![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Tik tikko noskatījos...nu vnk SUPERIIGI!!
![]() ![]() Pilnīgi vai gribas atkal noskatīties veco labo seriālu FMA!! Bet man tik un tā palika žēl Winry....viņa Edwardam bija pieķērusies! ![]() Bet kopumā super! ![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Man ar beidzot izdevaas noskatiities un secinaaju vienu lietu - dazhiem cilveekime vienkaarshi nav lemts buut kopaa
![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Filma patiešām bija sugoi (nu ko var sagaidīt no FMA). Tāds rekords tika uzstādīts, filmā , 10(apmēram) minūšu laikā nomira 2 čari. Plus bonusā WinryXEd faniem vilšanās. Bija jau paredzams ka viss beigsies šādi(nu vismaz man). Mūzika arī ir sugoi, tas simfoniskais orķestris man vienmēr gājis pie sirds. Openings normāls, endings man ļoti patīk.(vel tagad līdzi dungoju)
Katrā ziņā, tie kuri vel nav noskatījušies, iesaku. ^^ The End >< -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mūvis ir pavājš, pat uz seriāla fona. Slapināt biksēs tas var likt tikai zvērinātam FMA fanam, kuram pietiek ieraudzīt pazīstamās sejas lai acumirklī zustu visas spējas objektīvi novērtēt šo darbu. Stāsts ar baltiem diegiem šūts (pa starpām nevarīgi mēģinājumi izspiest asaru). Visi kam jāmirst (un ķas tie būs mēzs uzzinam jau pirmajās minūtēs) arī nomirst, protams, pirms tam izdarot sīko darbiņu bez kura izdarīšanas anime būtu tupikā (kloķīša noraušana, monstriņa nobremzēšana, vienkārši nomiršana). Nabadziņi kā lielgabalgaļa tiek mesti sižeta smagajos dzirnu akmeņos.
Animācija no tiesas liek vēlēties kaut ko labāku, krietni labāku. Jā mūzika bija ok, taču tā bija vienīgā lieta, kas te iederējās. Jautājums šī darba tapinātājiem: Vai vajadzēja? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jan 31 2006, 10:44) Es gan neesmu darbja tapinaataajs, bet manupraat: vareeja iztikt, bet bija veerts meegjinaat... Patiesiibaa jau palika kautkaads tukshums paari peec seriaala beigaam...filma, liekas, to nedaudz aizpildiija... -------------------- Positive black.
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
btw, vai kads zin kur atrast shiis filmas ending dziesmu? Man vinja loti iepatikas.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
[KAA]_Fullmetal_Alchemist_the_Conqueror_of_Shamballa.DVD
http://kaa.animeconnection.net/torrentpage...lla.DVD.torrent .. varbuut kaadu ieinteresees tieshi shiis grupas rips. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Church @ Feb 8 2006, 04:57) [KAA]_Fullmetal_Alchemist_the_Conqueror_of_Shamballa.DVD http://kaa.animeconnection.net/torrentpage...lla.DVD.torrent .. varbuut kaadu ieinteresees tieshi shiis grupas rips. man iintresee beidzot novilksh sho garadarbu ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Kopumaa ko es varu pateikt, lai gan pashu TV esu redzeejis 2x visu (moshka 3x), bet nu muuvijs bija "S pivkom potjanet".
Bet nu cik cilveku tik viedoklu ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Beidzot noskatījos filmu. Bet tikai ĻOTI SLIKTI Subotu. punktu skalā subb3eriem dotu 0 no 10. Filma bija laba, bet ne ar tādām beigām kādas gaidīju.
Man nepatikās, ka viņi abi palikās uz tās "reālās" pasaules. Labāk būtu savā pasaulē. Un pie tam, Winrya tak Edu mīlēja. Kāpēc?? Kāpēc viņš nepalika ar viņu kopā?? *cry* P.S. Vai būs otrā sezona???? (laikam jau ka nē ![]() UPD: Aizmirsu, ka cilvēki tak tajā pasaulē ir tādi paši. Tad sanāk, ka Ed's tomēr var būt kopā ar Winriju, ja viņš viņu atrastu. *cyute* |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(bladez @ Feb 8 2006, 20:23) Beidzot noskatījos filmu. Bet tikai ĻOTI SLIKTI Subotu. punktu skalā subb3eriem dotu 0 no 10. Filma bija laba, bet ne ar tādām beigām kādas gaidīju. Man nepatikās, ka viņi abi palikās uz tās "reālās" pasaules. Labāk būtu savā pasaulē. Un pie tam, Winrya tak Edu mīlēja. Kāpēc?? Kāpēc viņš nepalika ar viņu kopā?? *cry* P.S. Vai būs otrā sezona???? (laikam jau ka nē ![]() Miileeja, bet vairaak taadaa noziimee kaa maasa braali... -------------------- Positive black.
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
QUOTE(Psycholog @ Feb 9 2006, 16:55) Nea. Spriežot pēc Mangas (jo animē nekas tomēr netika teikts), Winrya beigās pateica, ka mīl Ed'u. Bet Mangu es līdz galam tā arī nēesmu izlasījis. Jo naw kur ![]() Bet būs otrā sezona vai nebūs??? |
Psycholog |
![]()
|
Nu ar pashu mangu gan neaizraujos
![]() -------------------- Positive black.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Ehh tieshaam zheel nabaga winry shitaa gaidiija un akal aplauziens, laikam liidz naakamajam mowie vai seriaalam Vispaa vels vinju zin par seriaalu nejuusmoju skatiities vareeja bet nekas vairaak , filma , filma laikam tromeer shvakaaka bikinj. Bija gruuti iebraukt sizhetaa jo biju jau paspeejis aizmirst seriaala scenaariju. Tiiri jauks ost, bet tas laikam logjiski jo naudinja normaali shim gabalam apakshaa staav. Nu ko shis gabals domaats noteikti tikai faniem un tiem, kas ir redzeejushi seriaalu savaadaak skatiities noteikti nav veerts, pieljauju kas filminju skatiisies pirms seriaala liksies pilniigs meesls. Bet seriaals + mowie ir gremojams ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ak es, nabadziite.. downloadoju filmu un galiigi aplauzos.. Filma visa lieliskaa kvalitaatee, bet... tur subi nebija!!!.. Well.. liekas, ka buus jaauzlabo savas japaanju valodas zinaashanas
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:33 |