![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
bet kur tad vinu var downloadeet???
-------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(rebel @ May 1 2005, 12:55) jaa,questions par photoshopu - man winch ir smagi nochakareejies un jaw kaadus 2 gadus (!) es newaru winjaa wispaar neko dariit, jo neraadaas newiens simbols,ne texti, ne lapai izmeeru uzlikt.. kaadrejz taa bija mana miiljaakaa programma,chakareejos winjaa wisulajku... kaac newar iedomaaties,kas wareetu buut par wajnu? 2 gadi un nau bijis windows reinstalls? wow, respect :D lai gan nau brīnums, ka tagad tā čakarējas = brēc pēc reinstalla laikam jau ka :] -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(swordsman @ May 3 2005, 18:19) DC++, torrenti, eMule, Soulseek, [jebkura p2p proga] :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ko wisi te par reinstalliem wien runaa? nau taa,ka man nekas nebuutu dariic,jo kompiic tak pa widu bij' nospraadzis un taadas lietas, arii atminjas karti kkad lika un wiskko dariija.. peec wisaam shiim lietaam es gaidiiju,ka buus kaadas izmainjas photoshopa darbiibaa..mm..jaa,weltas ceriibas. un tagad es NEWARU ielikt biudes! gribeetu paraadiit,kaa tas izskataas,bet tad,kad lieku biudes un nospiezhu "upload", no "image" lodzinja wnk pazuud wiss texc un nekas nenotiek. kas tam nepatiik?
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Neapreizs formāts.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Maz ticams, ka atminas (RAM) nomaina vareetu kaut kaa paliidzeet kaada sofa nestraadaashanas gadiijumaa.. vieniigi ja shim prasiibas monstriozaas, bet Photoshops taads nav..
Huh.. gribeeju ietekt to bildi pameeginaat pielikt kaa attachmentu, bet shim topicam nemaz nav taadas iespeejas.. ![]() Meegini ar Paint saseivot kaa parastu jpg un vajadzeetu iet. Ja ne tad mosh no cita PC.. -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
hmm..no Paint kaa jpg????? man tur piedaawaa tikai un wieniigi dazhaadu wejdu bmp...
![]() ![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
rebel |
![]()
|
tad tieshaam newienam nau ideju, kas waretu buut wajnas manam photoshopam??
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(rebel @ May 12 2005, 17:27) Izklausās pēc windows pussabrukšanas perioda iestāšanās. ![]() ![]() Par bilžu upload - gadijumā nav uzlikts firewalls kas to bloķē? -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
rebel |
![]()
|
nju,nez,warjaw buut,ka taa ir ar to windowzu.. un par firewall - hehe,kaa laj es zinu,kas uzlikc,kas neee,paarswaraa esmu piiilniiga analfabeete datoru jautaajumos
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:17 |