![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
-------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Nevar kādu kopistisku bildi ielikt kurā visi iespējamie tēli būtu ar visiem vārdiem un piemēram tie kas aizņemti apvilkti ar aplīti vai kautkā tā?
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
maakoniitis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 14-February 05 From: Ventspils ![]() |
QUOTE(Ella @ Apr 24 2005, 11:00) Nevar kādu kopistisku bildi ielikt kurā visi iespējamie tēli būtu ar visiem vārdiem un piemēram tie kas aizņemti apvilkti ar aplīti vai kautkā tā? Shis derees? ![]() ![]() Nu, apliishus, lai kaads cits velk ![]() (Es deelj Busha netieku uz Rigu, ja tiktu njemtu Scar...) ![]() -------------------- Taisni uz priekšu jau nevar nekur tālu aiziet...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
bilde ir lieliska!
![]() Bet kā dēļ Buša netiec? ![]() -------------------- ![]() |
maakoniitis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 14-February 05 From: Ventspils ![]() |
Ehh... Vecaaki...
![]() Var nosaukt n'tos variantus, ka notiks kaut kas ar EVIL ![]() -------------------- Taisni uz priekšu jau nevar nekur tālu aiziet...
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
eeeee, nu mani ieintereseeja Wrath un Lyla (Layla, Lyra?????visur citādāk..jeb es kaut ko sajaucu?) tomēr bildēs varu atrast tikai seju(nu wrath es atradu no mugurpuse! Baigi palīdzēja
![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Wrath. Būtībā viņš ir chibi-Envy. ^^ ![]() Lyla [ Lyra. atkariibaa no subiem]. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O_O! WRATH! Pati būtu cosplayojusi, a tad es pārdomāju. ^__^
Wrath cosplays vēlvieglāk uztaisāms nekā Envy... šamais staigā T-kreklā un šortos. :3 ...ja nemaldos, tas ir... o.0; |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Emm tur kkaada Trisha vai kkaa taa tanii bildee logaa ar kaadu staav... taa kaa es FMA redzējusi neesu ( tikai 1 seeriju neskaitās ) Varūt kāds viņas bildi full sized var ielikt ....
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() Trisha Elric. Edvarda un Ala māte. Mirusi. Sloth izskatās pilnīgi tāpat, tikai kleita tāda kā Lust. Sloth ir homunculus ar Trisas izskatu. -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
un ko nēsā Lyra?
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Kima |
![]()
|
come on!!!! Šito mans neuzwilks! Da pat neatradīs, kur nu vēl uzšūs....!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhhhh... palieku pie zaķiem vien
-------------------- (\_/)
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Apr 24 2005, 17:01) come on!!!! Šito mans neuzwilks! Da pat neatradīs, kur nu vēl uzšūs....!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhhhh... palieku pie zaķiem vien jaabuut biku cilveeciigaakam... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Ella |
![]()
|
Un ēēē Izumi bildīc kādam ir???
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:44 |