![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
eu! tauta sanjemas!!! es wairs neko nesaprotu!!!!
![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, cik atceros Origo neatrodās noslēgtajā zonā, tad gaidu jūs ierastajā strelku vietā, teiksim, emmm... 15:00
Ar plakātiem, kas atnāks, tas dabūs, nē... pats vainīgs... -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
pEc tam var pie manis, bet tur ir majorāls bardaks. Te.
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Psc atkal palaidu piu
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vot taa ir, ka neskataas..
Starp citu, ja kaadamveel ir veeleeshanaas kautkur piekaart plakaatus, tad man veel dazhi uz rokaam palika. -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
es vakar pie datora tiku tikai kaados 18:00 taapeec arii neko nezinaaju. Yume, es vareetu dabuut dazus palikushos plakaatus?
-------------------- |
Yume |
![]()
|
Tu vari dabūs vienu, varbūt divus, tikai tas ir noteikti karināšanai publiskās vietās.
Starp citu, tauta, man vajag zināt, tie, kuriem jau iedevu plakātus kur jūs karināsiet, jo man pieprasa sarakstu. -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Riigas Kultuuru widusskola, pie zinjojuma deelja, S-pilii (pagaidaaam 1) pie zinjojumiem...mums taadi speciali stabinji ira
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Yume @ May 8 2005, 13:20) esmu ar mieru. dazas pupliskas vietas jau ir padomaa, bet kaa es varu dabuut tos plakaatus? -------------------- |
Yume |
![]()
|
Hm, kā tu skaties uz otrdien, kautkad pa dienu? Tā kā es tusēšu pie k/t Rīga jau no 13:00 tad vari līdz kādiem 14:30 piekāpt varbūt?
Kagome |
![]()
|
otrdien diemzeel nevaru, uz skolu jaaiet un stundas iet liidz 15:00. kaadu citu dienu var, piemeeram ceturdien?
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Chibi karinās LU VFF [ Vēstures un Filosofijas fakultātē].
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:18 |