![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Oct 30 2005, 09:05) DC++ var nokačāt 320kbps. Bet, ja izmanto rotaļlietu tumbiņas, tad tam nav nozīmes, kāda skaņa. Tāpat pa tām dzirdēt labi nevar un starpību nejutīs. hmm. tikai dc++? pa e2k un torrentseerchsaitiem liidz shim diemzheel negadiijies atrast :/ .. a plastmasas tumbinjas nelietoju jau sen - marantz ar 2 x RT's S-90 W, vai senheiser austinjas ;> |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šonedēļ izlēmu visu Tsubasu sākt no sākuma skatīties - līdz beigām, par cik es biju pirmstam atmetusi ar roku pēc kādas 5. sērijas.
Manuprāt, šī ir no tām animēm, kuru labāk noskatīties visu uzreiz - vienā piegājienā... Citādāk veselu nedēļu mocīties neziņā, kas būs tālāk... Taisnība ir - daudz stiepj gumiju. Nav brīnums, ka pirmajā skatīšanās reizē man garlaicīgi palika. Bet tā, man pat ļoti patīk un pamatīgi aizrāva pēc kādas 7. sērijas. ^_^ Nenožēloju, ka devu šitai animei vēlvienu iespēju. Tagad tikai atliek gaidīt līdz nākamā gada Aprīlim. |
momosan |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 2-December 05 From: Riga ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Nov 19 2005, 23:42) .. Bet tā, man pat ļoti patīk un pamatīgi aizrāva pēc kādas 7. sērijas. ![]() Tagad tikai atliek gaidīt līdz nākamā gada Aprīlim. Yay, man bija tieši tāpat! ![]() -------------------- Ohio, Otoha!
|
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
Sho animi es gan jau no pirmaas seerijas saakgu gardi "gremot"
![]() ![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
pirmo sezoonu noskatiijos un liekas ka baigi daudz veel nav pabeigts, manlieks ka tikai ar otro sezonu vinjiem nepietiks, a kursh zin...
taa jau baigi laabs,,, naaviigi patika muuzika ka nekaa tas jau ir CLAMP , nevaru sagaidiit aprilli... ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Esmu sākusi skatīties. Man patīk jau no paša pirmā mirkļa, sākās diezgan interesanti.
![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Njāa, es arī gaidu otro sezonu..................
[pankūka!! atkal nepamanīju topicu] pirmo sezonu jau pirms kaada laiciņa noskatījos, ļoti interesanta. Visas tās pasaules, katra savādāka, OST ar kruts. Patīk Ship of the fools. -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nezināju, ka ir jau otrā sezona. Hmm, interesanti! Arī gaidu, lai gan pirmo līdz galams vēl neesmu redzējusi...
![]() ![]() Edit: Paskatījos bikīt tālāk. Esmu tikusi jau līdz 10 sērijai. Riktīgi patīk. Tik bikīt piekretinē tās cilvēku proporcijas- tik gari un tievi!!! ![]() ![]() Edit: Milzu pārsteigums man bija par Sumomo parādīšanos vienā no sērijām... ![]() -------------------- |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Taatad:
Zem kaada nosaukuma pa dc++ var dabuut to sirreaalu un kuraa vietaa tajaas adresees var dabuut tor seriaalus?? |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Arfija @ Apr 30 2006, 19:30) ... Zem kaada nosaukuma pa dc++ var dabuut to sirreaalu un kuraa vietaa tajaas adresees var dabuut tor seriaalus?? kaut kad palasi resursos mineetaas vietas. visizplatiitaakais ieguushas veids animei - bittorrent. attieciigi seko liidzi jaunaam reliizeem/meklee vecaas vietaas kaa animesuki.com / tokyotosho.com / www.baka-updates.com/releases.php / http://boxtorrents.com/browse.php kautkad jaanoskataas jaunnovilktaa S2 27 epa by [L-E] |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Nu jaa to es saprotu bet kas jaaspiezh lai nokachaatu???
(prasu par saitiem nevis dc++) |
Church |
![]()
|
uzinstalee uz kastes kaadu bittorrent klientu kas vairaak patiik. lietoshanas instrukciju nepostoshu ;P. origjinaalais bittorrent, bittornado, utorrent, azureus un daudzi citi. esmu paarliecinaats bez paarbaudiishanas, ka shim tam jaabuut mineetam http://otaku.lv/index.php?showforum=6
|
Arfija |
![]()
|
Ok...Bet kadus varadus vai ko labaak lietot uz dc++ lai nokachaatu shito??
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:03 |