![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ja reiz runa ievirzījās par smieklīgiem tekstiem...mož šis palīdzēs kādam labāk rakstīt domrakstus vai esejas.
Brīdinu, lai tekstu pilnībā uztvertu un saprastu ir obligāti jāiepazīstas ar to, kas ir "2girls,1cup". ![]() ![]() This post has been edited by ShinChan: Feb 11 2010, 14:08 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
.. pilnībā uztvertu un saprastu ir obligāti jāiepazīstas ar to, kas ir "2girls,1cup". Nu labāk nemēģināt iepazīt to, citādi ies tāpat kā man un vecmāmiņai Marlene iekš youtube... OMG! WTF? 2 girls 1 cup Grandma reaction! |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Brīdinu, lai tekstu pilnībā uztvertu un saprastu ir obligāti jāiepazīstas ar to, kas ir "2girls,1cup". eh, ilgi atliku un neskatījos, bet šoreiz saņēmu dūšu. ok, priecājos, ka es neizvēmos. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Fui, ne tajā sadaļā ieliku. Bet here's the point of it all: This post has been edited by FuschichO: Feb 11 2010, 18:11 -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Vēl šis un tas iedvesmai...
![]() ![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ShinChan |
![]()
|
Ak, Jēzu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
ShinChan |
![]()
|
Hahahahaha, vēl ir? Bet protams (sry, slinkums bija izmeerus palabot) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apslēpti ieroči. Tu nevar zināt, kad tie var noderēt. ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() This post has been edited by Keydan: Mar 25 2010, 16:17 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
![]() Nevajag nonicināt PC tik ļoti, uz tā Kirbijs arī iet, ne tikai sūdīgās spēles. This post has been edited by ETM: Mar 25 2010, 19:24 -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:05 |