![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Veelams manas bildiites uztvert kaa mazu joku kas dzima vienu dienu Esot kiniitii ar zuzix un skatoties uz reklaamu filmai "Madagascar"...
Galvenajaas lomaas... Es - behemots ![]() Zuzix - zebra ![]() Maakoniitis - lauva ![]() ETM - zhirafe ![]() Gari neskaidroshu kapeec taadas lomas... vienk es peec savas buutiibas ![]() ![]() Taatad - mees chetri.... ![]() Un tad es kko staastu... Zuzix'am un ETM taads gjiimis itkaa es runaatu kkaadaa aafrikaanju meele... Vai nu atkal laizhu valjaa savu blondo sindromiu... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nē, nē..Madagaskaru neaiztikt, tas svēts. Un pingvīni, Pingvīni rullē.
-------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 13 2005, 21:56) Yume... zheel neatradu bildiiti ar tiem forshajiem pingviiniem... Tie buutu visi paareejie otakieshi... jo otakieshi rulleee ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Pingvīni bija tikai 3
![]() Un pingvīni rulž... un tagad " ...mājam un smaidam, mājam un smaidam.." -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
Yume... man patika tas moments kur viens pingviins ieplaukaa otru un saka: Gimme RESULTS!
![]() Veel vien SUPER bildiite... Pastieties uz ETM gjiimi ![]() ![]() ![]() ![]() SPESHAL FOR YUME... Viens pingviins... Lomaa - pati Yume... un kaa jau ieprieskh mineeja - pingviini rullee ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
OK, ok..... par to ETM bildi es visu pārējo arī piedošu, Šejas izteiksme tiešām ir īstā.
![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
*me klanaas... liidziba ir ne? Yume... kaa tu domaa kapeec tieshi ETM ir zhirafe... es neveelos lai vinsh uz mani ir veel dusmiigaaks un lai es riebjos vinjam veeeel vairaak, tapeec es tev to varu pateikt PM...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
emmm.... man pašlaik asociatīvā domāšāna strādā kūpoši, un ir sadomājusi daudz piemēru, bet labāk pasaki.
![]() NU un lai beidzot beigtu offtopiku. ![]() -------------------- ![]() |
icewirm |
![]()
|
![]() summoner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 400 Joined: 28-March 05 From: the other side of the world ![]() |
O come on, you saw my signature, you knew that was a matter of time before I posted here,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Vai tas nav dīvaini?
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
icewirm |
![]()
|
![]() summoner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 400 Joined: 28-March 05 From: the other side of the world ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
icewirm |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nemo founded ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
icewirm |
![]()
|
icewirm |
![]()
|
if anyone knows of a small picture that goes with my signature, please give me a hand, I“m taking off the gif because is too heavy and it“s a problems to computers with small RAM.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
icewirm |
![]()
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:25 |