![]() |
![]() ![]() |
![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
jap
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Parasti es necieshu to, ka cilveeki nesaprot, ka katram sava gaume.
Bet shoreiz es juuku praataa, kad kaads par sho filmu saka "nav ne vainas"! Tas ir kaa teikt par Sexy Commando - "paaris vietaas pasmaidiiju". No iedomaam vien gribas shuupoties kaa gariigi traumeetam... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
apzheelojieties paar mani- man vajag subu failu viengabala filmai
![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Kad es ar draugiem vinju pirmoreiz skatiijaamies, reecaam taa, ka elpu nevareeja atvilkt (ai kaa man patiik saakumaa taa vieta, kur saimniece savu viiru pa logu izmet - dabiska liidz peedeejam siikumam). Pat meitenes, kuraam parasti nav nekaadas humora izjuutas smeejaas
Ja nu kaadam nebija skaidrs par to meitenju humora izjuutu - I kidd Filma skaista, tomeer nobeigums pavaajsh. -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
suukaataaju veikals
![]() ![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
njaa zzoklis tiessaam atkaras visneiedomaajamaakajaas vietaas piemeeram atverot sso pavedienu
![]() atvainossos par izteicienu bet ccik gan neiedomaajami ir jaabuut sadirstai humora izjuutai lai ssitas aarpraatiigasi kroplums patiktu bija mana pirmaa doma peec noskatiissanaas nospriedu ka laikam pie vainas kaukaada iipassa kkiiniessu mentalitaate ![]() ![]() ![]() tie joki ir vienkaarssi passa zemaakaa un prastaakaa liimenna bez jel kaadas izsmalcinaatiibas un inteliggences nez kur juus saskatiijaat kaukaadu dizzo ciinnu parodiju ? ciinnas bija vienkaarssi nenormaali boring bez jebkaadas tur roziiniites vai kaukaa jau neredzeeta vienk skatiijos un taa gribeejaas redzeet tur dzzekiju ccanu vai da vienalga ko kas ienestu ko interesantu............ nu nezinu pat nevaru iisti normaali un sakariigi par ssito sviestu izteikties sorry honkonga bet liidz holivudai tev taalu..... vismaz ssajaa gadiijumaa -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Aivvv, pēc manām domām, holivuda ir mēsls. tas tāpēc, ka holivudā specefektus taisa ar lieku naudas šķiešanu un milzīgām dekorācijām, to ķīnieši panāk ar datorgrafiku- ātri un lēti
![]() ![]() ![]() Tā kā holivuda nav diezko augsts līmenis, manuprāt. |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
mees te luudzu par konkreeto filmu tas jau ir cits temats par ko protams arii var ilgi striideeties tas mans izteiciens manaa postaa bija viaraak retorisks
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
bet es arī par konkrēto filmu paldies, saku, ka arī te datorgrafika ir izmantota ģeniāli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
njaa bet vai tas nav tiessi taa visaas peedeejaa laika filmaas?? sskkie tir pagaajsi tas laiks akd filmu bija veerts skatiiteis tikai datorgrafikas deell.....
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Yanka_ronin |
![]()
|
kā nu kuram
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Varbut iedodiet, torrentu kur var novilkt ar Anglu subiem... =) Ludzu! =)
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
-------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Emm, ja kādu interesē, tad drīzumā šo filmu rādīs kinoteātrī Coca Cola Plaza. Tas tā, infa tiem, kas negrib vilkt no neta...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yanka_ronin |
![]()
|
Drīzumā?
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 13:36 |