![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hahaaaa! Un veel Pegasa smieklinji bija labie!!!
![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
QUOTE(Sushi @ Nov 29 2005, 21:24) Un kas tas tāds? Un, via ir vēl kas kaut kas tamlīdzīgs? Sorry, es nezinu... ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Angelic @ Nov 30 2005, 23:01) QUOTE(Sushi @ Nov 29 2005, 21:24) Un kas tas tāds? Un, via ir vēl kas kaut kas tamlīdzīgs? Sorry, es nezinu... ![]() Nu.. beigaas, kad vinjsh pasmeejaas! -------------------- |
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
He, beidzot apskatījos to "Love You Message". Tā tak jaukā meitenīte Regana no vecā "Eksorcista", kas, btw, 1975.g. dabūja balvu par Best Make-Up, to Sushi var pieminēt savai kritiskajai draudzenei
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
love you message... Oh wicked!!! Nu vispaar nebij tik shausmiigi:
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Sushi |
![]()
|
One winged angel!!! Par shito es tev labpraat iegaaztu!! Tu nemaz nevari iedomaaties, kaa es nobijos no taas kroples!!! Luudzu luudzu dzees to postu aaraa!!!!
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
labaas bildiites...nav gan bailiigas...
![]() |
Sushi |
![]()
|
Nu protams! Bet dazjiem cilveekiem (kaa piem. man) tas galiigi bojaa jau taa samaitaato psihi!
-------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Sushi @ Dec 4 2005, 17:35) Bet kaapeec tu vinas skaties? arii love you message? man pilniibaa pietika ar daltoniki un love you message. No more. un ignoree? (sorry, bet man naw flash ko ielikt. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Sushi |
![]()
|
Nu taatad- pirmo noskatiijos Love you message (draugos suutiitos NEKAD neskatos). Nebija tik traki. Peec tam izgaaju to testu, bet es tachu nevareeju zinaat, ka tas ir kaarteejais biedeeshanas fails!
Peectam cita meitene skatiijaas to LYM. Es neskatijos, prasiiju, vai vinja jau ir nonjeemusi to veceni un vinja teca, ka jaa, bet taa protams, nebija! Tad man vinja visu laiku raadiijaas! Un te peekshnji, kad man ir normaals gariigais. Seezju otaku. Pabiidu to saana rulliiti uz leju un... gariigais pagriezaas pilniigi otraadi. Ja kaads man iemaaniitu noskatiities to filmu, sakot, ka taa ir kkaada parasta shausmene, tas cilveeks dabuutu pa kaklu!!! ![]() -------------------- |
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Priecājos par cilvēkiem ar jūtīgu dvēseli, kas spēj pa īstam baidīties no šausmenēm, pats laikam jau esmu diezgan ilgajā filmu skatīšanās stāžā notrulinājies, vienīgi atceros, ka bērnībā ļoti fascinējošas (varbūt pat ne šausmīgas, bet atmiņā paliekošas) likās pirmais Omen un otrais Hellraiser.
Bet veco Exorcist iesaku noskatīties, it īpaši "The Version You've Never Seen", jo tur ir izmantoti, hmm, bezmaz vai 24. kadra efekti, kādus neesmu redzējis nevienā citā filmā. Var forši nobīties ![]() |
Sushi |
![]()
|
Man patiik shausmenes, it iipashi trilleri. Un pat ljoti patiik. Man peectam nav bail. Bet shitais ir mazliet savaadaak. Un es nemaz netaisos skatiities Exorcist!
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Sushi @ Dec 5 2005, 23:31) Man patiik shausmenes, it iipashi trilleri. Un pat ljoti patiik. Man peectam nav bail. Bet shitais ir mazliet savaadaak. Un es nemaz netaisos skatiities Exorcist! ![]() paklau, te jau oftopicaa aiziet. vai nu sleedziet ciet sho topic, vai arii runaajiet pa teemu. nu atkal sorry, man naw labu flash ![]() Damn, arii pa spamu sorry. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
PHz |
![]()
|
Oftopiks paliek oftopiks, hehe.
Nedaudz vairāk par tēmu - visiem, kas grib pabaidīties, neliels sarakstiņš no mīļotās wikipēdijas - http://en.wikipedia.org/wiki/Shock_flash , ja nu kādam sagribas pareviewot ![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Neko tajaa poter... neatradu
![]() ![]() -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:00 |