![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE 2 seerija! Poke Poke PIKA-CHUUU~ ... Pēc tava teiktā spriežot, mai-hime sanāk pokemoni, FMA arī.gotta catch them all... esmu daljeeji viilies. Katrā otrajā animē ir kaut kādi summonējami zvērēni. Varbūt naruto tādu nav tik daudz, toties iekš naruto tiek bezdēti kloni un veiktas virkne citu perversiju. |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(bypass @ Apr 28 2005, 17:36) QUOTE 2 seerija! Poke Poke PIKA-CHUUU~ ... Pēc tava teiktā spriežot, mai-hime sanāk pokemoni, FMA arī.gotta catch them all... esmu daljeeji viilies. Katrā otrajā animē ir kaut kādi summonējami zvērēni. Varbūt naruto tādu nav tik daudz, toties iekš naruto tiek bezdēti kloni un veiktas virkne citu perversiju. atvainojos, bet te mazliet offtopic - aizdomaajos par to FMA teikto... kur tur iisti tiek kautkas sumoneets? laikam jau es neatceros...man shvaka atminja ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nejau par sumoneeshanu ir runa. Tu neesi iedomaajies to teleportaacijas zveeru saliidzinaat ar pikachu vai kaa to dziedosho pokemonu sauca? Vnk izraisa asociaacijas.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 28 2005, 19:19) Nejau par sumoneeshanu ir runa. Tu neesi iedomaajies to teleportaacijas zveeru saliidzinaat ar pikachu vai kaa to dziedosho pokemonu sauca? Vnk izraisa asociaacijas. Um... tas teleportācijas zvērs ir bijis arī kādā citā animē, cik es zinu. :3 Tā kā, ar pokemoniem asociācijas īsti nevar vilkt. Mīļš zvēriņš jau arī nenozīmē uzreiz pokemoni. Tādi ir daudzās animēs, neko citu tur neredzu. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Man preiks par tavaam secinaashanas speejaam, man laikam neaiziet, kaa var patiekt, ka zveers ir bijis citaa animee un no taa izsecinaat, ka tur notiekti nevar vilkt paraleeles ar pokemoniem.
Ehh, nu man jau nav zheel, dziivo savaa mazajaa pasauliitee. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man arī prieks par tavām secināšanas spējām. "Kautkāds zvēriņš = noteikti pokemoni = ewwwwww! grosssss! :X"
Ehh, nu man jau nav žēl, dzīvo savā mazajā pasaulītē. ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Sigfu noteikti Pokemooni ir diktan jau ietekmeejushi, ja jau tik plashi pielieto kaa saliidzinaashanas liidzekli!
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Sigfa |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Apr 29 2005, 11:25) Man arī prieks par tavām secināšanas spējām. "Kautkāds zvēriņš = noteikti pokemoni = ewwwwww! grosssss! :X" Ehh, nu man jau nav žēl, dzīvo savā mazajā pasaulītē. ![]() Tad kad tu izlasiisi to ko esmu rakstiijis varam runaat taalaak. Un nav iisti pieklaajiigi izmantot oponenta izteicienus, it iipashi, kad no vinjiem nerodas teikuma jeega. PS. Apzinoties, ka tavai spiitiibai nav gala un malas, uzskatu, ka sho diskusiju turpinaat ir dzilji bezjeedziigi, taapat kaa tas ir ar lielaako dalju sarunaam ar tevi. PS2. jaapiebilst, ka 'kautkaads zveerinjsh' ir stipri neatbilstoshi, taapat kaa 'noteikti pokemoni' (tobish, nekur citur neko neesmu saliidzinaajis ar pokemoniem) un 'eww, gross' neesmu izpaudis nevienaa vaardaa. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
itkā jau ir ok, bet nu.. kaut kas man tomēr šajā anime neaizķer. (nu labi, es pagaidām esmu redzējusi tikai 2as sērijas).
pirmkārt, pirmā sērija šķita nedaudz par sasteigtu. otrkārt, ļaunie varoņi škiet pārāk bezpersoniski, neemocionāli.. nu tādi.. nekādi. treškārt, nedaudz nepatīk zīmēšanas stils - pārāk tādi izstiepti visi izskatās :> protams, tas gan ir tikai gaumes jautājums ![]() bet nu, muzikālais pavadījums gan skaists :] jāskatās, kas būs tālāk, varbūt tomēr man iepatiksies.. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(anti @ May 5 2005, 10:47) itkā jau ir ok, bet nu.. kaut kas man tomēr šajā anime neaizķer. (nu labi, es pagaidām esmu redzējusi tikai 2as sērijas). pirmkārt, pirmā sērija šķita nedaudz par sasteigtu. otrkārt, ļaunie varoņi škiet pārāk bezpersoniski, neemocionāli.. nu tādi.. nekādi. treškārt, nedaudz nepatīk zīmēšanas stils - pārāk tādi izstiepti visi izskatās :> protams, tas gan ir tikai gaumes jautājums ![]() bet nu, muzikālais pavadījums gan skaists :] jāskatās, kas būs tālāk, varbūt tomēr man iepatiksies.. animaacijas CLAMPiskais stils man nevisai, bet noskatoties 4 epas viedoklis so far ka ir veerts skatiities. sizhetiski / characteru zinjaa liekas buus baudaams. P.S. offtop: nostkatiijos pirmo epu Trinity Blood .. aizdomas ka norakstiishu tur pat kur Aquarion. grafika skaista, plot/chars nebaudaami. un ko shis shows tika tik ljoti ieprieksh slaveets? :/ |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
Ahem, es piekriitu - pokemoni arii afrikaa ir pokemoni.
Noskatiijos 2 seerijas, paarskreeju ar aciim veel 2, man pietika. Tiesa OST buus jaanosuuc ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Camoon cik Sigfa Wiper jūs paarāk piekasāties man primarais ir story man viņš aizķēra ientresēja, un es atvainojos man dziļi pohuj ka seriālam var vilkt paralēles ar pokemoniem. Es šo seriālu skatīšos un clampiskajam zīmēšanas stilam ar nav nekāda vaina bļin es neizprotu jums piemēram tiešām nepatīk kā piemērm Čī ir sazīmēta
![]() Par muzonu mmm tas vispā, ja viss soundrecks būs kau vai uz pusi tik pat labs kā hack/sing ehh tad jau viņam var dot 10 balles. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tikko noskatījos 1. sēriju. Uzreiz pašā sākumā pēc openinga ievēroju mūziku, kā MADLAX'ā atgādināja (baigi labā).
![]() |
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
Hmm... interesanti... veselu meenesi te neviens neko nau postojis... vai tieshaam neviens neskataas sho animi???
![]() shodien visas iznaakushaas epas noskatiiijos... labais ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(kaarleens @ May 10 2005, 09:17) Par muzonu mmm tas vispā, ja viss soundrecks būs kau vai uz pusi tik pat labs kā hack/sing ehh tad jau viņam var dot 10 balles. Vari jau dot! Tsubasa Reservoir Chronicles OST ir komponējusi un izpildījusi Yuki Kajiura, tā pati, kas ir komponējusi un izpildījusi mūziku .hack//Sign OST. Reservoir Chronicles ir tik tiešām laba mūzika (tobiš OST). Iesaku visiem, kuriem patik Yuki Kajiuras mūzika! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:30 |