IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> online games, nu jaabuut taccu kautkaam
Jaffa
post Jun 16 2005, 21:53
Post #31

Danshaku

Group: Chuunin
From: Aizkraukle (bedre)

Atvainojos ETM bet izlasi luudzu veelreiz manu piebildi VISI NAV VIENAADI. Es nesaku ka nav ''massinu'' speeles kuras nerullee un kuras neizpauzz ne mazaakos intelekta procentus. Es vienkaarssi saku ka taadu cilveeku ir milziigs daudzums kuri speelee ''vienkaarsssas'' speeliites (parasti tas ilgst no pus stundas liidz 45 minuuteem) , beidz taas speeleet ierauga mani kurss piemeeram speelee final fantasy tactic advance uz pc kurss ir jaudiigs uz visaam jaunaakajaam speeleem nosauc mani par idiotu un pasaka ka taa nav nekaada speele jo tur redz neesot kruts grafigs. ETM vai tu gribi iebilst un apgalvot ka taadu cilveeku ir mazums????? blink.gif

Esmu dazzreiz uz taadiem cilveekiem nikns kad vinni izsaka savu pus stundas nieciigo viedokli kaa vieniigu patiesiibu un juutas lloti apmierinaati, jo takss ir kaa vinni saka.

Un laio nerastos paartpratumi teikssu veelreiz VISI NAV VIENAADI dry.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Rudoru-san
post Jul 1 2005, 20:11
Post #32

Tidus

Var pamēģināt kādu text-based game, piemēram Omerta...
www.barafranca.com
Tāds RPG par mafiju... nav nekāda Anime spēle, toties paiet kāds laiciņš, kamēr apnix... smile.gif

--------------------
IPB Image
Thank u
+Quote Post
Sinthetico
post Oct 26 2005, 14:32
Post #33

Heimin
*

es vakar saaku speeleet omertu - baigi smukaa speeliite!
Rudoru-san noteikti sazinies ar maniim omerta mans niks tur Sinthetico gribeetos atrast vairaakus latviesus un uztaisiit kaartiigu letinju gimeni wink.gif
+Quote Post
Yanka_ronin
post Oct 26 2005, 15:07
Post #34

Shishaku

From: Liepāja

Kam patiik shahveidiigaas speeles, iesaku Tactics Arena Online biggrin.gif (tas nav shahs!!!)
+Quote Post
Fatalis
post Oct 26 2005, 16:04
Post #35

Jinushi
**

Group: weirdo

Guild Wars nav pārāk labs. Es pats viņu vairākus mēnešus spēlēju, man ir gandrīz viss atlokots un laba ģilde, bet tik un tā garlaicīgi pēc vella. PvE daļa tur ir blefs, bet PvP — čakars.

--------------------
+Quote Post
Kyoushu
post Oct 26 2005, 17:20
Post #36

Danshaku

From: Paardaugava...=]

GunBound tiehsaam cilveeki saakushi speelet? Mozh buus jaatsaak..man bija uber meerkjis kljuut par riktiigo puukjistu kaadreiz xD... Nekur taalu netiku. Cepuri dabuuju..xD

--------------------

image
+Quote Post
Gutts
post Oct 28 2005, 00:02
Post #37

Samurai

From: fantaziju pasaule

Es speleju sito
http://www.swcombine.com/

Viss motike starwars vide pec filmam jau smagu laiku.
Lena sarezgita gruta bagats bez izdomas neklusi noteikti. Spele sakas ka tu esi parasts civilins(pienemsim ka ta to varetu nosaukt) jo teu nau neka sakuma iznemot 10'000 naudas(letakais space ships bija 30'000 un tas bija pedejais suds, par sauzemes transportiem neesu skatijies) un drebes kas mugura.vari but no bomza lidz imperatoram vai kadas citas valdibas galvai ari jedi vari but, bet tas ir tikai atkarigs no veiksmes.. Pa vidu var but loti daudz profesijas atkariba no skiliem kadus tu uzvelies. Ka jau starwars pienakas rases ar daudz pluss daudzkas cits ko man apniktu rakstit.
Aaa un spele tiek vel veidota un pilveidota. Speles storija admini gandriz vispatr neiejaucas.
Pat neiejaucas lielaja kara(tur tads kars notika kadu laicinu pirms es saku spelet kas lidzigs I un II pasaules karam), bet talu nebija lai iejauksanas notiktu.

Ja kads nolemj spelet varu palidzet ar padomiem(ne jau krutajiem bet padomiem) mazliet varbut bet ne finansiali es pats galigs bomzis tur vel.
Sauc mani tur Kurumi Akino

Omertu speleju kadu laicinu bet pec nedelas apnika. Bet varu pameklet paroli un username ja tasam Otaku mafiju tur.

Mu man galigi nepatika
Lineage II speleju visu vasaru un piebesija speleju uz Extreme arzemju servera. Ja kads loti mili paprasa varu savu charu atdot lvl50 kautkas Shilen Knight ar visiem kubiniem
WoW ar speleju bet pieriebas. Saku no5.septebra un beidzu kautkad si menesa sakuma tur ar varu char attod 40 kautkas lvl elf warriors. Speleju uz kenga.
Ultimu ar esu spelejis bet tad visi normalie serveri lenam izzuda

Lineage II un WOW man paroles bus jaaceras bet tam nevajadzetu but parak gruti jo zinu kas tur varetu but apmeram
+Quote Post
_D_N_X_
post Oct 29 2005, 18:57
Post #38

Jinushi
**

Kāds var ieteikt normālu online geimu lēnam datikam
+Quote Post
Dero
post Oct 29 2005, 19:10
Post #39

Shishaku

QUOTE(_D_N_X_ @ Oct 29 2005, 17:57)
Kāds var ieteikt normālu online geimu lēnam datikam
*

Varu ieteikt WOW!!! tongue.gif
+Quote Post
_D_N_X_
post Oct 29 2005, 19:14
Post #40

Jinushi
**

Man taadas neiet =D ko tu gribi 4 vai 5 gadus vecs Pc ,,.,,.,,Ato mu Riiklee see# Runescape tas arii piegriezies,.,.
+Quote Post
Chufanzo
post Oct 30 2005, 16:45
Post #41

Danshaku

From: Riga...

Ja jau tev neiet WOW, tad tieshaam labas grafikas online tev nespiid, tad jau ar tik jaaapmierina savas vajadziibas ar taam vecajaam speeliiteem kas i, jo WOW nav vieniigaa labaa online speele kurai labu grafiku vajag. Gamespy ir rakstiits par vinjaam...

--------------------
Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
image
+Quote Post
Seven_of_zero
post Nov 4 2005, 11:51
Post #42

Hakushaku

From: Riga

Nu tad es ieteiktu Ultima Online. Viņai nevajag nekādu jaudigo pc. pieteik ja ir 300Mhz procesors, 32mb ram, Tikai viņa iesācējam var likties diezgan sarežģīta.
http://www.oldp.net/?page=file
Šis ir vietējais servers. diezgan interesanti izveidots.

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
_D_N_X_
post Nov 4 2005, 18:23
Post #43

Jinushi
**

Meeginaasim uzspeeleet ultimu biggrin.gif image
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 07:36