![]() |
![]() ![]() |
![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
man msdl bet nekadu upgreidu no 256/64 un 500/128 vai apmeram ta neredzu nevaru parvilk atrumu pari tiem 250 ks/s nesaprotu vai tie latelekom dzeki vispar ir palielinajusi atrumu kads sutiju siem emailu maitas neatbildeja
un par to torrentu trakeru domaju ka vaidzetu ja butu tads varetu vilkt labak un es pat butu ar mieru turet vala tos novilkots torrentus uz arzemju torrentiem neturu jo nav jēgas jo savādak man uploads ir lielaks kopsuma vismaz par 5x bet tomer butu jau forši ja varetu vienkarsi samainities ar matricam uz kadu laiku. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
izslēdz modemu un ieslēdz to atpakaļ
![]() Moš palīdzēs -------------------- Press any key to continue
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
hmmm laba doma mobilajiem tas palidz izmeginasu
![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Ehh Westy man skumji uz tevi skatīties! Kur tā jaunatne tā steidzas pilna nekam nederīga entuziasma!
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Cik miljonus jau esi nopelnījis, caurām dienām animi skatoties?
![]() -------------------- Press any key to continue
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
ko vel neizdomaasiet shodien secinaaju ka ihack luugshana peec paliidziibas noved liidz baanim
-------------------- ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Manu prat garlaicigi.
![]() ![]() -------------------- |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Westy es tev iesaku prsota vakt tautu un ak4at no viena un taa psaha torenta ;] man luuuk ir pDSL kam nu jau labu laiku ir OG beidzot kas nozime to ka no dsl useriem es liidz 250 kB varu spiest, tad luk ka4ajot svaigako naruto epu sanca taa ka man atrums uzleca lidz 150 kB ( pDSL civleki atceraties pDSL tas ira ;] ) tas tik noziem to ka man palaimajejas ar to ka kads no Latvijas dsl lietotajiem bija seed
![]() nu un tu vienkarshi varetu uzsediant tautu uz vienu un to pashu trackeri un lai jamejie seedo un visas problemas tak -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Man gan liekas, ka aatraak ir vienkaarshi sarunaat kam ko vajag un hubaa satikties un vilkt viens no otra. Ar torentiem tikai kjeepaashanaas ")
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
man ir mdsl stabils 50 kb/s no aarzemju torrentiem es nespeeju paspeet noskatities ko esmu savilcis =/ par to trakeri nee nu protams butu jauki ja viens no seederiem buutu pats servaks kursh atrodas uz apollo un no kura man buutu lielaaks aatrums kaa no trubaam ehh bet tie jau sapnji un saku nez man nav laika noskatiities toko savelku un veel man shinobi sho to uz matricaam atnes ehh Gundami mani gaida
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Jep piekrītu kārlēnam nepietiek laika visu noskatīties, kas ir pieejams uz kompja un man katru nedēļu iekrājas vairāk un vairāk!
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
iris |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 7-July 05 From: Jelgava ![]() |
Hakeri ir ļauni,gluži kā Bush !
-------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Iris, vari vismaz meegjinaat paarstaat spamot? ko tev hakeri ir nodariijushi (tas ir retorisks jautaajusm, tevis pasha labaa ceru ka neatbildeesi)? Un testa postus vispaar nezinu kaa var iedomaaties forumaa baazt... Tas ir briidinaajums.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Sigma un Ihacks pēc manām domām konkrēti smi*d. Ja ir velme taisīt trakeri tikai priekš animēm, dodiet ziņu. Personīgi vēlētos dzirdēt padziļinātas Rozes domas jo uzskatu viņu par Lv anime vectēvu. ( Old fart )
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |