IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> online games, nu jaabuut taccu kautkaam
ETM
post May 11 2005, 14:07
Post #16

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

es arii pameegjinaaju to gunbound... iepatikaas smagi. vecais labais worms multiplayer izpildiijumaa ar komandu sadaliijumu. veel atliek tikai iebraukt mobiu speejaas un saprast kursh man visvairaak patiik. Ja kaads sho veel speelee, pabljauj, vareesim saspeeleet. (tipa ne te, bet PM vai caur MSN)

--------------------
Because i can!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sandzi
post May 11 2005, 14:14
Post #17

Shishaku

Group: Chuunin
From: purv4iks

es speleju gunbound bet pie filipiniesiem tu reali 4ubziki ir biggrin.gif
+Quote Post
-=TUMSA=-
post May 14 2005, 13:28
Post #18

Heimin
*

QUOTE(Jaffa @ May 9 2005, 15:56)
mu online toccna piebesiija  sad.gif  Nu nekaa interesanta tur tajaa speellukaa nav.

Tagad uz sso briidi paarjuuku ar ragnarok speeleeju vaaciu serverii Aniro nav nekaadu paaugstinaato exp un vis ir kaa naakaas arii uz sso briidi servers nav paargruziits un pa dienaam ir ap 260 cilveeku naktiis p 80. Probleema var rasties vieniigais ar valodu( satiku spaani kurss ne suu nevareeja pateikt ne angliski ne vaaciski) Taatad ja kaads speelee tajaa serverii var mani satikt swordsmen Jaffa. Uz ssobriidi lv ja nemaldos 37/27

Nebuutu slikti kaadreiz kaadu latvieti satikt  huh.gif
*

jau tik atri uzkachajies, es ar tevi biju partija mans niks ir TUMSA, mans lv ir kkaut kur 21/18
+Quote Post
CloudX
post May 23 2005, 19:37
Post #19

Shishaku

laugh.gif wooo kā GunBound ievelk ,visiem iesaku ! tongue.gif

--------------------
I dont like anime , anime like's me :P
+Quote Post
jurc
post May 23 2005, 19:49
Post #20

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

QUOTE(CloudX @ May 23 2005, 18:37)
laugh.gif  wooo kā GunBound ievelk ,visiem iesaku ! tongue.gif
*

hehehe.. vēl viens... biggrin.gif
starptautiskajā spēlē? Kāds niks?

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
CloudX
post May 23 2005, 20:02
Post #21

Shishaku

laugh.gif Yup starptautiskajā
Man : NekoX79
Ieleic friendos.

--------------------
I dont like anime , anime like's me :P
+Quote Post
Iori Yagami
post May 23 2005, 22:29
Post #22

Danshaku

Group: NERV
From: I'm happy in the otaku

Es speleju LineAge II un man patik smile.gif

--------------------
I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+

IPB Image
Tsuki o miru tabi omoidase
+Quote Post
chorniJ
post May 25 2005, 14:19
Post #23

Heimin
*

Lineage II ruleee shitaada grafika labaks pa mu Online un Ultima Online ir...=] cool.gif

--------------------
who don't kill me makes me stronger.
+Quote Post
ETM
post May 25 2005, 14:24
Post #24

Very Old Fart

Ne jau viss ir no grafikas atkariigs. protams, priecee tas ka viss ir smuki, bet ir tachu taada fiicha kaa geimplejs. Es nebuut neapgalvoju ka Lineage nerlz (pats uz reality.lv speeleeju, liidz bija viens tizls rollbacks, kas man izbesiija, jo biju gruutu kvestu nupat izgaajis un nu pa jaunu...), bet gan meegjinu panaakt, lai cilveeki saprot, ka grafika nav galvenais.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Andiigais
post May 29 2005, 09:04
Post #25

Jinushi
**

From: Ogre, Riiga

QUOTE(ETM @ May 25 2005, 14:24)
Ne jau viss ir no grafikas atkariigs. protams, priecee tas ka viss ir smuki, bet ir tachu taada fiicha kaa geimplejs. Es nebuut neapgalvoju ka Lineage nerlz (pats uz reality.lv speeleeju, liidz bija viens tizls rollbacks, kas man izbesiija, jo biju gruutu kvestu nupat izgaajis un nu pa jaunu...), bet gan meegjinu panaakt, lai cilveeki saprot, ka grafika nav galvenais.
*

grafika tieshaam nav galvenais, arii es to peec vairaakiem geimoshanas gadiem esu sapratis!!!
man svariigaaks ir gameplay un sizhets!!!
tapeec veel ik pa laikam uzspeeleeju arii UO!!!
+Quote Post
Jaffa
post May 30 2005, 19:53
Post #26

Danshaku

From: Aizkraukle (bedre)

Priekss cilveekiem kuri vairaak speelee rpg zzanra speeles grafika varbuut tieeeaam arii nav tik svariig, jo loggiski ka sizzets ir svariigaaks. Bet ir cilveeki kas aizraujaas ar sporta speeleem un massiinaam, vinniem jaunu protams galvenaa veertiiba ir grafiks. Tas ir tikai mans taads viedoklis un protams ka visi nav vienaadi............ blaa blaa blaa..... huh.gif

Rpg rullee rolleyes.gif
+Quote Post
duuduupiipii
post May 31 2005, 18:02
Post #27

Jinushi
**

From: RDK 2

varu oponēt par rpg - atceroties spēlītes (man tā saucamās bērnības spēlītes biggrin.gif ) - vecās labās, tās kuras nekad nav aizņēmušas daudz vietas, bet ne vienmēr ir bijušas vieglas, bet loģiskās ar tās nav - ā - arcade - tā laikam. piem., pacman, bomberu varianti utt utjpr smile.gif

--------------------
Vislabāk cilvēka gudrību raksturo vienmēr viņa labais garastāvoklis. /M. de Montēņs./
+Quote Post
Sērfijs
post Jun 1 2005, 00:20
Post #28

Shishaku

Group: ALK

Iesaku pamēģināt Phantasy Star Online.

http://www.psobb.com/index.php

Ļoti aizrauj, īpaši tad ja ir spēlētas arī vecās daļas (ne tikai online) uz Segas konsolēm.

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
MitSuki
post Jun 1 2005, 00:42
Post #29

Shishaku

Musdienas tik daudz saradusas RPG speles, kuras var spelet caur online, ka cilveki neskatas jauns vai vecs spele tadu RPG speli kada patik vai patika, taagd pat piesauties normali nevar ka paspele kadu RPG speli dazas nedelas, tad jau lasi ka iznakusi jauna RPG online spele... smile.gif
+Quote Post
ETM
post Jun 1 2005, 09:45
Post #30

Very Old Fart

QUOTE(Jaffa @ May 30 2005, 18:53)
Priekss cilveekiem kuri vairaak speelee rpg zzanra speeles grafika varbuut tieeeaam arii nav tik svariig, jo loggiski ka sizzets ir svariigaaks. Bet ir cilveeki kas aizraujaas ar sporta speeleem un massiinaam, vinniem jaunu protams galvenaa veertiiba ir grafiks. Tas ir tikai mans taads viedoklis un protams ka visi nav vienaadi............ blaa blaa blaa..... huh.gif

Rpg rullee rolleyes.gif
*

Nepiekriitu. Nepiekriitu buutiibaa un arii konkreeti. Tika nosaukts piemeers "mashiinas" (ljoti konkreeti un preciizi, bet gan jau ka buus labi). Taatad, vadoties peec savas personiigaas gaumes, varu pateikt, ka to pashu NFSU (kaa arii taa otro dalju) vareeju speeleet nedeelju. Tas pats tiiri grafikas zinjaa. Tieshs pretstats tam ir LFS (Live For Speed), kuram nav ne smukaas frafiksa, ne pusliidz normaalas sizheta l;iinijas, ne tur iespeeju sakraameet mashiinai virsuu kosmiskos spoilerus un citas lietas, bet ir taada fiicha kaa FIZIKA un multiplayers. Autinju izveele bezmaxas versijaa = 3. Tarases =2, kuras var braukt arii preteejaa virszienaa, taatad 4. Kas tad tanii taads labs? Fizika. Ljoti ruupiiigi reekjinaats fiziskais modelis, kur tiek njemti veeraa visi majoraalie speeki, kas iedarbojas uz mashiinu, eskaitot veeju. Tas var skaneet tizli, bet man daudz tiikamaak ir rinkjot pa trasi, kuru es NEVARU izbraukt pareizi, jo tam ir vajadziiga meistariiba, nekaa nesties ar 300 km/h pa paarpildiitaam ielaam un par krutumu dabuut N2O uzpildi. Es nerunaaju par onlaina driftoshanu, kas mani aizraava pavisam smagi. Neviens nebrauc uz laiku, nevienam ne par ko nedod punktus, visi tikai havo funu un atziniibu no liidzspeeleetaajiem, ja izdodas papraavaaks manevrs.

Aarpraac ko es te saraxtiiju, un tas viss offtopikaa..... ai nu labi...

Kopsavilkums: ne tikai RPG speeleem grafika (nevis grafiks) ir otrskjiriigs parametrs.

--------------------
Because i can!
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25 July 2025 - 15:15