![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Un tiem, kas netic, ka tie rekordi ir reaali iespeejami, palasiet Monthenor postu, kur pastaasta, kaa pie taadiem rekordiem tikt:
http://forums.insertcredit.com/viewtopic.p...er=asc&start=60 -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(edg @ Apr 13 2005, 09:02) Ja te kaads domaa, ka kaads no shitiem rekordiem ir liels, tad iechekojiet sheit: http://megami.starcreator.com/nanaca-crash/records.php ![]() Nuuu jaaa.... Mēs te visi nobālam viņu priekšā.. Viņi jau arī noteikti to mēnešiem ir spēlējuši, zin visas fiškas kas un kā darāms... 4k metru augstumā uzlidot? Da tur jāgaida 10min kamēr atpakaļ nokritīs ![]() -------------------- |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Redzu jaums ir tie Firefoxi un Operas(he) ko viņi dod?
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(baseboalbatboy @ Apr 13 2005, 15:10)
Ja intersee veel par Firefox vs IE, tad:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Mans rekords:
![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nu es vairākas dienas spēlēju un beidzot sanāca sasniegt tādu rekordu.... paveicās uz dažiem vairākiem Special uzdurties.
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
![]() UPDT: HELL YEAH 10000m+kapeikām lielākais augstums bija 142m parādītu labusi, bet ![]() This post has been edited by dmonster: Apr 16 2005, 22:16 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
edg |
![]()
|
Hikaru, tu driiksti palikt Latvijas chempions Nanaca Crash. Man nav zheel. Censhos atradinaatos no speeliiteem, jo taa ir milzu laika nosishana apshaubaamam labumam... Labaak dariit kaut ko jeedziigu un labumu sanjemt gudriibaa, ko peec tam, darot citaadas jeedziigas lietas, var izmantot sanjemot labumu naudaa, ko peec tam var izmantot speeciigiem emocionaaliem labumiem, piemeeram, braucienam uz Japaanu
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
dmonster |
![]()
|
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 14:30) Hikaru, tu driiksti palikt Latvijas chempions Nanaca Crash. Man nav zheel. Censhos atradinaatos no speeliiteem, jo taa ir milzu laika nosishana apshaubaamam labumam... Labaak dariit kaut ko jeedziigu un labumu sanjemt gudriibaa, ko peec tam, darot citaadas jeedziigas lietas, var izmantot sanjemot labumu naudaa, ko peec tam var izmantot speeciigiem emocionaaliem labumiem, piemeeram, braucienam uz Japaanu ![]() ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
edg |
![]()
|
QUOTE(dmonster @ Apr 18 2005, 17:43) Ko ta es, tu jau labaak zini... Bet, par teemu runaajot, eksistee hakotaas Nanaca Crash versijas, kuraas lielus rekordus elementaari sasniegt. Un screenshoti ne ar ko neatshkjiras. Ja kaads briesmoniigi grib to rekordu uzstaadiit, tad var nogoogleet, un to elemetaari izdariit. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 20:37) Bet, par teemu runaajot, eksistee hakotaas Nanaca Crash versijas, kuraas lielus rekordus elementaari sasniegt. Un screenshoti ne ar ko neatshkjiras. Ja kaads briesmoniigi grib to rekordu uzstaadiit, tad var nogoogleet, un to elemetaari izdariit. nevajag pat hakotu ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
dmonster |
![]()
|
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 19:37) Jā jā ES jau pie visa atkal esmu vainīgs. Nevajag uztraukties. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
edg |
![]()
|
QUOTE(FaNtA @ Apr 18 2005, 20:04) QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 20:37) Bet, par teemu runaajot, eksistee hakotaas Nanaca Crash versijas, kuraas lielus rekordus elementaari sasniegt. Un screenshoti ne ar ko neatshkjiras. Ja kaads briesmoniigi grib to rekordu uzstaadiit, tad var nogoogleet, un to elemetaari izdariit. nevajag pat hakotu ![]() ![]() Fotoshopaa pietiek nokljuudiities ciparu attaalumaa par 1 pikseli un tu jau esi izgaazies. Daudz kur taapeec prasa arii citus screenshotus no taas speeles. Un visu fotoshopot nav eerti... Bet, protams, var. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Hikaru |
![]()
|
QUOTE(edg @ Apr 18 2005, 15:30) Hikaru, tu driiksti palikt Latvijas chempions Nanaca Crash. Man nav zheel. Censhos atradinaatos no speeliiteem, jo taa ir milzu laika nosishana apshaubaamam labumam... Labaak dariit kaut ko jeedziigu un labumu sanjemt gudriibaa, ko peec tam, darot citaadas jeedziigas lietas, var izmantot sanjemot labumu naudaa, ko peec tam var izmantot speeciigiem emocionaaliem labumiem, piemeeram, braucienam uz Japaanu ![]() Es ta jau sen spēlītes nespēlēju. Tikai šo mazliet pāris dienas uzspēlēju, lai ātri apniktu, un viss. Bet tā vispār spēlēm jau pavisam maz pievēršu uzmanības. Tik varbūt tagad dažreiz Nanaca Crash vēl uzspēlēju dažas minūtes dienā, lai atpūstos... ![]() Oi... heh... Mans augstuma rekords... ![]() ![]() ...gluži nejauši sanāca. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:03 |