![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ņem par labu
![]() Okei, es pasekošu Anime-Legion saitam, kad būs pārējās (kopā 45 laikam?) novilkšu. -------------------- Press any key to continue
|
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
Vai kāds nevar sagādāt man parastajos diskos, ja nav, es varu atnest matricas! Ļoti vēlos:
Fushigi Yuugi Rurouni Kenshin Vampire Princess Miyu Heroic Legend of Arslan Yami No Matsuei tas tā kā būtu manas vēlmes ![]() -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Dotajā brīdī uz HDD:
[C]_Blue_Submarine [C]_Chobits [C]_Crest_of_the_Stars [C]_Elfen_Lied [C]_Full_metal_Panic! [C]_Genshiken [C]_Gunsinger_Girl [C]_Infinite_Ryvius [C]_Kurau_Phantom_Memory [C]_Last_Exile [C]_Paranoia_Agent [C]_Planetes [C]_Saikano [C]_Scrapped_Princess [C]_Serial_Experiments_Lain [C]_Air [C]_Banner_of_The_Stars [C]_Banner_of_The_Stars_II [C]_Full_metal_Panic_2 [C]_Hack_Sign [C]_Ichigo [C]_Kimi_ga_Nozomu_Eien [C]_Macross_Zero [C]_Mai_Hime [C]_Neon_Genesis_Evangelion _Cowboy_Bebop _Full_Metal_Alchemist _Gundam_SEED _Kenshin _Monster _Samurai_Champloo _Tenjo_Tenge _Wolfs_Rain _Noir _Speed_Grapher _The_Twelve_Kingdoms + MILZĪGS unsorted anime folderis un pāris OVA's. Respektīvi [C] - pilnie, _ - nepilnie. Jāpiezīmē, ka vairāk kā puse no šīm animēm ir, manuprāt, viduvējas un tādēļ tās tiks dzēstas. Ja kādam ko vajag, dodiet ziņu. P.S. apmaiņa tikai caur trubām, uploads man ir tikai apmēram 16-32 kbytes, afaik. Višlists: * Eng dub Noir. * Eng dub Cowboy Bebop 3>. * Sub Monster 48>. * End dub The Twelve Kingdoms 30>. * Shingetsutan Tsukihime |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Viens cietais lēnām, bet mērķtiecīgi mirst nost.
Tagad kārtīga animes foldera tīrīšana neizbēgama. ![]() IBM 60gb cietnis, pirmo reizi uzkāra sistēmu on-the-fly. Restartējamies, cieto nedetektē. Izbīlis pamatīgs, jo nekādi sakarīgi bakupi taisīti nebija, bet tieši uz tā hdd visi svarīgie darbi. Konektējam hdd pie otra pc, kā sleivu. Laižam, detektē, strādā. Paniski viss tiek bakupots. Lieku atpakaļ pirmajā pc, detektē, strādā. Bad-sektoru nav. Viss oki-doki. Līdz šodienai. Atkal nedetektē. Bootojamies - bzumm, bzumm, uzņem ātrumu, noslāpst. Izņemam ārā, novietojam hdd citā leņkī, detektējas, bakupojam 2-3 ned. darbus. Vairs negribu riksēt uz viņa strādāt. Šķiet būs viņš neatgriezeniski jānomaina pret anime-only paredzēto HDD. Dzēst ārā gan nedaudz žēl, bet nu... Bērni, bakupojiet savus datus, cietie patiesi mirst, tas nav mīts. P.S. nomirtu anime-only hdd, neraudātu. ![]() Iepr. postā ar sarkano atzīmēts izdzēstais. Enjoy. ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ir ienācies Sekai no Senki III (Baner of the Star III Reunion of the Stars) OVA - 54 min ap 302MB
FTP rīt strādās ![]() -------------------- Press any key to continue
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
Z.O.E Dolores,i moš kādam ir
![]() |
bypass |
![]()
|
Manis nebija uz vietas pāris dienas.
QUOTE Ir ienācies Sekai no Senki III (Baner of the Star III Reunion of the Stars) OVA - 54 min ap 302MB Jauki. ![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
HEHE Vishlists : Shingetsutan Tsukihime
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
bypass |
![]()
|
QUOTE HEHE Vishlists : Shingetsutan Tsukihime Uzjautrinoši? Nezinu, cik labs/slikts ir Tsukihime, varu vienīgi spriedelēt pēc reitinga un apskatiem. Pie tam augsti vērtēti gabali bieži vien izrādās pilnīgi nesaderīgi ar manu gaumi. Višlistā bieži ieklejo gabali, kurus es vienkārši gribu iečekot. ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
tīri labs tas Shingetsutan Tsukihime gabals, man i ja vaig, novilku vel toreiz kad iekš sigmas mētājās ae dual audio tāka ja gribat doediet tik ziņu
![]() mans vishlists: Z.O.E Dolores !!!!!! vaig man šo un ja kādam tā spēle kas uz ps2 tad to ar!!!!!! |
bypass |
![]()
|
Višlists:
* Sub Monster 48> * End dub The Twelve Kingdoms 30> * Eng dub Cowboy Bebop 3> * Eng dub Noir * Sub Shingetsutan Tsukihime * Sub Kino no Tabi * Sub Madlax * Sub Tehnolyze 1> (Dubs - prioritāte) Esmu apgraidējies līdz 3 mbit/s (386 kbytes) - iekš LV, 80kbytes - visur citur. Tas nozīmē, ka arī uploads ir pieklājīgāks. Lai arī ārzemju ātrums ir 80kbytes, reāli, velkot caur torrentiem, ātrums ir stipri vien zemāks, teiksim 20kbytes/s vidēji. Uznāk, uzskrien līdz 40, uznāk noslīd līdz 0 pie normāla skaita seed/peer. Hm. Višlists aug, bet nesarūk. ![]() Kāds padalīsies, pamazinās manu višlistu? No manīm var pretī dabūt to, kas minēts iepr. postos. |
Taka |
![]()
|
Izskatās, ka tavs provaideris griež nost/bremzē torrentus
![]() Vari protams ar viņiem padiskutēt pat to, bet tas diez vai līdzēs... Par 12 Kingdoms jau teicu - tiklīdz Anime-Legion izkasīsies, es novilkšu un protams, padalīšos. -------------------- Press any key to continue
|
GunMetaL |
![]()
|
|
Taka |
![]()
|
bypass, es zinu ka tā NAV anime, bet ļooti enjoyable/realistic Sci-Fi (manuprāt) ir Babylon 5
-------------------- Press any key to continue
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
kaads nezin, kur var novilkt anime DNA^2, ljoti vajag!!!! Paldies!
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 13:49 |