![]() |
![]() ![]() |
![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
klausīties smago metālu ir ok, bet vēl labāk klausīties j-rock un j-metal, kautgan tas viss ir vienkārši jazzrock japāņu izpildījumā, līdzarto fantastika
![]() ![]() ![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Nez anime kautka liekas vieglas pa citam zimesanas formam tur vismaz ir kautkada logika utt. Neesmu citus īpaši skatījies, bet varu iedomaties ka bus baigakais bezsakars. Btw te saka ka jaskatas anime - Kur laatvijas saitos mosh specialos anime hubos var ka4at ja tadas lietas latvija ir protams
![]() |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
man patiik, ir redzams ka jau weidojas saws stils..un man patiik kad ziimee platus plecus
![]() Bet nu, domaaju ka patreneejies pie rokaam...kad man taas nesanaaca, allazh ziimeeju taas aiz muguras, wai ljoti lielos cimdos, wai weel kaut kaa citaadi sleepu, shkjiet tagad jau sanaak ![]() Man patiik taas meitenes seja, tas nu noteikti!!! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Apr 19 2005, 19:07) klausīties smago metālu ir ok, bet vēl labāk klausīties j-rock un j-metal, kautgan tas viss ir vienkārši jazzrock japāņu izpildījumā Hmm tur jau ir kāda katram mūzika patīk es piemēram laižu uz Punk Rock un man visai labi sanāk klausoties. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Faplo @ Apr 19 2005, 16:19) Emm ir 3 zimejumi nozimeti. Vienk. Domaju ka nav labi tadus likt te ieksa. Otrs kapec neliku tape ka majas nav skenera[editet ![]() ![]() ![]() Jaaklausas viss kas patiik un sniedz labu gariigo manaa gadiijumaa smagais metaals ( bet tas viss vienkaarshi jox ) ![]() ![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Esmu meginajis eenot tas <censored> nesanak. =/nez man liekas ka eenot un tas locijuma linijas reali grutas. Mosh ar laiku iemacisos vinas likt un eenot. Līdz šim nekas ar ēnām lādzīgs nav sanācis
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
hehe.. manam arii ar eenaam ir..mm..kaa to laj saka..MIILZIIGAS PROBLEEMAS... manjaw liekas,ka to war iemaaciities tikaj kkaa iipashi maacoties un mekleejot graamataas or netaa kur raxtiic, jo citaadi (wismaz man) sanaak drawsmiigi..eh,es jaw ar neesmu profesjonaalis un to bilzhuku gruuti saredzeet...bet,ja tas ir wiens no pirmajiem,tad ir ok,jo buut redzeejis manus saakumdarbus,no kreesla nokristu..taadi briesmonji wispaar
![]() ![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(kamui21 @ Apr 21 2005, 20:25) QUOTE(rebel @ Apr 21 2005, 19:27) hehe.. manam arii ar eenaam ir..mm..kaa to laj saka..MIILZIIGAS PROBLEEMAS... manjaw liekas,ka to war iemaaciities tikaj kkaa iipashi maacoties un mekleejot graamataas or netaa kur raxtiic, jo citaadi (wismaz man) sanaak drawsmiigi..eh,es jaw ar neesmu profesjonaalis un to bilzhuku gruuti saredzeet...bet,ja tas ir wiens no pirmajiem,tad ir ok,jo buut redzeejis manus saakumdarbus,no kreesla nokristu..taadi briesmonji wispaar ![]() ![]() ![]() Nu labaak lai ziimee tie kam ir talants, taa speciaali bez iipashaam iemanjaam njemties un maaciities tehniski pareizi ziimeet ir beztolka....Kas maak tas pats ziimee kaa maak un grib...Citaadi iznaaks taadi sinteetiski moshkji bez dveeseles. Paareejie priecaajas par smukiem ziimeejumiem un visi ir laimiigi ![]() Umm... Nav jau tā, ka piedzimst labi zīmējot... -.- Viss nāk ar laiku. Vienīgais, ko vajag būtu tas, lai patīk zīmēt. Ja nepatīk zīmēt, tad nav iespējams neko ļoti labu uzzīmēt. |
Faplo |
![]() ![]()
|
Kopsh taas reizes taa iisti arii neesmu vairs neko taadu ziimeeejis. Tad nu sodien uznaaca taa sauktais ziimeejamais uzkiceeju uz papiire nofotograafeeju ieliku bildi PC un ar photoshop paarvilku liinijas uz datora un tad saakaas ilgais krasosanas proces liiniju korekcijas utt. Tad beigaas eksperimentaala eenoshana... Tad nu luuk kautkaads rezultaats! Domajams ka tadam iesacejam kaa man nav nemaz tik slikti
![]() Te full size P.S. Kaadaa shokaa esmu veel tagad kad uzinaaju cik layeri ir laba lieta, btw uz plaukstaam neskataties ... This post has been edited by Faplo: Aug 22 2009, 12:05 |
Grifix |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 25-April 05 From: Parogre ![]() |
Hmm tie wepi izstas tadi shkjibi un mugura dazhas viwtas asa bet ta jau diezgan labi izstas man mati patik. Well done man ar sagribejas kauko uzimet rit kersos klat redzes ka sanaks.
![]() |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
es tew ieteiktu saakumaa ziimeet ar ziimuli wai pildspalvu...paintaa ir daudz gruutaak un nesanaak tik labi....un naakoshreiz ka ziimee kko pliku...izcel wairaak proprcijas...man liekas ka shitaajaa zimeejuma ir atteelota maza plika meitene...un tas shajaa walstii ir nelegaali
![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Faplo |
![]()
|
@Grifix nu jā līnijas laikam ir drausmīgas
@Namejs vispār es vispirms uzkicēju uz papīra un pēc tam tik datorā. Nu un man skeners tā uz roku nav piejams so zīmēju datorā... Šodien uztaisīju jaunu darbu, jo iepriekšējais bija pārāk drausmīgs. Ceru ka šis būs labāks. I hope you like it. ![]() This post has been edited by Faplo: Aug 22 2009, 12:06 |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
ir jau lab tikai biki smiekliigi sanaak. cik saprotu taa tur ar izskapti ir naave, a tas dzheks kastee smaida liidz ausiim un izskataas visnotalj laimiigs
![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Peedeejais gan ir labs...pasleepushies kastee no naaves!!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Labais, ideja ir vienreizēja, : '' Uzzīmēšu viņus kastē nebūs ķermenis jāzīmē.''
Un nāve pagriež muguru, ''nebūs seja jāzīmē'', Un, ja saliek visu kopā sanāk ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:04 |