazoe (riverside) 一真 Kazuma (one reality) (hm..otrais variants pat labaak skan ![]() -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu es arii nenocietos:
藤原 Fujiwara (wisteria fields) 駿 Shun (fast person) Un tad es vel patesteeju The Kawaii Japanese Name Generator by Shuichigami Seiesnsui Shigemitsu ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
tas vis jau ir fun, bet es nedomaaju ka tas kau bišku atbils patiesiibai, ja nu kaads pa internetu blandoties atrod kko sakariigaaku dodied zinu
![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nikam ... 川添 Kawazoe (riverside) 明 Akira (bright)
Vardam ... 黒田 Kuroda (black field) 拓海 Takumi (open sea) Vards Uzvards ... 黒田 Kuroda (black field) 大輝 Taiki (large radiance) Hmm... man visi patiik ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Vards - Hara (Wilderness) Kaito (Big dipper of the sea).
Niks - Yamashita (Under the mountain) Tsubasa (Wing). Vārds + Uzv - Hara (Wilderness) Takumi (Open sea). Atgādina elementus ūdens, gaiss, zeme. ![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Varbūt kādam noder... Īstenībā ļoti noderīgs saits.... ja gribat zināt kā jūsu vārds pareizi rakstās hiraganā un katakanā...
http://anime.therisenrealm.com/japanesename.html -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:55 |