IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Something from Faplo, Es censhos
asamashii ritori banpaia
post Apr 19 2005, 20:07
Post #16

Shishaku

Group: Chuunin

klausīties smago metālu ir ok, bet vēl labāk klausīties j-rock un j-metal, kautgan tas viss ir vienkārši jazzrock japāņu izpildījumā, līdzarto fantastika cool.gif moš pat ne anime skatīties, bet kādus tutoriālus palasi, un sākt zīmēt vislabāk ar klasisko zīmēšanu un tad kad ir priekšstats par formām un stuff, pāriet uz anime pamazām(i kind of did it that way tongue.gif ) bet nu es negarantēju rezultātus jo pats tagad baigi mocos un neko sakarīgu nevaru sazīmēt anime stilā sad.gif

--------------------
All the english I know, I learned watching anime.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Faplo
post Apr 19 2005, 20:15
Post #17

Samurai

From: Jaunogre

Nez anime kautka liekas vieglas pa citam zimesanas formam tur vismaz ir kautkada logika utt. Neesmu citus īpaši skatījies, bet varu iedomaties ka bus baigakais bezsakars. Btw te saka ka jaskatas anime - Kur laatvijas saitos mosh specialos anime hubos var ka4at ja tadas lietas latvija ir protams wink.gif
+Quote Post
Kima
post Apr 19 2005, 21:12
Post #18

Hakushaku

From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_<

man patiik, ir redzams ka jau weidojas saws stils..un man patiik kad ziimee platus plecus wink.gif
Bet nu, domaaju ka patreneejies pie rokaam...kad man taas nesanaaca, allazh ziimeeju taas aiz muguras, wai ljoti lielos cimdos, wai weel kaut kaa citaadi sleepu, shkjiet tagad jau sanaak wink.gif
Man patiik taas meitenes seja, tas nu noteikti!!! wink.gif

--------------------
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
+Quote Post
dmonster
post Apr 19 2005, 22:34
Post #19

Shishaku

QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Apr 19 2005, 19:07)
klausīties smago metālu ir ok, bet vēl labāk klausīties j-rock un j-metal, kautgan tas viss ir vienkārši jazzrock japāņu izpildījumā
*

Hmm tur jau ir kāda katram mūzika patīk es piemēram laižu uz Punk Rock un man visai labi sanāk klausoties.

--------------------
Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
+Quote Post
Ghoul
post Apr 20 2005, 12:13
Post #20

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(Faplo @ Apr 19 2005, 16:19)
Emm ir 3 zimejumi nozimeti. Vienk. Domaju ka nav labi tadus likt te ieksa. Otrs kapec neliku tape ka majas nav skenera[editet  tongue.gif ]...  sad.gif  Bus vien jaiet pie drauga lai sist skene ieksa =]. Btw isti nesaprotu kapec smago metalu jaklausas  dry.gif
*

Jaaklausas viss kas patiik un sniedz labu gariigo manaa gadiijumaa smagais metaals ( bet tas viss vienkaarshi jox ) smile.gif Pameegjini mazliet ieeenot un tml. tad labaak ( pilniigaak) izskatiisies smile.gif
+Quote Post
Faplo
post Apr 20 2005, 13:00
Post #21

Samurai

Esmu meginajis eenot tas <censored> nesanak. =/nez man liekas ka eenot un tas locijuma linijas reali grutas. Mosh ar laiku iemacisos vinas likt un eenot. Līdz šim nekas ar ēnām lādzīgs nav sanācis
+Quote Post
rebel
post Apr 21 2005, 20:27
Post #22

Shishaku

From: artifical life

hehe.. manam arii ar eenaam ir..mm..kaa to laj saka..MIILZIIGAS PROBLEEMAS... manjaw liekas,ka to war iemaaciities tikaj kkaa iipashi maacoties un mekleejot graamataas or netaa kur raxtiic, jo citaadi (wismaz man) sanaak drawsmiigi..eh,es jaw ar neesmu profesjonaalis un to bilzhuku gruuti saredzeet...bet,ja tas ir wiens no pirmajiem,tad ir ok,jo buut redzeejis manus saakumdarbus,no kreesla nokristu..taadi briesmonji wispaar smile.gif njubet jaa,galwenajs ir ziimeet..piemeeram uz wisaam lapaam,kur war,kkaadus siikus elementus,kas ienaak praataa..daudz daudz treneeties...jo,piem,man galiigi nekas nesanaaca,bet tagad jaw kko waru uzziimeet,kas arii peec anime izskataas happy.gif pac galwenajs jaw lajkam ir gribeet..taa jaw saka...aa,un weel kas - bajgi labi ir skatiit dziiwos cilweekus,jo winjiem proporcijas 100% ir saliidzinoshi parejzas... wink.gif

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
Kikyou
post Apr 23 2005, 21:30
Post #23

Kami-sama

QUOTE(kamui21 @ Apr 21 2005, 20:25)
QUOTE(rebel @ Apr 21 2005, 19:27)
hehe.. manam arii ar eenaam ir..mm..kaa to laj saka..MIILZIIGAS PROBLEEMAS... manjaw liekas,ka to war iemaaciities tikaj kkaa iipashi maacoties un mekleejot graamataas or netaa kur raxtiic, jo citaadi (wismaz man) sanaak drawsmiigi..eh,es jaw ar neesmu profesjonaalis un to bilzhuku gruuti saredzeet...bet,ja tas ir wiens no pirmajiem,tad ir ok,jo buut redzeejis manus saakumdarbus,no kreesla nokristu..taadi briesmonji wispaar smile.gif njubet jaa,galwenajs ir ziimeet..piemeeram uz wisaam lapaam,kur war,kkaadus siikus elementus,kas ienaak praataa..daudz daudz treneeties...jo,piem,man galiigi nekas nesanaaca,bet tagad jaw kko waru uzziimeet,kas arii peec anime izskataas  happy.gif pac galwenajs jaw lajkam ir gribeet..taa jaw saka...aa,un weel kas - bajgi labi ir skatiit dziiwos cilweekus,jo winjiem proporcijas 100% ir saliidzinoshi parejzas... wink.gif
*

Nu labaak lai ziimee tie kam ir talants, taa speciaali bez iipashaam iemanjaam njemties un maaciities tehniski pareizi ziimeet ir beztolka....Kas maak tas pats ziimee kaa maak un grib...Citaadi iznaaks taadi sinteetiski moshkji bez dveeseles.
Paareejie priecaajas par smukiem ziimeejumiem un visi ir laimiigi smile.gif
*

Umm... Nav jau tā, ka piedzimst labi zīmējot... -.- Viss nāk ar laiku.
Vienīgais, ko vajag būtu tas, lai patīk zīmēt. Ja nepatīk zīmēt, tad nav iespējams neko ļoti labu uzzīmēt.
+Quote Post
Faplo
post Jan 4 2006, 23:51
Post #24

Samurai

Kopsh taas reizes taa iisti arii neesmu vairs neko taadu ziimeeejis. Tad nu sodien uznaaca taa sauktais ziimeejamais uzkiceeju uz papiire nofotograafeeju ieliku bildi PC un ar photoshop paarvilku liinijas uz datora un tad saakaas ilgais krasosanas proces liiniju korekcijas utt. Tad beigaas eksperimentaala eenoshana... Tad nu luuk kautkaads rezultaats! Domajams ka tadam iesacejam kaa man nav nemaz tik slikti smile.gif Vieniigi proporcijas, bet tas naak ar laiku vai ne?

Te full size

P.S. Kaadaa shokaa esmu veel tagad kad uzinaaju cik layeri ir laba lieta, btw uz plaukstaam neskataties ...

This post has been edited by Faplo: Aug 22 2009, 12:05
+Quote Post
Grifix
post Jan 5 2006, 01:27
Post #25

Heimin
*

From: Parogre

Hmm tie wepi izstas tadi shkjibi un mugura dazhas viwtas asa bet ta jau diezgan labi izstas man mati patik. Well done man ar sagribejas kauko uzimet rit kersos klat redzes ka sanaks. laugh.gif
+Quote Post
Namejs
post Jan 5 2006, 01:58
Post #26

Samurai

From: tou dont wanna know it....realy you dont

es tew ieteiktu saakumaa ziimeet ar ziimuli wai pildspalvu...paintaa ir daudz gruutaak un nesanaak tik labi....un naakoshreiz ka ziimee kko pliku...izcel wairaak proprcijas...man liekas ka shitaajaa zimeejuma ir atteelota maza plika meitene...un tas shajaa walstii ir nelegaali biggrin.gif

--------------------
Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
+Quote Post
Faplo
post Jan 5 2006, 22:06
Post #27

Samurai

@Grifix nu jā līnijas laikam ir drausmīgas
@Namejs vispār es vispirms uzkicēju uz papīra un pēc tam tik datorā. Nu un man skeners tā uz roku nav piejams so zīmēju datorā...

Šodien uztaisīju jaunu darbu, jo iepriekšējais bija pārāk drausmīgs. Ceru ka šis būs labāks.

I hope you like it. smile.gif

This post has been edited by Faplo: Aug 22 2009, 12:06
+Quote Post
Kazuki
post Jan 6 2006, 14:01
Post #28

Hakushaku

ir jau lab tikai biki smiekliigi sanaak. cik saprotu taa tur ar izskapti ir naave, a tas dzheks kastee smaida liidz ausiim un izskataas visnotalj laimiigs smile.gif
+Quote Post
baseboalbatboy
post Jan 6 2006, 14:08
Post #29

Hakushaku

Peedeejais gan ir labs...pasleepushies kastee no naaves!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif ...vaig apskatiit tutorialus un palasiit mangas tad gan jau acis pieshausies kur nepareizi un kas jaapalabo...

--------------------
Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . .

IPB Image
No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live.
+Quote Post
Tigra2
post Jan 6 2006, 14:18
Post #30

kawaii tora

Labais, ideja ir vienreizēja, : '' Uzzīmēšu viņus kastē nebūs ķermenis jāzīmē.''
Un nāve pagriež muguru, ''nebūs seja jāzīmē'',
Un, ja saliek visu kopā sanāk laugh.gif, tā tik turpināt. Gaidu nākošos ''slinkos zīmējumus''

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 04:04