IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Nanaca Crash!, flash gaame :)
edg
post Apr 13 2005, 10:26
Post #16

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Un tiem, kas netic, ka tie rekordi ir reaali iespeejami, palasiet Monthenor postu, kur pastaasta, kaa pie taadiem rekordiem tikt:
http://forums.insertcredit.com/viewtopic.p...er=asc&start=60

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
jurc
post Apr 13 2005, 10:28
Post #17

Tennou

From: Liepāja

QUOTE(edg @ Apr 13 2005, 09:02)
Ja te kaads domaa, ka kaads no shitiem rekordiem ir liels, tad iechekojiet sheit:
http://megami.starcreator.com/nanaca-crash/records.php  wink.gif
*

Nuuu jaaa.... Mēs te visi nobālam viņu priekšā.. Viņi jau arī noteikti to mēnešiem ir spēlējuši, zin visas fiškas kas un kā darāms... 4k metru augstumā uzlidot? Da tur jāgaida 10min kamēr atpakaļ nokritīs tongue.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
baseboalbatboy
post Apr 13 2005, 16:10
Post #18

Hakushaku

Group: Chuunin

Redzu jaums ir tie Firefoxi un Operas(he) ko viņi dod? huh.gif

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
edg
post Apr 13 2005, 16:51
Post #19

limpene grauž aknas

QUOTE(baseboalbatboy @ Apr 13 2005, 15:10)
Redzu jaums ir tie Firefoxi un Operas(he) ko viņi dod? huh.gif
*

• Eertu (kaa kuram) darbiibu ar vairaakiem atveertiem logiem.
  • Aizsardziibu pret pop-up logiem.
  • Firefox extensions (GoogleBar).
  • Firefox Find ir vienkaarshi lielisks - ar momentaalo searchoshanu un highligt fiichu.
  • Firefox man patiik bookmark paarvaldiiba.

Ja intersee veel par Firefox vs IE, tad:
  • "Firefox is lauded by fans for its download speed and a superior user interface, and users say that its pop-up blocker is one of the best out there. It offers tabbed browsing, which means that users can jump back and forth between different sites with only one window open, and live bookmarks, which show users the most recent headlines on their favorite sites and lets them go directly to those articles."
  • Ljoti pamatiigs izklaasts: http://www.pro-networks.org/forum/about48025.html
  • Plusi un miinusi: http://www.techsupportalert.com/firefox.htm
  • http://www.marketingshift.com/2005/01/firefox-vs-internet-explorer-aka.cfm

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Hikaru
post Apr 16 2005, 11:11
Post #20

Tennou

From: Latvia

Mans rekords: biggrin.gif

image
+Quote Post
dmonster
post Apr 16 2005, 11:29
Post #21

Shishaku

mad.gif ohmy.gif mad.gif KĀ JŪS DABŪJAT TOS MILZĪGOS REKORDUS, MANS TOPS IR TIKAI 4231 mad.gif ohmy.gif mad.gif

--------------------
Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
+Quote Post
Hikaru
post Apr 16 2005, 11:43
Post #22

Tennou

Nu es vairākas dienas spēlēju un beidzot sanāca sasniegt tādu rekordu.... paveicās uz dažiem vairākiem Special uzdurties. tongue.gif
+Quote Post
dmonster
post Apr 16 2005, 14:30
Post #23

Shishaku

dry.gif Tu nebūsi vienīgais tulīt vairs, kas spēlēs veselu dienu *go Nanaca Crash go*
UPDT: HELL YEAH 10000m+kapeikām lielākais augstums bija 142m parādītu labusi, bet dry.gif Nēmāku parādīt lapusi un khm jau aizvēru ciet.

This post has been edited by dmonster: Apr 16 2005, 22:16

--------------------
+Quote Post
edg
post Apr 18 2005, 15:30
Post #24

limpene grauž aknas

Hikaru, tu driiksti palikt Latvijas chempions Nanaca Crash. Man nav zheel. Censhos atradinaatos no speeliiteem, jo taa ir milzu laika nosishana apshaubaamam labumam... Labaak dariit kaut ko jeedziigu un labumu sanjemt gudriibaa, ko peec tam, darot citaadas jeedziigas lietas, var izmantot sanjemot labumu naudaa, ko peec tam var izmantot speeciigiem emocionaaliem labumiem, piemeeram, braucienam uz Japaanu smile.gif

--------------------
+Quote Post
dmonster
post Apr 18 2005, 18:43
Post #25

Shishaku

QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 14:30)
Hikaru, tu driiksti palikt Latvijas chempions Nanaca Crash. Man nav zheel. Censhos atradinaatos no speeliiteem, jo taa ir milzu laika nosishana apshaubaamam labumam... Labaak dariit kaut ko jeedziigu un labumu sanjemt gudriibaa, ko peec tam, darot citaadas jeedziigas lietas, var izmantot sanjemot labumu naudaa, ko peec tam var izmantot speeciigiem emocionaaliem labumiem, piemeeram, braucienam uz Japaanu smile.gif
*

dry.gif Phe tev tik skauž

--------------------
+Quote Post
edg
post Apr 18 2005, 20:37
Post #26

limpene grauž aknas

QUOTE(dmonster @ Apr 18 2005, 17:43)
*

Ko ta es, tu jau labaak zini...

Bet, par teemu runaajot, eksistee hakotaas Nanaca Crash versijas, kuraas lielus rekordus elementaari sasniegt. Un screenshoti ne ar ko neatshkjiras. Ja kaads briesmoniigi grib to rekordu uzstaadiit, tad var nogoogleet, un to elemetaari izdariit.

--------------------
+Quote Post
FaNtA
post Apr 18 2005, 21:04
Post #27

Danshaku

From: uz pasūtijuma ^_^

QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 20:37)
Bet, par teemu runaajot, eksistee hakotaas Nanaca Crash versijas, kuraas lielus rekordus elementaari sasniegt. Un screenshoti ne ar ko neatshkjiras. Ja kaads briesmoniigi grib to rekordu uzstaadiit, tad var nogoogleet, un to elemetaari izdariit.
*

nevajag pat hakotu cool.gif paņem ar fotoshopu un uztaisi wink.gif nekaadu probleemu

--------------------
/moo
i has a signuchar
and i did it for the lulz.
+Quote Post
dmonster
post Apr 18 2005, 21:46
Post #28

Shishaku

QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 19:37)
QUOTE(dmonster @ Apr 18 2005, 17:43)
*

Ko ta es, tu jau labaak zini...
*

Jā jā ES jau pie visa atkal esmu vainīgs. Nevajag uztraukties.

--------------------
+Quote Post
edg
post Apr 19 2005, 09:03
Post #29

limpene grauž aknas

QUOTE(FaNtA @ Apr 18 2005, 20:04)
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 20:37)
*

nevajag pat hakotu cool.gif paņem ar fotoshopu un uztaisi wink.gif nekaadu probleemu
*

Fotoshopaa pietiek nokljuudiities ciparu attaalumaa par 1 pikseli un tu jau esi izgaazies. Daudz kur taapeec prasa arii citus screenshotus no taas speeles. Un visu fotoshopot nav eerti... Bet, protams, var.

--------------------
+Quote Post
Hikaru
post Apr 20 2005, 19:05
Post #30

Tennou

QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 15:30)
*

Es ta jau sen spēlītes nespēlēju. Tikai šo mazliet pāris dienas uzspēlēju, lai ātri apniktu, un viss. Bet tā vispār spēlēm jau pavisam maz pievēršu uzmanības.
Tik varbūt tagad dažreiz Nanaca Crash vēl uzspēlēju dažas minūtes dienā, lai atpūstos... wink.gif

Oi... heh... Mans augstuma rekords... huh.gif

image

...gluži nejauši sanāca. biggrin.gif
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:03