![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Es jau visu nedeelju/katru dienu meeginu dabuut labu rezultaatu un rekur beidzot kaads sasniegums!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
luster dragon |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 20-January 05 From: liepaja ![]() |
mans rekord ir tikai 1810.04m
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I LIKE MU
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
![]() ![]() ![]() diivaini gan ka neviens nepamaniija... ![]() -------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Apr 20 2005, 18:27) and QUOTE(Hikaru @ Apr 16 2005, 10:11) Var redzēt atšķirības, ne tulīt, bet ja kārtīgi ieskatās vārds "Best Record" ir pa zemu. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
SheWr |
![]()
|
nu jaa... tagad jau juus mekleejam taas atskiriibas, bet vajadzeeja buut tik ashiem pirms es pateicu
![]() Un ja kas, tad paskaties uz to ka apkaart Best Record un punktiem ir kautkaads klucis, to var redzeet ja ljoti labi ieskataas - taapeec pazeminaaju kvalitaati -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja nav intereses atrast, tad neatrod.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Kamēr nedarbojās internets nav ko bija darīt, atcerējos ka ir tāda spēle. Sen nav spēlēta.
![]() ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man ir nelaba aizdoma, ka hikaru te lieto krakoto shiis speeles versiju, kura ir nezheeliigi vienkaarsha
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man tas links neiet
![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
man tas links neiet ![]() Nez, vai tam par iemeslu var buut fakts ka topiks ir pusgadu vecs? hmm..... EDIT: lai tas ebuutu tikpat liels spams kaa ieprieksheejais topiks papildinaashu ar noderiigu infu: http://www.google.com/search?q=Nanaca+Crash vai tieshaam tik gruuti pasham aizdomaaties liidz taadaam lietaam? This post has been edited by ETM: Sep 27 2006, 18:04 -------------------- Because i can!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
labaakais, kas man sanaaca
![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
man ir nelaba aizdoma, ka hikaru te lieto krakoto shiis speeles versiju, kura ir nezheeliigi vienkaarsha ![]() Nē, krakoto versiju es neizmantoju. To pašu pirmo oriģinālo (pirmajā postā) saglabāju sev uz datora un tikai to spēlēju. Vienkārši paveicās man. Sanāca viens rets Special, kad viņš par gumiju pārvērtās un kā kaučuks darbojās. Tad vēl daži parastie sitieni bija pa to laiku. Un kaut kad, tajā pašā laikā vēlāk izdevās viens super-Special ar briļļaino. Un rezultātā gluži nejauši sanāca 20 km. ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu tad tu esi baigais mostrs, es taalak par 5km netieku
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
rs vienbriid tiku ar paaris veiksmiigiem specialiem liidz 6.5km, taalaak gan nee.
-------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:01 |