![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
You're not a loser!YOU ARE ANGRY SMASH THOSE DAMN PEOPLE WHO YOU DOWNLOADED FROM!!!!
![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Man taada sajuuta, ka man nav lemts noskatiities filmu.. downloadoju filmu ar subiem, un iznaakums tas pats, - no 63:57 beidzas subi.. Arts, tu gribi teikt ka man veicas? I AM a losser. That's why, i can't get the movie..
![]() ![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
|
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Kas grib to fullmetal alchemist the movie lai nokaca es ieliksu torrentu
ftp://anime.spynet.lv/Ftp/Torrents -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Doohh.. man tachu torrenti neiet (un ja iet.. kameer vinjsh pieconnecto 4h... un downloado ar aatrumu 5 KiB/s ... ) Ja ietu torrenti, filmu sen buutu noskatiijusies
![]() aaa.. un ja kas.. neeesmu vecis, esmu meitene ![]() |
Sword |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Tad tev svaki man sis turrent iet ar visu manu iespejamo atrumu
![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Iesaku iemeginat revconecta iespejas un ieliist ieksh anime.kso.lv:2412 huba un pameginat pamekleet tur Full Metal Alchemist muuviko no KAA reliizes =))) varu apgalvot droshi ka paris juuzeriishiem ir share, par atrumu neko garanteet nespeeju, bet nu Kvalitate Good subi aii Good tas ka pats m,uuvij So so, bet nu katram savs IMHO
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Prieksh tiem kam nez kaadeelj ir probleemas ar p2p tiiklu lietoshanu, varu ieteikt sho vilkt no Anime-Legion tiko atklaataa direct-download distro, shii ir pirmaa un pagaidaam vieniigaa reliize ko vinji piedaavaa shaadaa veidaa Anime-Legion Distro
info par release: Fullmetal Alchemist: Conqueror of Shamballa Bet vispaar tiem kam ir probleemas ar torrentu izmantoshanu vai p2p vispaar, es ieteiktu apguut senaas un mistiskaas irc leachoshanas speejas. -------------------- |
Sword |
![]() ![]()
|
Es paskatijos un tani anime neka tada visai interesanta nav. Nevar pateikt neko sliktu bet neko dikti labu ari nevar pateikt bet tas nenozime ka citiem ta pat liksies.
Nu kautkas tur nav kas to anime padaritu vel realaku ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ši movijs ir seriāla pārstāsts/alternatīva, vai arī vienkārši side story?
Tā arī nesapratu, tiesa seriālu redzējis neesmu un pēc šīs filmas noskatīšanās diez vai arī gribēšu. -------------------- Press any key to continue
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(Taka @ Mar 3 2006, 07:26) Ši movijs ir seriāla pārstāsts/alternatīva, vai arī vienkārši side story? Tā arī nesapratu, tiesa seriālu redzējis neesmu un pēc šīs filmas noskatīšanās diez vai arī gribēšu. Movijs ir seriāla nobeigums. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Tomoko |
![]()
|
YaaaYY~! Filmu es dabūju! Happily noskatījos. Un iespaids palika diezgan labs bet beigas... domāju pilnīgi, kā Stacey-sama pateica Jukatanā far FMA filmu pabeigšanu..
Tā jau patīk, bet ahh!! šie subotāji... ![]() QUOTE Tā arī nesapratu, tiesa seriālu redzējis neesmu un pēc šīs filmas noskatīšanās diez vai arī gribēšu. Taka, tā nav! Filma (manuprāt) nestāv ne tuvu seriālam! Tici man, ir tā vērts! |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tomoko: Šaubos, neesmu šī seriāla mērķauditorija, ja godīgi...
-------------------- Press any key to continue
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Filma man likās diezgan interesanta. Kaut kas likās īpašs par to ceļošanu starp paralēlām pasaulēm un mēģinājums iejaukties vēstures notikumos. Fantāziju pasaulē (mājās) var izmantot alķīmiju, bet paralēlajā pasaulē (reālajā pasaulē) - nevar. Un likās, a vdrug tūlīt kaut ko saks šeit arī burt... Cik es sapratu no filmas, Anime ir bāzēta uz fantāzijas pasaules, bet reālā pasaule ir tā cita - paralēlā. Vot tas man patika. Un beigas var teikt, ka nebija paredzamas.... interesantas...
Būs jānoskatās seriāls laikam ar. ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
seriaals tieshaam visiem jaanoskataas, ir veerts, noteikti manaa top10, ja ne top5, bet filma... filma... nju taa, viduveejiiba, it iipashi nobeigums kheh.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:02 |