![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Aug 15 2005, 11:17) QUOTE(standby @ Aug 15 2005, 09:54) man rādījās tā superīgā cīkstoņa (fascinējošā večuka ar pieciem matiem) cietuma kameras ainā.. ![]() Man arii starp citu gribas domaat, ka bija viens jociigs kadrs. Bet taa kaa filma nav pie rokas, buus vien jaatic tiem, kas ir paarliecinaati par sevi. Droši vien domāts tas pats. Speciāli noskatījos kā vienu tā otru filmu. Nekā kopīga. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(edg @ Apr 6 2005, 05:31) http://www.imdb.com/title/tt0373074/ Viena no labaakajaam filmaam, kaadu man jebkad naacies redzeet! Visi kam patiik paarspiileets kung fu un stulbi joki - shii filma ir gjeniaala! Autors ir tas pats, kas Shaolin Soccer (Shaolinas Futbols). Un visa filma ir liidziigaa garaa. Dazhaas vietaas PrintScreen buutu vienkaarshi jaatur, bet es aatrumaa tikko dazhas bildes uztaisiiju: NAV NEMAZ TIK SLIKTA This post has been edited by JurCHiX: Aug 20 2005, 14:53 |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Me too redzēja!!! Filma superrr!!!
Ja neskaita pāris idiņus kas maisīja skatīties kinoteātrī filmu ar stulbiem komentāriem.... Cik es sapratu,ka visi kas noskatās šo filmu iedalās divās grupās Tie kam nenormāli patīk; un Tie kam nenormāli nepatīk... Vienaldzīgo nav... ^^ |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Dazviet bij smiekliiga,bet ja godiigi, biju gaidiijusi ko vairaak...
![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
es skatiijos orgjinaalvalodaa, bez titriem vai tulkojuma... bija diezgan smiekliiga daazhaas vietaas.
|
r21vo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 2-October 05 From: Latvia ![]() |
tīri rēcīga filma bij, man tie specefekti iepatikās
![]() -------------------- ikiru koto o nage dasenai de
|
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Laba filma.
Izsmējos no sirds. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:20 |