![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ShinChan RG Veda.. nu jaa maakslinieciksi augstveertiigaaks ir, bet tur taa viegls maajiens uz Shounan ai un no yaoi ne minjas...
![]() Jaa, tev taisniiba, taadus te labaak nepostot bez briidinaajuma. Gomen.. Paturpinaashu ar kautko pieklaajiigaaku un pa teemu. Piemeeram ar screenu no FMA ![]() ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nazinu nazinu, man yaoi neasocieejas vien ar piedauziigaam gultas ainaam (lai gan protams varu maldiities, man taas robezjas ir stipri izpluudusjas), bez tam neveeleejos aizskart kaadu nenobriedusju praatu ar nepiedieniigiem atteeliem, kurus es bez sjaubaam vareeju iepostot. Man skjiet, ka sjaadiem atteliem buutu jaaveido atseviskja sadalja nevis jaaliek pie lol, lai gan pats jau esmu liidzvainiigs pie sjii offt. attiistiibas. Un...ehm... tas par to augstveertiigumu nebija domaats ar noziimi, ka paareejo ievietotie atteli buutu zemaakas kvalitaates. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
arvienvaardsakot: no sex, bet nedaudz erotiskas veel var. paareejaas dzeesiisim.
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
NU domaaju sjii bilde labi iekljausies sjajaa teemaa
![]() Attached image(s) ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
Tas tikai tāds atgādinājums kur varam nonākt...
![]() -------------------- Newerthless meanings...
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
DAM IT kur var taadus dabut! Jabrauc bus uz Japanu noteikti . Cerams ka JSDF pienems mani darba.
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Psc, smogs, superiiga bildiite!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Viss Kakamaka! Tagad es zinu tavu vaajo vietu, pasargies.
![]() Nu jaa, bet bildiite labaa..Smog, kur taadu keeri? -------------------- ![]() |
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
Joka pēc ielīdu inbox fotografijās. Lūk tur arī bija brīdinājums...
-------------------- Newerthless meanings...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Super bilde vienkaarshi!
Es arii viegli ietekmeejos, bet vienalga skatos taas "Musji-pusji" animes ![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Kaads shitoredzeeja/dzirdeeja?! http://www.albinoblacksheep.com/flash/drum.php Man patika!
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
Tas tepat saitaa bija izlikts kaadu laicinju atpakal.
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nebiju redzeejis, reaali labais, it iipashi tas saakums un bungu sishana, galvu liecot uz atpakalju.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Taadus spilvenus es arii gribeetu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
Oi-oi... taa jau ir peedeejaa otaku stadija...tihiro, varbuut tomeer nevajag?
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:02 |