![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tā, tagad man īsumā, līdz kuram drīks iesūīt leģendas? Cik garas, emm.. pieņemu ka ne īpaši. Kā būut nodot pēdējā dienā?
Un vēl.. kuro reizi girbu prasīt-kas ir ar cilvekiem dzīvojošiem pie troļļiem? -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 25 2005, 16:01) tā, tagad man īsumā, līdz kuram drīks iesūīt leģendas? Cik garas, emm.. pieņemu ka ne īpaši. Kā būut nodot pēdējā dienā? Un vēl.. kuro reizi girbu prasīt-kas ir ar cilvekiem dzīvojošiem pie troļļiem? mums tak taa dzimta jaauztaisa ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
*Yume sitās ar galvu pret sienu* bet es n-e-g-r-i-b-u būt trollis, gļuks man, negibās man. <.< taisīsim dzimtu ar cilvēku.
![]() -------------------- ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
A troļļi skaitās advancētāk un gudrāki par cilvēkiem, ja kas..
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
pag pag stop kurss te kaadu spiezz buut par trolli?
normaali speeleetaaji taadi kaa juus ![]() ![]() teerpus protams darina passi nnemat veeraa ka ir vasara trolliem taadi ekstravagantaaki uz visaadiem ccigaaniem suunu ruukkiissiem un bandiissiem ![]() cilveekiem mieriigi var domineet kas liidziigs muusu senccu baalinniem un tamliidziigi bet katrs protams var varieet luudzu tikai aizmirstiet botas firmas ziimes utt ![]() es pats teiksim parasti atrodu vecu aizkaru izpleessu triis caurumus pannemu linu taadus kaa svaarkus/gurnautu apsienu kauko ap galvu sataisu druumu feisu un esmu gatavs trollis jo mani taa teerpu taisiissana besii laukaa ![]() citi protams atkal pat taisa istus ringmailus (rinnkkiissbrunnas) ssuj apmetnnus utt tas ir peec katra izveeles vienk passam prieks ka izskaties kruts protams ja tu tiessaam staipi apkaart iistas brunnas tu sannem bonusus arii par leggendaam nav traki jaaiespringst ja nav slinkums var jau aizsuutiit ![]() bet galvenais ir braukt un piedaliities ![]() nezinu vai tas te jau ir rakstiits taccu visi trollu vadonni jeb saucamie kara kunigi ir atrodami arii ssajaa forumaa viens ir maariitis jeg soirvakt otra ir raine jeb te naktspodinnss(ui naktspukkiite vai kaukaa taa ![]() (njaa trolli gan protams ir labaakie ![]() ![]() ![]() ![]() ...JAUTAAJIET VEEL BET GALVENAIS BRAUCIET TAS BUUS LABAAKAIS LARPS SSOVASAR..... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
gramozeks |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
nu man tas buus pirmaa reize!!!
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ssajaa kurbijkurnes dallaa var uzzinaat visu par trollu naktiim kurbijkurnee taam ir atveeleets viens mazinnss apakssforuminnss
kas saucas TNC jeb trollu nakssu hronikas -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
aivvv |
![]()
|
OMG beidzot ir atveerta oficaalaa TNC maajaslapa skatiit sseit
![]() This post has been edited by aivvv: Aug 1 2005, 13:10 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
soirvakt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 4-March 05 From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos... ![]() |
aivvv nedauddz nepareizi izteicas par ziemelniekiem viniem ari pirms speles ir ieveleti ciemu vecakie varu pazinot ka viena ciema bus jekabs karadraudzi vadis kurbads un velviena ceima bus kad s no gm puses ka ciema vecakais
-------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
soirvakt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 4-March 05 From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos... ![]() |
vel ko aizmirsu laikam pieminet ir tas ka ja tu esi ziemelnieks respektivi cilveks tu nevaresi tuseties pa trolu nometni jo vini tevi vienkarsi sitis protams ja velesies varsi meiginat
un tas pac atiecas ari uz troli ja vins tusesies pa ziemelnieku ciematu visticamakais ka vinu ari sitis -------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
aivvv |
![]()
|
ja kaads veel tiessaam nezinaaja tn ir uz nenoteiktu laiku paarceltas peec ugunsdrossiibas sezonas beigssanaas
taa kaa visi joprojaam var pieteikties un taisiities datums tiks pazinnots cik driiz vien buus iespeejams..... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
soirvakt |
![]()
|
tn notiksoes 22 23 oktobri
-------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Jau trīs gadus esmu LFFB biedrs, bet uz Troļļu naktīm tā arī neesmu aizgājis... Būs kādreiz jāpiedalās..... Bet tieshi shajos Chronicles nepiedzliiishos...
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Patiesībā, es drausmīgi gribēju tikt troļļu naktīs. Gita piedāvāja, bet es netikšu, jo man tajās dienās nebūs gaļīgi laika un tagad man ir riktīgi žēl, ka netieku...
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vai tas notiks 2006 gada 22vai 23 augustā? Var atvest visu ģimeni? Par ieeju būs jāmaksā?
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 07:59 |