IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

5 Pages V « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Tsubasa Chronicles, jeb, Spaarnu Hronikas
Church
post Apr 30 2006, 21:40
Post #61

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

hrm. 2raa sezona iipashi neatshkjiras no pirmaas. bet subjektiivi OP/ED shoreiz ir taalu no S1 liimenja. pashaa animee inner OST joprojaam liidziigs vecajam, baudaams/simfonisks.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kaede
post May 4 2006, 16:35
Post #62

Koutaishi

Group: Chuunin
From: maybe in your dreams

Noskatījos tikko kā pirmo epu otrajai sezonai. Laikam Tev būs pilnīga taisnība, Church, jo viss likās tā, itin kā pārtraukuma starp abām daļām nav bijis. Nekas nelikās mainījies. Bet jāredz līdz galam- ta varēs labāk sprieks.

Te otrās sezonas pirmās epas torrents

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Hikaru
post Jun 15 2006, 13:10
Post #63

Tennou

From: Latvia

Noskatījos 30 min. garu filmu Tsubasa Chronicle - Tori Kago no Kuni no Himegimi
Kā viena sērija, bet labāk uzzīmēta un nav iztiepta. Šitais man patika daudz labāk nekā garlaicīgi izstieptais seriāls. Šeit vienā pasaulē norisinājās darbība - viss sākās un beidzās pa 30 min. (nevis kā seriālā, kur pa 2 sērijām gandrīz nekas nenotika)

This post has been edited by Hikaru: Jun 15 2006, 13:12
+Quote Post
Ginta
post Dec 11 2006, 01:19
Post #64

Hakushaku

From: Rīga

..nevis kā seriālā, kur pa 2 sērijām gandrīz nekas nenotika..
man nezkapec radas iespaids, ka pat pec visam 52 serijam ta ari nekas nenotika.. (bet no otras puses-nevareja jau nemaz iesakto pbeigt, ja pat, ka liekas, manga vel nekas nav beidzies..)
kopuma jau likas skatams, bet bija (vismaz man) neliela vilsanas, ka beigas bija tadas.. nekadas.

--------------------
┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐
If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.
└──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘
( ◕ ω ◕ )
+Quote Post
Kaede
post Dec 14 2006, 00:06
Post #65

Koutaishi

Jāatzīst, kad sāku skatīties šo anime, biju pilna iedvesmas- likās, ka viss ir tik ārkārtīgi interesanti, animes ideja un arī animācija likās laba un tas mani aizrāva kādas pirmās 12 sērijas, tad es sāku just, ka visa darbība kaut kā ievelkas. Es tomēr vēl cerēju, ka būs tikai viena sezona, jo jau pie 20tām sērijām man sāka pamazām viss šis projekts apnikt, otro sezonu es noskatījos tikai sākotnējās sērijas un pašas beigas, negribējās sevi īpaši "aizgrožot" ar pārējām sērijām, kurās nenotiek nekas tāds. UN beigas bija vienkārši drausmīgas. Esmu šausmīgi vīlusies... dry.gif

--------------------
Music is life!

IPB Image

+Quote Post
Spectre
post Jan 24 2007, 21:05
Post #66

Hentai

From: Bristol, UK

Beidzot arī es šo brīnumu pieveicu - otrās sezonas otrā pusē mani šī anime sāka konkrēti kaitināt, par nobeigumu vispār paklusēšu.
Manās acīs uz kādām 6,5 ballēm izvelk smile.gif
Sorry ja kāds domā savādāk katram ir tiesības uz savu viedokli tongue.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Skyfall
post Feb 8 2007, 19:03
Post #67

Heimin
*

From: Lost in my Dreams...

NU, manuprāt nebūt tik slikti nebij. Tiesa - pirmā sezona bij labāka (īpaši Op/ED tongue.gif ), bet kopumā es saņēmu tieši to ko es gaidīju. Tiesa, Plot uz priekšu neko daudz nepakustējās, bet es nedomāju ka par to ir vērts ar tomātiem mest, īpaši ņemot vērā ka drīz sākas 3. sezona - tad redzēs ko tā atnesīs. Jebkurā gadījumā - es ar nedomāju, ka adventure tipa animē kur uzdevums ir savākt nezināmu daudzumu spalvu, izkaisītas pa dažādām pasaulēm, būs ātrs plot progression smile.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kaede
post Feb 8 2007, 23:08
Post #68

Koutaishi

QUOTE(Skyfall @ Feb 8 2007, 20:03) *

NU, manuprāt nebūt tik slikti nebij. Tiesa - pirmā sezona bij labāka (īpaši Op/ED tongue.gif ), bet kopumā es saņēmu tieši to ko es gaidīju. Tiesa, Plot uz priekšu neko daudz nepakustējās, bet es nedomāju ka par to ir vērts ar tomātiem mest, īpaši ņemot vērā ka drīz sākas 3. sezona - tad redzēs ko tā atnesīs. Jebkurā gadījumā - es ar nedomāju, ka adventure tipa animē kur uzdevums ir savākt nezināmu daudzumu spalvu, izkaisītas pa dažādām pasaulēm, būs ātrs plot progression smile.gif

OMG, šitam būs trešā sezona? Ek, cik var.... laugh.gif Nezinu, varbūt skatīšos, bet tikai Shaorana dēļ un vienīgi! smile.gif Nu, un cerībā atrast kādu ideju vai labu ostu, bet vispār nu jau tas kļūst pārāk gari. Ar divām sezonām šitam, protams ar normālu nobeigumu, būtu bijis vairāk kā gana! smile.gif

--------------------
Music is life!

IPB Image

+Quote Post
Skyfall
post Feb 8 2007, 23:36
Post #69

Heimin
*

From: Lost in my Dreams...

QUOTE(Kaede @ Feb 8 2007, 22:08) *

OMG, šitam būs trešā sezona? Ek, cik var.... laugh.gif Nezinu, varbūt skatīšos, bet tikai Shaorana dēļ un vienīgi! smile.gif Nu, un cerībā atrast kādu ideju vai labu ostu, bet vispār nu jau tas kļūst pārāk gari. Ar divām sezonām šitam, protams ar normālu nobeigumu, būtu bijis vairāk kā gana! smile.gif

Nu, otrā sezona nekur nenoveda pacik anime sekoja mangai, bet manga nav pabeigta, un viņiem beidzās materiāls, un nācās pašiem kaut ko uzcept. (tā pārsvarā rodas filler episodes tongue.gif ) - otrās sezonas pēdējais arc bija animes autoru izdomājums - mangā tādu notikumu nebij.

Pacik manga ir gājusi uz priekšu, tad 3. sezonā varam gaidīt tālāku plot progression. (Cik tālu manga ir tikusi gan nezinu, jo pats viņai nesekoju ... tikkai ievācu informāciju tongue.gif )

--------------------
IPB Image
+Quote Post

5 Pages V « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:31