![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu, ko, te arī manas bildes - cik nu svētdienas pēcpusdienā paspēju.
Mirkļi no AnimeFest-2 -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(zenofex @ May 25 2005, 21:18) bildes labas... ![]() -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
maakoniitis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 14-February 05 From: Ventspils ![]() |
Bildes uz rubli
![]() -------------------- Taisni uz priekšu jau nevar nekur tālu aiziet...
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(zenofex @ May 25 2005, 20:18) hahaha!!! es esmu populaars ![]() |
Yume |
![]() ![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, es tiku mājās, te būs bildes ko es vel nēesmu kādā svešā albūmā iemetusi.
Īpaši fascinējošas ir bildes ar bodyart pieskaņu. And try to say there is no shounen ai in your thaughts now. ![]() http://photobucket.com/albums/v64/tsubasa/animefest2/ -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ May 27 2005, 15:57) OK, es tiku mājās, te būs bildes ko es vel nēesmu kādā svešā albūmā iemetusi. Īpaši fascinējošas ir bildes ar bodyart pieskaņu. And try to say there is no shounen ai in your thaughts now. ![]() http://photobucket.com/albums/v64/tsubasa/animefest2/ huh.. tik traki ar nemaz neizskatās kā īstenībā bija... fočiks ar pie vainas... huh... ![]() -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
man gandrīz nevienas yaoi domas nebija.... gandrīz...
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hehe, tāpēc ka tu to dzīvajā neredzēji.
Tas tiba tāds skats. Es domāju es tur novārtīšos. Un tā frāze "I am Tea" arī ir apburoša. .... sākumā laikam bija domāts cosplay'ot tēju. ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
trakā Yume! Re ko ar cilvēkiem izdara Yaoi...
![]() bet no kāda Yuri gan es neatteiktos! =) -------------------- |
Yume |
![]()
|
Mha, jā bija bija arī yuri, hehe,kad mēs spēli spēlējām svētdien. hehe, bija dāāudz yuri, no vīriešu kārtas pārstāvjiem, em, Ken'u un Drink'u es atceros, bet kas bija pirmie, kam vajadzēja Yuri attēlot?to gan es nevaru atcerēties. Bet bija varen labs Gravitation attēlojums.
-------------------- ![]() |
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
QUOTE(Yume @ May 27 2005, 15:57) OK, es tiku mājās, te būs bildes ko es vel nēesmu kādā svešā albūmā iemetusi. Īpaši fascinējošas ir bildes ar bodyart pieskaņu. And try to say there is no shounen ai in your thaughts now. ![]() http://photobucket.com/albums/v64/tsubasa/animefest2/ bildiites vienkaashi super.... ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
![]() shii bilde owno visus ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
kaads te pretendee uz manu titulu....phe shkjiet winjam labi sanaak!!!!
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
jurc |
![]()
|
Reku (Neko Mimi Mode) būs viena laba un jauka dziesma, kas skanēja festa laikā neskaitāmas reizes... Man ļoti patīk...
[links strādās 13 jūnijam] -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:00 |